Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΣΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΗΣ ΜΕGΑΛΟΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΛΕΟΥΝ ΜΕGΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Δεν είναι καθόλου “τίποτας” ο κύριος Θεοδωράκης. Αντίθετα, έχει συγκεκριμένο σχέδιο.

Μπορεί να το εικάζαμε, να ήταν “φως φανάρι” και όλα τα σχετικά. Σήμερα όμως, αποκαλύπτουμε ένα από τα πλέον βρώμικα σενάρια διαπλοκής που έχουν γίνει στην μεταπολίτευση. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την επιτομή της διαπλοκής με μαζικη εξαπάτηση πολιτών.


Δείτε το, όσο πιο απλά γίνεται, διότι δυστυχώς το μόρφωμα Θεοδωράκη, απευθύνεται σε ανθρώπους που ψηφίζουν με βάση την εικόνα, τα μάγουλα και το σακκίδιο. Δολοφονώντας την πατρίδα και τα παιδιά μας.

Το Ποτάμι λοιπόν, κοινοποίησε σε έγκριτη εφημερίδα τις προτάσεις του για την αναθεώρηση του συντάγματος. Αντιγράφουμε μοτ α μο την πρώτη, ΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ εκ των “προτάσεων”:

“Πρώτον, να καταργηθούν οι περιττές ή παρωχημένες, όπως θεωρεί, διατάξεις, όπως οι περισσότερες παράγραφοι του άρθρου 14 για τους περιορισμούς στον Τύπο. Από το «Ποτάμι» τονίζουν και τη συμβολική σημασία αυτής της κατάργησης, παραπέμποντας στις μετρήσεις οι οποίες δείχνουν την υποχώρηση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη περί ελευθερίας του Τύπου.”

Προσέξτε λοιπόν. Την ώρα που η κονωνία εξοντώνεται, η πατρίδα απειλείται και η δημοκρατία εκφυλίζεται, το πρώτο μέλημα του ποταμιού είναι να ασχοληθεί με “κάτι συμβολικό” (!!!) όπως οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν.

Τι είναι λοιπόν αυτό το “συμβολικό”; Μα το άρθρο 14! Τι ακριβώς είναι το άρθρο 14 που θέλει να “αλλάξει συμβολικά” ο κύριος Θεοδωράκης;

Το άρθρο 14 λοιπόν, είναι αυτό που περιλαμβάνει τις διατάξεις του Βασικού Μετόχου! Του περιβόητου “Βασικού Μετόχου” που από τον Αύγουστο του 2009 έχει επικυρωθεί και από το Ευρωπαϊκό δικαστήριο αλλά η συμμορία Παπανδρέου και οι κληρονόμοι της δεν τόλμησαν να το εφαρμόσουν! Τον “Βασικό Μέτοχο” που οδήγησε στο γκρέμισμα της κυβέρνησης Καραμανλή από τον Μπόμπολα!


image0021

Τον “Βασικό Μέτοχο” που αποκάλυψε όλη την ρουφιανιά και την πολιτική σήψη στην Ελλάδα, αφού είχαμε το πρωτοφανές: Έλληνες ευρωβουλευτές, να κάνουν παρεμβάσεις στην Ευρωβουλή κατά της …Ελλάδας και υπέρ του Μπόμπολα!

Και τώρα ο Μπόμπολας, σου λέει να στείλεις με την ψήφο σου στην Ευρωβουλή, ένα κόμμα που επισήμως παραδέχεται πως θα υποστηρίξει αυτούς που ληστεύουν την πατρίδα σου, εσένα, τα παιδιά και τα εγγόνια σου.

Δεν ξέρουμε εάν η κυρά Κούλα που αποχαυνώνεται από τα τουρκικά σήριαλ του Mega και γουστάρει τον Σταύρο θα καταλάβει ποτέ αυτά που γράφουμε…

Δεν ξέρουμε αν ο Μπάμπης ο Σουγιάς που επιμορφώνεται από τον Θέμο, θα πάει μυρωδιά ποιός φταίει που είναι ηλίθιος και άνεργος.

Όλοι οι υπόλοιποι που καταλαβαίνουμε, που πονάμε την πατρίδα, που καίει στην ψυχή μας η φλόγα της μπέσας και της δικαιοσύνης, ας προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε. Έστω και έξω από την κάλπη. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι φανταζόμαστε. Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία να τους γκρεμίσουμε…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου