Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...


ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΟ!!!



Πανικός, πλέον, επικρατεί στην δωσίλογη κυβέρνηση καθώς προσπαθούν να αποκρούσουν την υπερψήφιση, ειδικά στο δήμο της Αθήνας και την περιφέρεια της Αττικής, των Γ.Σακελλαρίδη και Ρ.Δούρου, από τους ψηφόφόρους...της ΝΔ!!!

Και αυτό γιατί οι ψηφοφόροι των Α.Σπηλιωτόπουλου, 
 Ν.Κακλαμάνη και  Γ. Κουμουτσάκου στο δεύτερο γύρο απορρίπτουν στην μεγάλη τους πλειοψηφία τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ που στηρίζει και η ΝΔ, δηλαδή του Γ.Καμίνη και Γ.Σγουρό!


Αιτία οι αποκαλύψεις του Α. Σπηλιωτόπουλου και  Γ. Κουμουτσάκου ότι το ίδιο τους το κόμμα τους υπονόμευσε!!!

"Αν είχαν στηρίξει τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος, αυτή τη στιγμή ο συνδυασμός μας θα ήταν πρώτος στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών" δήλωσε ο Α.Σπηλιωτόπουλος .

Αν αυτό δεν είναι "γραμμή" για καταψήφιση Καμίνη, τι είναι;


Σε ερώτηση αν στηρίζει κάποιον από τους δύο υποψήφιους για τον δήμο της Αθήνας, είπε πως"ο Γιώργος Καμίνης δεν έκανε τίποτα την προηγούμενη τετραετία. Εγκατέλειψε την πόλη" ενώ για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ήταν πολύ πιο ήπιος: "Είναι ένας νέος άνθρωπος αλλά του λείπει η εμπειρία".

Εξ άλλου με μία δήλωση-κεραυνό ο έντιμος πρώην υποψήφιος της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, παραδέχεται ότι υπήρξε θύμα των νεοταξικών κύκλων και της καμαρίλας γύρω από τον άβουλο Αντωνη Σαμαρά και διαχωρίζει την θέση του σε ότι αφορά την στήριξη του Γιάννη Σγουρού.


Πολύ εμφατικά αναφέρεται σε "Εφιάλτες" που πρόδωσαν την παράταξη.

Μάλιστα καταγγέλλει και προσπάθεια κύκλων της ΝΔ τους οποίους χαρακτηρίζει "αυτοδιοικητικούς οπορτουνιστές" να τον σύρουν σε συννεννόηση κάτω από τον τραπέζι για να στηριχθεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, τύποις ανεξάρτητος, Γιάννης Σγουρός: 

"Χθεσινοί κυνικοί "αυτοδιοικητικοί" οπορτουνιστές που για το συμφέρον τους πούλησαν την παράταξη έχουν το θράσος να ζητάνε κρυφές συναντήσεις"

Τι άλλο κρύβει ο οχετός της Συγγρού μέσα στον οποίο πνίγονται και τα ίδια τα στελέχη του "κόμματος";

Το «παιχνίδι» πάντως που παίχτηκε σε βάρος του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γ. Κουμουτσάκου,  προκειμένου να στηριχθεί ο Γ. Σγουρός στην Περιφέρεια και ο Γ. Καμίνης στο Δήμο της Αθήνας, έχουν δυσαρεστήσει τον Κ. Καραμανλή ο οποίος προς απογοήτευση του Α. Σαμαρά δεν θα βρεθεί σήμερα στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Σύνταγμα. 

Οι πληροφορίες λένε πώς έχει ετοιμάσει βαλίτσες και από το πρωί σήμερα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Πάντως ο κακουργηματικός χαρακτήρας της δωσίλογης εξουσίας, έχει αρχίσει να ΄καταρρέει και από το εσωτερικο...


Η καταβαράθρωσή τους είναι πλέον ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ

Το ρεπορτάζ το πήραμε από εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου