Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙ… 



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, που ξέρετε ποιος μπορεί να αντέξει αυτά που έρχονται: τους αδυνάμους , αυτήν την εποχή, Ο Χριστός θα τους πάρει. 

Τα δώρα Του Κυρίου δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε αμέσως, εκεί που θα νομίζετε ότι χάνετε, εκεί ανάστασιν Κυρίου θα πάρετε, διότι Ο Κύριος μόνον να ανασταίνει ξέρει, 


Όμως έτσι όπως Ο Χριστός Το ξέρει αυτό έτσι και εσείς να κρατήσετε την ψυχήν σας ζωντανή , για να μπορέσουν Ο Θεός Πατέρας και Ο Υιός να την αναστήσουν, όπως Αυτοί ξέρουν 

Γνωρίζετε καλά παιδιά μου την λέξιν Ανάστασις, είναι η λέξις της πνοής, της ζωής και της αιώνιας υπάρξεως, διότι αιώνιος είναι Ο Ουράνιος Πατέρας. 

Έτσι είναι τα δώρα Του Χριστού για όλους εσάς που κατοικείτε στο ακατοίκητο, στο προσωρινά κατοικούμενο. 

Η θέση , παιδιά μου, μετά το προσωρινό, είναι στα δεξιά Του Χριστού και στα δεξιά Του Θεού Πατέρα σας, τα δώρα και οι χάρες και οι αρετές που σας διδει Ο Πατέρας είναι αιωνίου προελεύσεως για εσάς. 

Όμως εσείς παιδιά μου, προσέξτε μην τις κάνετε χρόνιες, να τις παραλάβετε και να τις παραδώσετε, μαζί με εσάς, στην αιωνιότητα. 

Όταν σας δίδει κάποιος ένα ωραιότατο δώρο , προσπαθείτε να του το ανταποδώσετε, σε μια στιγμή, δική του πλέον, τότε για Τον Ουράνιο Πατέρα και για Τον Χριστό, το δώρο σας αυτό είναι η καθαρή ψυχή σας και η πίστη σας και η ταπεινότητα σας και μηδέν εγωισμός! 

Καθαρόν νου να έχετε και μην ζείτε έξω από το σώμα σας, διότι είναι ο ναός της ψυχής σας, και ο μεγαλύτερος ναός του σώματος και της ψυχής σας, είναι Ο Ουράνιος Πατέρας για εσάς. 

Όταν ξεχάσετε ένα από αυτά τα δυο και τον νουν , έρχεσθε στον Ναό Του Πατέρα σας, αλλά έρχεσθε όπως οι κλέφτες από το παράθυρο και όχι από την πόρτα, γι’αυτό παιδιά μου, το έλεος Του Κυρίου σας και Πατέρα σας, να το ζητάτε πάντοτε μέσω θερμής προσευχής και καθρεπτοειδους εξομολογήσεως, και με ταπεινή μετάνοια και τότε θα δείτε πως θα ανοίξει η πόρτα Του Θεού Πατέρα σας και Του Χριστού η αγκαλιά για εσάς η οποία βεβαίως πάντα είναι ανοιχτή. 

Προσπαθούν να σας χωρίσουν λέγοντας ότι είσθε από άλλο σώμα, 
πως άραγε δεν ανήκετε σ’αυτό το σώμα που λέγεται Ουράνιος Πατέρας, όταν Ο Υιός Του ανήκει σε αυτό το σώμα και εσείς είσθε αδέλφια Του Υιού Του, πνευματικής φύσεως και ανθρώπινης φύσεως; 

Ε! Ναι και ως άνθρωπος ήλθε Ο Κύριος, για πείτε μου τότε, είσθε από άλλη οικογένεια ή της ιδίας οικογένειας; 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ…


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου