Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

 ΤΑ ΜΜΕ  ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 7μ.μ. ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"  ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΟΙ... ΒΡΩΜΑΕΙ ΝΟΘΕΙΑ!!!



Είναι πρωτόγνωρο, όπως πολλά που συμβαίνουν στη χώρα μας τα χρόνια της μνημονιακής κατοχής, το μένος με το οποίο μάχονται τα δωσίλογα ΜΜΕ για να διατηρήσουν το ειδεχθές καθεστώς του μνημονίου, τρομοκρατώντας όπως είδατε τους ψηφοφόρους και φτάνοντας πολλές φορές στην γελοιότητα...

Ηδη οι δημοσιοκάφροι έχουν πάρει θέση στα απορριματοφόρα κανάλια τους και αδειάζουν τα σκουπίδια τους πάνω μας...


"Τα Exit Polls θα είναι αναπροσαρμοσμένα" 

"Για τις Περιφερειακές της Αττικής και Δημοτικές της Αθήνας και του Πειραιά δεν θα γίνουν Exit Polls" 

Είχαμε τονίσει σε άρθρο μας αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές ότι:


"Το Exit Poll δεν είναι μια απλή δημοσκόπηση. Είναι η αποτύπωση του τι ακριβώς ψήφισε ο κόσμος και πραγματοποιείται έξω από τα εκλογικά κέντρα. Κατά τούτο,  δίνοντας και μια απόκλιση 2% περίπου, το Exit Poll πέφτει πάντα μέσα". 



Άρα το πρόβλημα με την διαφορά των Exit Polls με τα αποτελέσματα, ή είναι προϊόν νοθείας των αποτελεσμάτων (το πιθανότερο) ή έστω προϊόν ηθελημένης εξαπάτησης του λαού, ώστε δια της μικρότερης διαφοράς, να φανεί η ήττα των μνημονιακών περίπου ως νίκη!

Στη δεύτερη περίπτωση, που είναι και η "λιγότερο" ανώμαλη, έπρεπε με εντολή εισαγγελέα να έχουν κλείσει όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες που διενήργησαν τα " πλαστά" Exit Polls και να έχει ανατεθεί επισήμως το έργο των Exit Polls σε πανεπιστημιακά τμηματα στατιστικής.

Αντί αυτού βλέπουμε να επανέρχονται οι ψευτοσκόποι οι οποίοι είναι και χωλομένοι που τους κακολογήσαμε και μαθαίνουμε ότι σκέπτονται να δώσουν τα Exit Polls στις 7 μ.μ. και μετά να απέχουν μέχρι τις 9 μ.μ. δηλαδή να μας κουτσουλήσουν και να φύγουν. 

Αυτό σε συνδυασμό με τις άλλες δύο ανακοινώσεις περί αναπροσαρμογής των Exit Polls και ότι για τις Περιφερειακές της Αττικής και Δημοτικές της Αθήνας και του Πειραιά δεν θα γίνουν Exit Polls, το λέμε καθαρά ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΝΟΘΕΙΑ!!!





Ο λαός πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση, διότι το δωσίλογο τέρας τώρα που ξεψυχάει είναι πιο επικίνδυνο από ποτέ!



ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου