Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΜΟΝΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ


Στάθης Παναγούλης: "Εγκληματικό καρτέλ τα Exit Polls"



 Ο Στάθης Παναγούλης πήρε θέση στο όζον θέμα των ψευτοσκοπικών εταιριών δηλώνοντας: 


" Η πανηγυρική διάψευση των περιλάλητων EXIT POLLS από τις πέντε εταιρείες, που σύστησαν το κυριακάτικο καρτέλ, θέτει επί τάπητος το ζήτημα της χρησιμότητας προγνώσεων τύπου… οιωνοσκόπων και χειρομαντείας.


Αποτελεί θλιβερό φαινόμενο να καλούνται στα τηλεοπτικά τραπέζια οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να σχολιάσουν προγνώσεις δημοσκόπων, οι οποίες αποδείχθηκαν εκτός τόπου και χρόνου, ενώ θα όφειλαν όλοι να αναμένουν τα επίσημα αποτελέσματα των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους.

Είναι καιρός να κληθούν οι διευθύνοντες τις δημοσκοπικές εταιρείες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να ελεγχθούν ως προς την χρήση των μεθόδων έρευνας, την τήρηση της δεοντολογίας, την ανάληψη εργασιών από το δημόσιο και τις τυχόν οικονομικές δεσμεύσεις τους με συμβάσεις του δημοσίου.

Η προσωπική μου θέση είναι ότι θα έπρεπε τα EXIT POLLS να είχαν καταργηθεί από… χθες. Αρκετά χρόνια κράτησε το παραμύθι!" 


Ο Στάθης Παναγούλης πήρε θέση και είπε ότι πρέπει να κλείσουν οι ψευτοσκοπικές εταιρίες.


Εμείς πάλι εφόσον δεν τίθεται τέτοιο θέμα από την κυβέρνηση, όπως και ο Θύμιος Παπανικολάου συμφώνησε μαζί μας στο άρθρο του " ΕΚΛΟΓΕΣ: Συνωμοσιολογικά…"  πιστεύουμε ότι, έχει γίνει επιλεκτική νοθεία σε αυτές τις εκλογές και όπως κι εκείνος απορούμε με το γεγονός ότι ουδείς θέτει τέτοιο ερώτημα ή έστω προβληματισμό… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου