Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
 



Γράφει ο Γεωκών

Έλληνες στρέψετε το βλέμμα στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδος μας και πάρτε διδάγματα από την ιστορία της. 

Όσης φορές λύγιζε η Ελλάδα, αντλούσε δύναμη από Τον Θεό και σηκωνόταν πιο μεγάλη και πιο δυνατή. 

Έλληνες η ώρα η μεγάλη πλησιάζει, το λένε όλοι εκείνοι που δοκιμάζουν καθημερινά το φαρμάκι που ξερνά η λύσσα των άθεων και προδοτών ηγετών της πατρίδας μας, ας είμαστε έτοιμοι στον Γολγοθά , την Ανάσταση. 

Ας είμαστε οι πρώτου που θα πούμε το ‘’ ΧΑΙΤΕΡΕ ‘’ στην Αναστημένη πατρίδα, η παράδοση, τα ήθη, και τα έθιμα, η παιδεία και η Θρησκεία, αποτελούν από αιώνες τώρα, από την χαραυγή του ανθρώπινου πολιτισμού ΤΑ ΙΕΡΩΤΕΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και όλα αυτά μαζί με την αγάπη για την Ελευθερία, ολοκληρώνουν τον σκοπό της ιστορικής πορείας. 

Πιστοί στην παράδοση της Φυλής, με όπλο την Πιστιν μας, έχουμε δημιουργήσει ως Ελληνικός λαός το θαύμα του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, που θάμπωσε την οικουμένη. 

Οι άθεοι ηγέτες της Ελλάδος αποφάσισαν και κτύπησαν αμείλικτα την Ορθοδοξία και την Ελληνική Παιδεία, τα οποία σεβάστηκαν και μιμήθηκαν άλλοι λαοί. 

Θέλησαν, οι άθεοι προδότες να κτυπήσουν τα δυο στοιχεία που κρατούν ψηλά την εθνική μας συνείδηση, κήρυξαν τον πόλεμο ενάντια στην Εκκλησία και στην Παιδεία, όλα μπορούσε κανείς να τα περιμένει από τους σατραπίσκους, που βλέποντας καθημερινά τους εαυτούς των να λυγίζουν κάτω από την περιφρόνηση του Ελληνικού λαού, λύσσαξαν κυριολεκτικά και προσπαθούν να επινοήσουν τα πιο απίθανα αλλά και απάνθρωπα μέσα για να κτυπήσουν την θέληση των Ελλήνων. 

Ας μαζέψουμε τα κουρέλια της Γαλανόλευκης που οι άθεοι προδότες ηγέτες, άρπαξαν και την κουρέλιασαν, και να την υψώσουμε ξανά ψηλά σε μια Ελεύθερη Πατρίδα 

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ, ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ… 



Πιστεύουμε στην δύναμη της Ελευθερίας , πιστεύουμε στην Ελληνική Ελευθερία η οποία είναι ύπαρξη μοναδική, μορφή Θεϊκής παρουσίας, μορφή νίκης με Θεϊκό πνεύμα , πιστεύουμε στην Ελληνική Ελευθερία η οποία μας υπαγορευει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε ως Έλληνες……..

Προσδοκούμε την μέρα που θα διαλυθούν τα γκρίζα σύννεφα, προσδοκούμε τη μέρα αυτή με ψυχή ατσαλένια, με χαλύβδινη θέληση, με την απόφαση ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΕΛΑΧΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ…

Και με αυτή την Πιστιν και με αυτήν την προσδοκία ορκιζόμαστε πως θα διατηρήσουμε άσπιλη την Εθνική μας τιμή όσοι και αν είναι οι κίνδυνοι , οι συνέπειες, και οι θυσίες που θα απαιτηθούν.

Δίνουμε τον όρκο πως δεν θα διστάσουμε μπροστά σε θυσίες, δεν είμαστε πιστοί στο πνεύμα της θυσίας μόνο γιατί υποτιμούμε την έκταση των δοκιμασιών που μας περιμένουν, αλλά γιατί στη συνείδηση μας η προάσπιση της Ελευθερίας της Ελλάδος βαραίνει περισσότερο από το πλήθος των δοκιμασιών.

Δεν έχουν κατανόηση οι ηγετίσκοι ότι οι Έλληνες τολμούν τα αφάνταστα και νικούν , δίνονται δυνάμεις που κτυπούν τον εχθρό μέσα στα ίδια τους τα ‘’ καστρα ‘’

Κάποιοι εζήτησαν από τον Ελληνικό λαό αυτοσυγκράτηση και σωφροσύνη, και ο Ελληνικός λαός έσφιξε τις γροθιές του δάγκωσε τα χείλη του και είπε ‘’ πρέπει να δείξουμε υπομονή ‘’ όμως το μαχαίρι έφτασε μέχρι το κόκκαλο .

Ακούω την φωνή της Ελλάδος να μας καλεί να αποφασίσουμε τώρα, όχι αύριο…..

Δια ότι συμβεί την ευθύνη θα την φέρουν τα μικρά πολιτικά ανθρωπάκια , δεν απειλούμεν κανένα , απλώς προειδοποιούμε

Κάθε ταλαιπωρία εις την οποία υποβάλετε αθώους Έλληνες πολίτες, κάθε εξευτελιστικό και ταπεινωτικό μέτρο εις το οποίο επιδίδεστε , θεριεύει μέσα μας τον αγώνα για Ελευθερία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου