Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΙΤ POLL ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΩ 5-6%;

ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΝΟΘΕΙΑ Ή ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ;





Είναι σαφές ότι το σύστημα της δωσίλογης εξουσίας, θέλει στην επώδυνη και απεχθή γι αυτό εκλογική διαδικασία, να έχει και την πίτα των ποσοστών των κομμάτων του ολόκληρη και τον σκύλο των "αγορών" που υπηρετεί, χορτάτο. 

Προς τούτο χρησιμοποιεί τις ψευτοσκοπικές του εταιρίες οι οποίες εκτελούν τις επιθυμίες του συστήματος χωρίς οι κάτοχοί τους να σκεφτούν ότι υπάρχουν και επιστήμονες της στατιστικής που τους παρακολουθούν, διότι ο σκοπός τους είναι να κατευθύνουν την κοινή γνώμη... 

Και βέβαια εκτός των άλλων, όπως έχουμε καταγγείλει δύο μήνες πρίν, είναι και κρατικοδίαιτες. Έτσι λοιπόν εξηγούνται τα τέρατα που προβλέπουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση " μαγειρεύοντας" τα ποσοστά κατά το δοκούν. 

Εχθές όμως οι " δημοσκόποι"  υπερέβησαν όχι τα εσκαμμένα αλλά και τα οικοδομημένα από την στατιστική επιστήμη εδώ και δεκαετίες δεκαετιών...

Δεν φτάνει που δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να απολογηθούν γιατί ούτε σε μία από τις ψευτοσκοπήσεις τους που με θράσος αποκαλούν δημοσκοπήσεις, δεν προέβλεψαν ούτε κάν την επικράτηση της Δούρου αλλά την έφερναν να σέρνεται 5 μονάδες πίσω από τον Σγουρό... και τον Σακελλαρίδη τρίτο σε απόσταση 11,5% από τον Καμίνη!!!( Καπα Research).

Ακόμη και μια μέρα πριν τις εκλογές έδιναν προβάδισμα στον Καμίνη με 4-5 μονάδες!!!

Αυτό όμως που τινάζει την αξιοπιστία τους κυριολεκτικά στον αέρα, είναι η τελείως έξω από τα αποτελέσματα που μας παρουσιάστηκαν, πρόβλεψη των Exit Polls!!!

Το Exit Poll δεν είναι μια απλή δημοσκόπηση. Είναι η αποτύπωση του τι ακριβώς ψήφισε ο κόσμος και πραγματοποιείται έξω από τα εκλογικά κέντρα. Κατά τούτο,  δίνοντας και μια απόκλιση 2% περίπου, το 
Exit Poll πέφτει πάντα μέσα. 

Εδώ λοιπόν στην Αττική η ίδια εταιρία ( Καπα Research) που "έδειχνε την Δούρου 5% πίσω από τον Σγουρό, χθες   πραγματοποίησε Exit Poll που την έδειχνε να τον ξεπερνάει  κατά7,4% ενώ τον 11,5% πίσω από τον Καμίνη υποψήφιο δήμαρχο του Σύριζα, έδειχνε να προηγείται αφήνοντας πίσω τον Καμίνη με 1,8%. 

Ο Σακελλαρίδης βρέθηκε τελικά 1% κάτω από τον Καμίνη, δηλαδή το
 Exit Poll της Καπα Research όπως και όλων των  εταιριών που έδιναν πάνω κάτω την ίδια πρόβλεψη, έπεσαν έξω.

Διότι είναι στατιστικά απίθανο να φτάσει ο ένας υποψήφιος το ανώτερο όριο και ο άλλος το κατώτατο όριο της απόκλισης.

Αλλά αυτό πες μία στο δισεκατομμύριο να γίνεται.

Στην περίπτωση της περιφέρειας όμως, η πρόβλεψη του 
Exit Poll για 7,4% προβάδισμα της Δούρου να γίνει 1,5% είναι παντελώς αδύνατον να συμβεί. Εάν ίσχυε, θα καταργούσε σύνολη την στατιστική επιστήμη!!!

Επειδή όμως η στατιστική επιστήμη είναι ακόμη στη θέση της και όσο υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται θα παραμείνει στη θέση της, δύο είναι τα ενδεχόμενα που συνέβησαν!

Ή (εάν τα Exit Polls είναι σωστά) ο κυβερνητικός σχηματισμός πραγματοποίησε επιλεκτική νοθεία αλλοιώνοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και πρέπει να παραιτηθεί σύσσωμος, ή τα Exit Polls δεν είναι σωστά και οι δημοσκοπικές εταιρίες πρέπει να κλείσουν με παρέμβαση του εισαγγελέα ( αφού είναι και κρατικοδίαιτες) ως παντελώς αναξιόπιστες και διότι με δόλο παραπλάνησαν τον Ελληνικό λαό!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΒΗ ΕΧΘΕΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου