Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ


Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΕΡΥΘΡΑ ΗΓΕΣΙΑ...



Γράφει ο Γεωκών

Η άθεος και άπατρις κομμουνιστική ηγεσία, πρέπει να καταλάβει μια για πάντα ότι δεν μπορεί να αντιστρατεύεται τον Ελληνικό Λαό. 

Πρέπει να εξοστρακιστούν από οποιανδήποτε θέση και αν κατέχουν στην πολιτική ζωή της Ελλάδος. 

Η Ελλάδα σήμερα διεξάγει απελευθερωτικό αγώνα εναντίον του προδοτικού καθεστώτος το οποίον καλλιεργεί την προδοσία και το ξεπούλημα της Μακεδονίας, της Κύπρου, της Β. Ηπείρου και όχι μόνον, γι’αυτό και όλοι οι Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι να διεξαγωμεν αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την επικίνδυνη κατηφόρα εις την οποίαν την οδηγεί η «ερυθρά ηγεσία»

Εκεί που η νουθεσία και η προειδοποιησις δεν φέρουν αποτελέσματα, τότε το σάπιο πρέπει να αποκόπτεται, το τίμημα της προδοσίας είναι σε όλους γνωστόν. 

Συντροφάκια, ο αγώνας μας, υπαγορεύεται από την πίστιν εις το αναφαίρετο δωρον της Ελευθερίας, την πίστιν εις Τον Θεον, την πίστιν και τον σεβασμόν εις την ιδέαν της πατρίδος. 

Η δεύτερη προδοσία της Κύπρου, σύντομα στις οθόνες σας. 

Στο περιθώριο της συνόδου MED 7 που έγινε στη Λευκωσία, ο Ελληνόφωνος πρωθυπουργός είπε «η συμφωνία των Πρεσπων θα βοηθήσει την προσπάθεια για λύση του κυπριακού …..»( Sigma Live ) 

Ο Θεός να μην σε αφήσει Τσιπρα, βέβαια τώρα που πήρες φόρα νομιζεις ότι δεν υπάρχει τίποτα για να σε σταματήσει, και όμως Τσιπρα υπάρχει , 

Υπάρχει Αυτός στον οποίον εσύ και τα ερυθρά συντροφακια σου δεν πιστεύεται ότι υπάρχει, Αυτός που Τον πολεμάτε, Αυτός που εξουσιάζει όλα τα σύμπαντα, Αυτός που θα δώσει δικαιοσύνη…πολύ σύντομα θα καταλάβεις 

Τσιπρα, αγώνες και θυσίες τριών χιλιάδων χρόνων έχουν διδάξει τον Έλληνα ότι η ελευθερία δεν δωρίζεται εις τους λαούς αλλά κερδίζεται, και κερδίζεται μόνο με αγώνες και θυσίες. 

ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΩΣ ΓΕΦΥΡΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ ….. 

ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΜΕΓΑ ΕΣΤΙ , και δεν θεραπεύεται με ημίμετρα, και με προδοτικές Λύσεις. 

κυριε τσιπρα το χάσμα πήρε βάθος άμετρο και έγινε βάραθρο το 1974 με το αίμα εκείνων που ελεύθεροι από κάθε μικρότητα έδωσαν την ζωή τους με μόνο τους έγκλημα ότι υπηρέτησαν και αγάπησαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…… 

Τσίπρα, όσο υπάρχει ψυχή ελληνική πάνω σ’αυτή την γη, θα αγωνίζεται έως ότου η σημαία της Ελευθερίας θα κυματίζει σε μια Ελεύθερη, χριστιανική και Ελληνική Κύπρο…. 

Υ.Γ Τσίπρα είχες εξουσία πάνω στους Έλληνες μέχρι τη στιγμή που τους πήρατε τα πάντα. Όμως, από τη στιγμή που τους αφήσατε χωρίς τίποτα, τότε τους χάσατε, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου