Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ…



Φαντασθείτε παιδιά μου ότι είσθε σε ένα τραπέζι και κάποιος μεθάει πάρα πολύ και αρχίζει να γρονθοκοπά το τραπέζι, οι άλλοι που τον βλέπουν γελούν και λένε ‘’ ο μεθυσμένος’’ σε κάποια στιγμή αυτός από την μέθη του και από την τρέλα του, αναποδογυρίζει το τραπέζι, το σπάει και μένει μόνο μια γωνιά του τραπεζιού άθικτη, και ούτε καν νερό δεν πάει πάνω σε αυτήν. 


Αυτή είναι η χώρα σας, παιδιά μου, η άθικτη γωνιά, το τραπέζι η Ευρώπη, τον μεθυσμένο βρείτε τον ποιος είναι, σας τον έχω δείξει κι’ άλλες φορές. ( ίσως η Γερμανία;) 

Ρωτήσαμε εμείς ‘’ η Αμερική Γέροντα ; ( τι θα συμβεί με την Αμερική ) ‘’ 

Η Αμερική παιδιά μου…τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε, διότι είναι ήδη πεθαμένος. 

Αυτήν την ώρα δεθείτε με την πίστη σας, ένα παράδειγμα:…Φτιάχνεις με χίλια ζόρια, αλλά και με πολλή αγάπη το σπίτι σου, έρχομαι λοιπόν εγώ (κάποιος) και σου λέω, πήγαινε να το χαλάσεις, μέσα όμως στο σπίτι σου δεν έβαλες μόνον κόπο αλλά μένουν και οι πλέον αγαπημένοι σου άνθρωποι, και αυτοί, οι αγαπημένοι σου κάθε μέρα γονατίζουν και προσεύχονται σε σένα και σε βλέπουν ως Θεό 

Θα το γκρέμιζες τότε το σπίτι σου; ( το σπίτι είναι η Ελλάδα και οι πλέον αγαπημένοι άνθρωποι είναι οι Έλληνες ) 



ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ Χ ; 

ΝΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ !!! Χ ΟΜΩΣ ( ΔΗΛ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ) ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ. 

Ο κάθε ένας έχει ελεύθερη γνώμη, ελεύθερη σκέψη, ελεύθερη πράξη, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όπως το θέλει, όμως, τα λέει χωρίς σφραγίδα Θεού. 

Όταν φτιάξετε μια ψεύτικη σφραγίδα και σφραγίσετε κάτι, επειδή δεν θα είναι γνησία, θα σβήσει γρήγορα, διότι το μελάνι της δεν θα είναι γνήσιο, η σφραγίδα η γνήσια σφραγίζει χωρίς μελάνι, αυτήν την γνήσια σφραγίδα την κρατάει μόνο Ο Ουράνιος  Πατέρας και με αυτήν σφραγίζει . 

Θα μπορούσα να πω και το εξής: αν την τεμαχίσει ( σφραγίδα ) σε μικρά τμήματα και την μοιράσει σε όλους τους τόπους προσευχής, δηλ. σε Εκκλησίες, Μοναστήρια, Άγιους Τόπους κλπ την δίνει με δικαιώματα και δεν υπάρχει εκεί πλέον, καμμία κλειστή πόρτα, και αν κάποιος χάσει το τεμάχιο της σφραγίδος που του ανήκει, θα του τα επιστρέψουν, διότι δεν θα μπορούν αυτοί που το πήραν να το κρατήσουν, ούτε μπορούν να το κρύψουν. 

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε καθαρά τα πράγματα, πόσα δεινά περνούν οι άλλοι , και πόσα θα περάσουν (πολέμους, καταστροφές κλπ...) 

Πριν λίγο καιρό λέγατε ότι έσκαγαν και πέθαιναν από την ζέστη σε άλλα κράτη, αλλού είχαν πλημμύρες κι’ εσείς είσαστε στην καλύτερη γωνία του κόσμου, ισχύει τότε η καταστροφή στην Ελλάδα; 

Ο Θεός δεν είναι σαν εκείνους που χαϊδεύουν τον έναν και αφήνουν τον άλλων. 

Ο Θεός είναι ο πιο Δίκαιος των δικαίων! Ούτε εξαιρέσεις κάνει, όμως παιδιά μου, ακούει,μετράει και βλέπει τα βάσανα που περνούν οι ψυχές εκεί κάτω σε σας, από άλλες σκληρές ψυχές, ε! τότε, δεν είναι διάκριση, είναι Θεία Δίκη. 

ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου