Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ...


ANTI NA ΣTEIΛEI ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ,  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ EXIT POLLS!!!






Κατά της διενέργειας exit poll τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, μετά τις αστοχίες τους (sic!!!)στην πρόβλεψη του αποτελέσματος του πρώτου γύρου.

Όπως είπε μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89, «δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε λάθος σε exit poll με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και αναστάτωση στους πολίτες την ώρα μάλιστα που οι κάλπες ήταν ανοιχτές καθώς τα αποτελέσματα είχαν διαρρεύσει. Γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να γίνει έλεγχος».



«Μήπως δεν θα έπρεπε να γίνουν exit polls την Κυριακή μέχρι να διερευνηθούν τα αίτια που οδήγησαν στην αστοχία των αποτελεσμάτων;» πρόσθεσε με θράσος.

Δηλαδή οι δωσίλογοι αφού θεωρούν ότι τα  exit polls ήταν λάθος, αντί να στείλουν τους δημοσκόπους στον εισαγγελέα, θα καταργήσουν τα  exit polls; Δεν φταίνε δηλαδή αυτοί που τα μαγείρεψαν, φταίει το εργαλείο τους. το exit poll!


Ωραία, δηλαδή κατά τον Μιχελάκη αν κάποιοι κάνουν φόνο με μαχαίρι, αντί να δικάσουμε τους φονιάδες, θα καταργήσουμε τα μαχαίρια!!! 

Φόρτωσαν καλά καλά στα exit polls τη νοθεία των αποτελεσμάτων (ότι δήθεν ήταν άστοχα) και τώρα που κινδυνεύουν να καταποντιστούν θέλουν να μην υπάρχουν κάν τα exit polls, ώστε να κάνουν ανενόχλητοι εκτεταμένη νοθεία.

Αλλά σας έχει πάρει χαμπάρι ο λαός δωσίλογοι και θα είναι τέτοιο το χαστούκι που θα σας δώσει ώστε δεν θα μπορείτε πιά να σταθείτε!


ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου