Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;



Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης

Όλοι οι ρουφιάνοι δωσίλογοι πριν και μετά τον εμφύλιο που μας κυβέρνησαν, έστελναν τους ανυπότακτους πατριώτες αριστερούς και δεξιούς στα ξερονήσια, σήμερα ρουφιάνοι αριστεροί και δεξιοί πούλησαν την Ελλάδα.

Όπως οι μετά τον Καποδίστρια φυλάκισαν τους επαναστάτες αγωνιστές ή τους άφησαν στην πείνα. 

Οι 6 μετά το 22 εκτελέστηκαν για ξεκάρφωμα,να μην αποκαλυφθούν οι εμπνευστές και οι υπαίτιοι, όμως η καταστροφή έγινε.

Έμειναν οι υπογραφές τους γιατί αυτές ενδιαφέρουν και μετράνε διεθνώς.

Τους σημερινούς ακόμα και έναν -έναν να τους εκτελέσουν, η ζημιά έγινε.

Είχαν την δυνατότητα και οι 300 ατομικά ή συλλογικά να φύγουν ειρηνικά από την βουλή και δεν το έκαναν φανερώνοντας το ποιόν τους, την ιδιοτέλεια και τα αφεντικά τους, όχι την βούληση του λαού που τους ορίζει στο έδρανο.

Ο επικεφαλής εγκάθετος μαέστρος που το παίζει ανώτατος άρχων,   δεν θα τολμήσει να παρακούσει το καπελάκι του.

Αποτέλεσμα εικόνας για παυλοπουλος με κιπα

Το ίδιο και οι όμοιοι του εγκάθετοι, ιεραρχικά επικεφαλής της εκκλησίας,του στρατού,των σωμάτων,της δικαιοσύνης και κάθε θεσμού του κράτους,είναι απλά υπάλληλοι που τρέμουν τους κρατούντες.

Δεν θα εμφανιστεί κανένας Τερτσέτης και Πολυζωίδης,  Μακρυγιάννης, Καραϊσκάκης Κολοκοτρώνης, Μελάς, Καλλέργης, Γρηγόριος Ε ή Χρυσόστομος Σμύρνης ή Παπαφλέσσας.

Εξέλειπε το είδος των γιγάντων,

Μόνον Τσολάκογλου, Νενέκοι, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Παπανδρέου, Παυλόπουλοι, Σαμαράδες, Κουτσουμπες, Λεβέντες, Μιχαλολιάκοι και άπειροι όμοιοι τους νάνοι αναίσχυντοι δίνουν παραστάσεις αψιμαχιών μεταξύ τους εντός του τσίρκου της Βουλής, παρέχοντες θεάματα εντυποσιασμού και παραμυθιάσματος του κοινού ημών των θεατών της ΤV.

Οι δήθεν πρωτοστάτες πρόεδροι συλλόγων πατριωτικής βάσεως, εκκλησιαστικών οργανώσεων κ.α μόνο για λόγια εντυπωσιασμού και έργα άνευ δράσης ή πρότασης πρακτικής εφαρμογής συγκαλούν τον κοσμάκη σε συλλαλητήρια.

Ξεχνάνε το συλλαλητήριο στην Αθήνα επί κατοχής για την Μακεδονία και το αίμα που χύθηκε από τα τανκς των Γερμανών.

Παραβλέπουν σιωπηλά,καρπούμενοι δόξες και κέρδη,την νέα αφανή προς το παρόν ,κατοχή της πατρίδος με τίτλους ιδιοκτησίας ή άνευ, από μετανάστες νόμιμους και μη,

Αλβανούς,Πακιστανούς,Αφγανούς,Σιχ,Ινδούς,Κινέζους,Τούρκους,Ρώσους,Σέρβους,Βούλγαρους, Ρουμάνους και άλλους από Αφρική και ακόμη 120 χώρες,παρέχοντας τους ιθαγένεια, παραμονή, βίζα χρυσή ή απλή, ή μαζεύοντας τους σε στρατόπεδα, χοτ σποτ μέσα και γύρω στις πόλεις, τα χωριά και τα νησιά μας, έτοιμους οργισμένους σε αναβρασμό για δράση εναντίον μας, μόλις δοθεί το σύνθημα.

Η προδοσία της Μακεδονίας είναι το πρώτο κερασάκι στην τούρτα της επί χρόνια εκτελούμενης συνταγής αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού μας, που βολεύτηκε άκριτα, με φτηνά χέρια και μεροκάματα, αποκομίζοντας εφήμερα κέρδη,που τώρα αρπάζει ή ΑΑΔΕ, μαζί με τα μνημεία μας και τα σπίτια μας,αφού κλείσανε ή εκμηδένισαν κάθε σοβαρή παραγωγική δραστηριότητα.

Έτσι τώρα δουλευόμαστε μεταξύ μας προς το παρόν,σε αναμονή της δεύτερης πράξεως του έργου με σκηνές οδομαχιών και αίματος στους δρόμους,στα χωριά ,στα νησιά ,στις πόλεις μας με δυο και πλέον εκατομμύρια πεινασμένους κομπάρσους ανάμεσα σε εμάς τους πρωταγωνιστές του δραματικού έργου.

Δεν κινδυνολογώ βλέπω τι γίνεται γύρω μου,την τσέπη μου,τι αγοράζω,που φτιάχθηκε, ποιος το πούλησε, ποιος με μεταφέρει με το τρένο, ποιος δουλεύει τα αεροδρόμια μας,τα λιμάνια μας,ποιος μου πουλάει τηλέφωνα και τηλεφωνικές,ιντερνετικες υπηρεσίες ,αέριο,ρεύμα,νερό καύσιμα,περίθαλψη,δρόμους ,διόδια και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.

Ολα αυτά ευρωπαϊκά,δημοκρατικά,ελεύθερα με τους κανόνες της αγοράς που δεν γνωρίζει σύνορα.

Τα δεχόμαστε,τα εφαρμόζουμε,τα ακολουθούμε ,συνειδητά ή ασυνείδητα.

Σύνορα γιοκ,πήγατε στη Θράκη ,Ξάνθη και αλλού να δείτε,θράσος και τσαμπουκά από μειονοτικούς που αγοράζουν αβέρτα ακίνητα,την ώρα που τους δικούς μας στην Κύπρο, Πόλη,Ίμβρο,Τένεδο τους εξαφάνισαν και στην Χιμάρα ,Δέλβινο,Βουλιαράτες τους ξηλώνουν και τους σκοτώνουν;

Τέρμα τα διαβατήρια πλέον,αρκούν οι ταυτότητες ,αρκεί να είναι ασφαλείς,άρα πάρτε νέες.

Σχετικά ή ανύπαρκτα τα σύνορα.

Το βλέπουμε παντού γύρω μας,το εφαρμόζουμε στα ταξειδια μας στας Ευρώπας και στους γύρω μας,για ψώνια ,για δόντια,για περίθαλψη καύσιμα και πολλά άλλα που λόγω κατάντιας μας,συμβιβαζόμαστε σε ποιότητες μπασκλασαρία που παλιά κοροϊδεύαμε.

Ρ ε μπας και έχουν αυτοί δίκιο με την Μακεδονία και μεις λυσσάξαμε μένοντας στο όνομα, αφού όλα τα παραπάνω τα φάγαμε στην γλυκιά τούρτα που τόσα χρόνια μας ταΐζουν οι πολιτικοί και τα κόμματα.

Τώρα το Μακεδονικό κερασάκι από την Έδεσσα, πιθανόν να κάτσει στο λαιμό μας, άμα ακούσουμε να την λένε αύριο Βόντενα και την Φλώρινα Λερίν, το Κιλκίς Κουκούς και την Θεσσαλονίκη, Σολούν .

Ξεχάσαμε ότι κατάπιαμε τα παλιά, Ισταμπούλ, Ιζμίρ, Πλοβντιβ, Μπλαγκόεβγρκαντ, Κόρτσε, Γκίρνε και άλλα πολλά για να περιοριστώ στην Κων/πολη, Σμύρνη, Φιλιππούπολη, Τζουμαγιά, Κοριτσά, Κερύνεια, όπου είχαμε κάποτε σύνορα.

Θα περάσει και αυτό, το γνωρίζουν αυτοί, αλλιώς δεν θα τολμούσαν και μας δουλεύουν κανονικά.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ,ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ.


Αναγνώστης που τολμά και αναθεωρεί τα παλιά πιστεύω και τις απόψεις του, ελεύθερα κρίνοντας από αυτά που γίνονται γύρω μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου