Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ...


74 ΕΜΒΡΥΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

4 ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ζωή στην επιστήμη των εμβολίων – μια συζήτηση με τον Stanley Plotkin στο 4ο συνέδριο για τα εμβόλια στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, Σεπτέμβριος 2017

Τα γεγονότα:

Ο Δρ Stanley Plotkin, γνωστός ως ένας από τους πατέρες των εμβολίων, αποκαλύπτει κάποια ανησυχητικά γεγονότα σχετικά με τη δοκιμασία των εμβολίων για τα ορφανά, τους αποικιακούς κυβερνώντες πληθυσμούς, τα μωρά των οποίων οι μητέρες βρίσκονται στη φυλακή και τα παιδιά με ψυχικά μειονεκτήματα.
Προβληματισμους σχετικά με:


Γιατί χρησιμοποιείται ο φόβος για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού; Γιατί μειώνονται τα ποσοστά εμβολιασμού; Γιατί οι πληροφορίες που αντισταθμίζουν τη στάση του «για το εμβόλιο» ποτέ δεν έλαβαν μέρος, ούτε καν αναγνωρίστηκαν; Γιατί οι γιατροί διδάσκουν μόνο πώς δουλεύουν τα εμβόλια και τίποτε άλλο;

Ο Δρ Stanley Plotkin είναι ένας πολύ γνωστός MD που έχει διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατασκευή πολλαπλών εμβολίων. Είναι ευρέως γνωστός ως ένας από τους «νορμάδες» των εμβολίων, ένα «φάρμακο» που ισχυρίζεται ότι έχει σώσει εκατομμύρια ζωές και κυκλοφορεί έντονα ως μία από τις πιο επιτυχημένες ιατρικές εξελίξεις στην ιστορία. 

Οποιοσδήποτε αμφισβητεί αυτή την αφήγηση και την ασφάλεια των εμβολίων, αντιμετωπίζει συχνά σκληρή γελοιοποίηση, παρά τις χιλιάδες επιστημονικές μελέτες που δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά που αντικρούουν έντονα τις συμβατικές γνώσεις εμβολίων που δημοσιεύονται από κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας όπως η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ή τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).
Πριν φτάσουμε στη μαρτυρία του Πλόκκιν, υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να επισημάνω.

Κάτι είναι λάθος εδώ. Όταν παρουσιάζονται πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε, τείνουμε να ανταποκριθούμε με γελοιοποίηση ή σιωπή. 

Ας πάρουμε το αλουμίνιο, για παράδειγμα. Έχει προστεθεί στα εμβόλια για περίπου 100 χρόνια χωρίς δοκιμές ασφάλειας. Δεν υπάρχουν κατάλληλες μελέτες που να δείχνουν ότι το αλουμίνιο είναι ασφαλές για την ένεση σε παιδί, αλλά υπάρχουν πολλές μελέτες που δείχνουν ότι το αλουμίνιο δεν εξέρχεται από το σώμα, αλλά παραμένει στο σώμα, ταξιδεύει σε μακρινά όργανα και τελικά καταλήγει στον εγκέφαλο. 

Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι τόσο ασφαλή όσο αυτά που διατίθενται στην αγορά, αλλά η απάντηση σε αυτές τις μελέτες είναι συχνά πλήρης σιωπή ή γελοιοποίηση.

Αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το αλουμίνιο από εμβόλια μεταφέρεται στον εγκέφαλο μέσω των λεγόμενων μακροφάγων (λευκών αιμοσφαιρίων), δημοσιεύθηκε πέρυσι μια άλλη μελέτη που εξετάζει περαιτέρω το θέμα μελετώντας τους εγκεφάλους πολλών αυτιστικών ανθρώπων. 

Όταν άνοιξαν τους εγκεφάλους, βρήκαν την υψηλότερη περιεκτικότητα αλουμινίου στον ιστό του εγκεφάλου που μετρήθηκε ποτέ, ακόμα περισσότερο από τους ασθενείς με Αλτσχάιμερ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη μελέτη και σε άλλα, στο παρακάτω άρθρο:

Η απεικόνιση του εγκεφάλου δείχνει τον αυτισμό του εγκεφάλου που περιέχει μεγάλες ποσότητες ς αλουμινίου.
Η ιδέα ότι τα εμβόλια δεν είναι απολύτως ασφαλή κέρδισε μεγάλη προσοχή όταν ένας από τους κύριους συγγραφείς μιας μελέτης του 2004 ήρθε μπροστά. 

Το όνομά του είναι ο Δρ. William Thompson, ανώτερος ερευνητής στο CDC, ο οποίος συνυπέγραψε μία από τις πιο ευρέως αναφερόμενες μελέτες για να αποσιωπήσει οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του εμβολίου MMR και του αυτισμού. Σύμφωνα με τη μελέτη,

10 χρόνια αργότερα, αντιστάθηκε στην αρχική μελέτη, υποστηρίζοντας:

«Οι συν-συγγραφείς [CDC] προγραμματίζουν συνάντηση για την καταστροφή εγγράφων που σχετίζονται με τη μελέτη [εμβολίου MMR]. Οι υπόλοιποι τέσσερις συν-συγγραφείς συναντήθηκαν και έφεραν ένα μεγάλο δοχείο απορριμμάτων στην αίθουσα συνεδριάσεων και εξέτασαν και πέρασαν όλα τα έντυπα έγγραφα που είχαμε σκεφτεί ότι θα έπρεπε να τα απορρίψουμε και να τα βάλουμε σε ένα τεράστιο κουτί για σκουπίδια ».

Η ανάπτυξη των εμβολίων μας είναι σαφώς υπό αμφισβήτηση, η οποία περιγράφεται περαιτέρω παρακάτω. Τα παρακάτω ελήφθησαν από βίντεο του Δρ Stanley Plotkin υπό ορκωμοσία. Σε αυτό, παραδέχεται τη χρήση ορφανών, παιδιών με διανοητική αναπηρία, μωρών, παιδιών και πληθυσμών που έχουν υποβληθεί σε αποικιακή κυριαρχία για έλεγχο εμβολίων. 

Με βάση την έρευνά μου, μερικά παραδείγματα θα μπορούσαν να είναι οι πρώτοι πληθυσμοί του έθνους στον Καναδά, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για δοκιμές από φαρμακευτικές εταιρείες, καθώς και το αμερικανικό πρόγραμμα MK Ultra. Αυτό είναι εξαιρετικά ανήθικο και είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα σε μέρη όπως η Αφρική και η Ινδία.

ATTY: Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ορφανά για να μελετήσετε ένα πειραματικό εμβόλιο;
DR. PLOTKIN: Ναι.

ATTY: Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τα διανοητικά μειονεκτούντα για να μελετήσετε ένα πειραματικό εμβόλιο;

ATTY: Έτσι λέτε – δεν είμαι σαφής στην απάντησή σας. Συγγνώμη. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ τα διανοητικά άτομα με ειδικές ανάγκες για να μελετήσετε ένα πειραματικό εμβόλιο;

DR. PLOTKIN: Αυτό που λέω είναι ότι δεν θυμάμαι ειδικά ότι το έκανα αυτό, αλλά αυτό στη δεκαετία του 1960, δεν ήταν ασυνήθιστο να το κάνεις αυτό. Και δεν θα αρνηθώ ότι μπορεί να το έκανα.

ATTY: Λοιπόν, υπάρχει ένα άρθρο με τίτλο «Απώλεια του ιού της ρουλεξίας RA 27/3 σε ανθρώπινα διπλοειδή κύτταρα WI38». Είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρθρο;

DR. PLOTKIN: Ναι.

ATTY: Σε αυτό το άρθρο, ένα από τα πράγματα που λέει είναι ότι 13 οροαρνητικά παιδιά με διανοητική καθυστέρηση έλαβαν RA 27/3 εμβόλιο.

PLOTKIN: Εντάξει. Λοιπόν, αυτό είναι, σε αυτή την περίπτωση, αυτό έκανα.

ATTY: Έχετε εκφράσει ποτέ ότι είναι καλύτερο να πραγματοποιείτε πειράματα σε όσους είναι λιγότερο πιθανό να συνεισφέρουν στην κοινωνία, όπως τα παιδιά με μειονεκτήματα, παρά σε παιδιά χωρίς ή χωρίς ενήλικες χωρίς μειονεκτήματα;

DR. PLOTKIN: Δεν θυμάμαι ειδικά, αλλά είναι δυνατόν.

ATTY: Θυμάσαι ποτέ να γράψεις στον συντάκτη της «Ethics on Human Experimentation»;

DR. PLOTKIN: Δεν θυμάμαι ειδικά, αλλά ίσως να το έχω.

ATTY: Θα σας παραδώσω ό, τι έχει επισημανθεί ως Exhibit 43. Αναγνωρίζετε την επιστολή που γράψατε στον συντάκτη;

DR. PLOTKIN: Ναι.

ATTY: Γράφτηκε αυτή η επιστολή;

DR. PLOTKIN: Ναι.

ΑΤΤΥ: Είναι ένα από τα πράγματα που γράψατε: «Το ερώτημα είναι αν πρέπει να έχουμε πειράματα σε ενήλικες που λειτουργούν πλήρως και σε παιδιά που μπορούν να συμβάλλουν στην κοινωνία ή να πραγματοποιήσουν αρχικές σπουδές σε παιδιά και ενήλικες που έχουν ανθρώπινη μορφή αλλά όχι στο κοινωνικό δυναμικό; «

DR. PLOTKIN: Ναι.

ATTY: Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μωρά των μητέρων στη φυλακή για να μελετήσετε ένα πειραματικό εμβόλιο;

DR. PLOTKIN: Ναι.

ATTY: Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ άτομα υπό αποικιακή κυριαρχία για να μελετήσετε ένα πειραματικό εμβόλιο;
DR. PLOTKIN: Ναι.


KING OF VACCINES COMES CLEAN!




Stanley Plotkin, Godfather of vaccines, UNDER OATH Part 2





Abgetriebene Babys für Herstellung von Impfstoffen? [«Dr. Plotkin King of Vaccines» deutsch]





Πλήρης μαρτυρία από τη Δρ. Suzanne Humphries, M.D. στην Επιτροπή Εκπαίδευσης της Γερουσίας της Δυτικής Βιρτζίνιας:
18 Μαρτίου 2017. Ο Δρ Humphries είναι ένας ειδικός νεφρολόγος (ειδικός στα νεφρά) που άρχισε να ερευνά εμβόλια, αφού παρακολούθησε τους ασθενείς της  να αρρωσταίνουν μετά από εμβολιασμούς.

Παγκόσμιος πλέον έχουμε εκατοντάδες γιατρούς  που επιβεβαιώνουν αυτήν την  διαπίστωση της Δρ. Suzanne Humphries. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν ή αποσταίνουν μετά από εμβολιασμούς.

Οι περισσότεροι γιατροί όμως ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους κέρδη για τα ποσοστά που παίρνουν όταν γράφουν φάρμακα ή εμβόλια. Η υγεία του ασθενή δεν τους ενδιαφέρει πάρα μόνο τι μπορούν να κερδίσουν από αυτόν.

Τα σκάνδαλα στην φαρμακευτική παγκοσμίως είναι τόσο πολλά και άκρως επικίνδυνα, που πολλοί που τόλμησαν να τα βγάλουν στην δημοσιότητα κατέληξαν στα νεκροταφεία. Ο τζίρος των εκατομμυρίων που κερδίζουν πατάνε ακόμα και σε πτώματα. Αξίζει και μόνο να θυμηθούμε τον κύριο Αβραμόπουλο και τα εμβόλια πριν λίγα χρόνια, πόσα άραγε κέρδισε ο ίδιος.;;;

Dr. Suzanne Humphries, M.D. | Full Testimony (West Virginia Senate Education Committee)






ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ






1 σχόλιο: