Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ





Γράφει ο Γεωκών

Η μέρα της αποφασιστικής μάχης πλησιάζει, όλοι έτοιμοι εις τας επάλξεις δια να δώσουμε το παρόν μας.

Καλούμεν τον Ελληνικό Λαό εις επαγρύπνησην, η μέρα της αποφασιστικής μάχης πλησιάζει, όλοι έτοιμοι εις τας επάλξεις δια να δώσουμε το παρόν μας.

Είμαστε έτοιμοι, πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμεν τους εχθρούς της Ελλάδος και του Ελληνισμού, είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμεν τους άθεους και προδότες ηγέτες της πατρίδος μας.

Γνωρίζουμεν ότι η Ελευθερία ουδέποτε δωρίζεται και ότι η κυβέρνηση των άθεων προδοτών θα πράξη το παν δια να παραμείνει ως βδέλλα επί των ώμων μας, αλλά γνωριζουμεν επίσης ότι η ελευθερία κερδίζεται με αγώνες και αίμα, και είμαστε έτοιμοι

Ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει και τις θυσίες και τα μαρτύρια τα οποία έχει να υποστεί για να κερδίσει την ελευθερία του και είναι έτοιμος .

Θα επικρατήσει τελικά το δίκαιο κατά της αδικίας, το φως κατά του σκότους , Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ , και η ηθική δύναμις κατά της βίας, ο αγώνας μας σήμερα στηρίζεται εις τα μεγάλα και υψηλά ιδανικά της Πίστεως και της Ελευθερίας.

Η χρήση χημικών και ροπάλων εναντίον του Ελληνικού Λαού είναι ενδείξεις ότι το σφαδάζον τέρας των άθεων προδοτών πνέει τα λοίσθια, κτυπούν αδιακρίτως, αλλά οι μέρες τους είναι μετρημένες, ο επιθανάτιος ρόγχος της άθεης και προδοτικής κυβέρνησης άρχισε. 

Κύριε πρωθυπουργέ, το να παραδώσεις την Μακεδονία ούτε δικό σου δικαίωμα είναι ούτε κανενός άλλου…

«Σήκω επάνω ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!

  Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότης παρά η ελληνική πατρίς. Μόνον εκεί θα επανεύρεις τον εαυτόν σου. Μόνον μέσα εις τας εθνικάς παραδόσεις θα επανεύρεις τον προορισμόν σου. Μόνον εις τον ελληνικόν πολισμόν θα επανευρης τα ιδανικά σου και τα όνειρα σου. Χωρίς αυτά δεν ημπορείς να ζήσης, Ελληνικε Λαε Μόνον εκείνα τα οποία σου εδημιούργησεν η ελληνική ιστορία αποτελούν το σώμα σου και την ψυχήν σου. Τα ξένα κατασκευάσματα, με τα οποία ηθέλησαν να σε παρασύρουν …..είναι ψεύτικα δια σε και αποτελούν δηλητήριον. 

Διότι, εννόησε το, δεν μπορείς να ζήσης αλλεως παρά ελληνικά μέσα εις την φυλήν σου και μόνον εκεί μέσα θα ιδης οτι θα  επανεύρεις την χαράν και την αισιοδοξίαν, αι οποιαι σου έλειψαν. 

 Και όταν θα τας  επανεύρεις, θα ιδείς με τι ευκολίαν θα υπερπηδήσεις τα εμπόδια και τας δυσκολίας της ζωής και τι μέλλον θα παρασκευάσεις και δια τον εαυτό σου και δια την Ελλάδα, εις την οποίαν ανήκεις αναποσπάστως.

Σήκω λοιπόν, ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, απόβαλε μακραν σου τας αγυρτείας και τα ψεύδη, με τα οποία σου εδηλητηρίασαν την ψυχήν. 

 Πέταξε μακράν σου τα ελεεινά αναγνώσματα, τα οποία σε διδάσκουν…την ανανδρίαν, ακόμα και εκείνα τα οποία, δήθεν φιλολογικά έργα, σε διδάσκουν να φοβάσαι τους αγώνας της ζωής και να μη σκέπτεσαι παρά το άτομον σου και την υλικήν απόλαυσιν σου».

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΧΑΡΑΧΘΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΙΑΣΘΗ, ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩΜΕΝ ΠΙΣΤΑ, ΒΕΒΑΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΝΙΚΗΝ, ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΗΚΟΝ.



ΕΛΛΗΝΕΣ , Θα νικήσουμε, με τη χάρη του Θεού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου