Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ...


ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΠΡΑΚΤΕΟΥ






Γράφει ο ΜΠΟΥΓΑΣ

[Kάνω μια μικρή διακοπή από τον όρκο σιωπής που έχω πάρει (για προσωπικούς λόγους), για να πω τα εξής επί του στρατηγικώς πρακτέου…]
Στην Ελλάδα έχουν ετοιμάσει τάφο κανονικό, με σκοπό να μας ρίξουν όλους μέσα. Απώτερος στόχος και ο βιολογικός αφανισμός των Ελλήνων – αφού ξεμπερδέψουν πρώτα με τον πολιτισμό μας, από τον οποίο θα εξαφανίσουν πολλά πνευματικά στοιχεία που δεν τους συμφέρουν· όπως, ας πούμε, η αναρχία. Θα κρατήσουν όμως αυτά που τους συμφέρουν, κυρίως σε τεχνολογικές και τεχνοκρατικές κατευθύνσεις.

Για την ακρίβεια, στην Δύση κυριαρχεί η άποψη ότι αυτοί είναι οι συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων σε θέματα επιστήμης, τέχνης, πολιτισμού κτλ, και μεις εδώ είμαστε μια μπασταρδεμένη φυλή απ όλα τα Βαλκάνια και Τούρκους και Άραβες, που και γενετικά και πολιτιστικά καμιά σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους. 

Αν πάει κάποιος ας πούμε σε ένα σοβαρό γερμανικό πανεπιστήμιο, αυτό θα του πουν. Άρα, το ότι θέλουν να μας ξεπαστρέψουν κυριολεκτικά και να πάρουν αυτοί τη θέση μας ως άρχουσα τάξη σε πιο θερμά κλίματα, είναι λογικότατο και δεδομένο.

Απ’ την εποχή της επαναστάσης του 1821, σύσσωμη η Δύση (με μόνη εξαίρεση ίσως την Αμερική του τότε) έδειξε την απέχθειά της και μίλησε για εθνογένεση στα Βαλκάνια. 

Η δυτική πρακτική απέναντι μας δεν αλλάζει από την Πρώτη Σταυροφορία και μετά… είναι απόλυτα εχθρική και απαξιωτική. Με την πρώτη ευκαιρία, μας λεηλατούν. Κατά βάθος, μας θεωρούν αντιπάλους σοβαρούς (οι μυημένοι της Εσπερίας σίγουρα), γι αυτό και θέλουν τον αφανισμό μας.

Εμείς, από την άλλη, ξέρουμε ότι είμαστε οι φύσει και πνεύματι απόγονοι των αρχαίων και προϊστορικών Ελλήνων. Άρα, έχουμε όλα τα δικαιώματα σε αυτό που λέμε «ελληνικό φαινόμενο». 

Όταν λέμε «όλα τα δικαιώματα», εννοούμε ακόμα και καταστρέψουμε και να αφανίσουμε πλήρως το ελληνικό φαινόμενο και την ελληνική ιδιαιτερότητα, αν αυτό μείνει ως τελική λύση.

Πνιγμένοι στα χρέη, κουρασμένοι και σοκαρισμένοι από το «δόγμα του σοκ», υποθηκευμένοι για 100 χρόνια, με όλες τις γενιές από τη Μεταπολίτευση και μετά αλλοτριωμένες, ουσιαστικώς φτωχοί από δω και πέρα, με τεράστιο πρόβλημα αλλοτρίωσης -από την Παγκοσμιοποίηση- στις νέες γενιές (μετά από 40 χρόνια πολιτιστικού ιμπεριαλισμού εις βάρος μας), με την κρίση-οικονομική επίθεση από τη Νέα Τάξη να έχει ως επί το πλείστον αναδείξει όλα τα αρνητικά της φυλής, με σοβαρότατο πρόβλημα υπογεννητικότητας, με αλλόφυλους να έρχονται ανεξέλεγκτα και να γεννοβολάνε σωρηδόν, με μια εθνική ταυτότητα αλλοτριωμένη και αυτή από την συμμετοχή στην Ευρώπη-ευρωπαϊκή κουλτούρα κτλ… κυριολεκτικώς παραπαίουμε. 

Έχουμε χάσει εντελώς τον μπούσουλα, δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βαδίζουμε. Αν σήμερα πιάσει κάποιος τις «κορυφές» του κράτους, πρωθυπουργό, ΠτΔ, αρχιεπίσκοπο, και τους ρωτήσει: «- Πού βαδίζει η Ελλάς;», το μόνο που θα μπορέσουν να απαντήσουν είναι: «- Στην Ευρώπη!».

 Παγκοσμίως, όλη η ανθρωπότητα έχει υποταχθεί πλήρως στο χρήμα και στην τεχνολογία. Οι ιδεολογίες καταρρέουν η μία μετά την άλλη, και ο καταναλώτισμός και ο ευδαιμονισμός είναι πια παντού η κυριαρχούσα «ιδεολογία». 

Όπου κατ’ εξαίρεση υπάρχουν ιδεολογίες, έστω και απολιθωμένες (πχ Βόρεια Κορέα), αυτές κρατιούνται με εκτελεστικά αποσπάσματα. 

Η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Τάξη μέσω των ΜΜΕ και της τεχνολογίας φτάνουν μέχρι και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του πλανήτη, και επιβάλλουν στο κοινό που τους ενδιαφέρει (στη νεολαία, δηλαδή) την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής τους. 

Θεοκρατικές κοινωνίες, όπως οι μουσουλμανικές, κι αυτές κρατάνε άμυνες με αγχόνες και απάνθρωπες ποινές. Πχ μίλησες στο twitter…10 χρόνια κάθειρξη.

Όλος ο κόσμος έχει γίνει ένα μπάχαλο, στο οποίο κερδισμένοι είναι αυτοί που διακινούν το χρήμα (τράπεζες-αγορές), και αυτοί που αναπτύσσουν υψηλές τεχνολογίες – κυρίως ηλεκτρονικές προς το παρόν και βιοτεχνολογικές προς το μέλλον. 

Τα κράτη του ανεπτυγμένου κόσμου είναι όλα χρεωμένα, και η εξουσία έχει φύγει προ πολλού από τις μάζες (εάν ήταν και ποτέ)· και μέσω των πολιτικών (που είναι υπάλληλοι της «Ελίτ») έχει πάει στην λεγόμενη «Ελίτ», δηλαδή στους ισχυρούς του χρήματος και της τεχνολογίας. 

Σήμερα, χωρίς τράπεζα από πίσω, όχι κανάλι δεν μπορείς ν’ ανοίξεις, αλλά ούτε περίπτερο. Τα κράτη του αναπτυσσόμενου κόσμου περιμένουν κι αυτά στην ουρά να χρεωθούν και να αλλοτριωθούν από την νεοταξική ελίτ.

Εν τέλει, κανείς δεν θα γλιτώσει την παγκοσμιοποίηση, και είναι τέτοια η ροή της εξέλιξης παγκόσμια, που τα εθνικά κράτη (πλην ελαχίστων σκληροπυρηνικών) δεν θα αντέξουν και θα συγχωνευθούν σε μεγαλύτερα κρατικά μορφώματα-ομοσπονδίες, που ήδη ετοιμάζονται (πχ Ευρωπαϊκή Ενωση).

 Την Ελλάδα την έχουν δέσει στο άρμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένδειξη και μόνο απ’ αυτό ότι πάει για κατάργηση – σε σημείο, όποιος μιλήσει για άλλο δρόμο, να θεωρείται ως γραφικός, ή παρανοϊκός.

 Η ευρωπαϊκή διάσταση της Ελλάδας είναι ένα θέμα-ταμπού· απόδειξη πόσο χρήμα έπεσε 40 χρόνια σε υμέτερους-προδότες, και τί πλύση εγκεφάλου έχει υποστεί ο λαός.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Με ό,τι συνεπάγεται αυτή η λέξη. Το κοινοβουλευτικό πολίτευμα ήδη από από την εποχή της Μάγκνα Κάρτα στην Αγγλία ήταν ένα μέσον, ώστε μια τάξη (η τότε αστική) να κυριαρχήσει εις βάρος των άλλων. 

Σήμερα, που βρισκόμαστε και σε κατάργηση των τάξεων (καθώς θα υπάρχουν μόνο πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοί – και τίποτα ενδιάμεσα), το κοινοβουλευτικό πολίτευμα είναι ένα ανέκδοτο ότι μπορεί να εκπροσωπεί τον λαό.

 Οι πολιτικοί είναι υπάλληλοι της πλουτοκρατίας-παγκόσμιας Ελίτ· και αν αυτή τους κόψει την τροφοδοσία σε χρήμα, δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. 

Το ξέρουν καλά, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίσουν τις τσέπες τους με παχυλούς μισθούς και προνόμια εις βάρος όλων των άλλων. 

Δίνουν παραστάσεις αντιπαράθεσης στη Βουλή, ενώ έξω απ τα έδρανα είναι όλοι μια παρέα που ζει εις βάρος του λαού. Κοινώς, είναι εντελώς άχρηστοι σαν σώμα και δουλεύουν τον κόσμο.

Συνεπώς οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής και ρήξης εντός του κοινοβουλευτικού συστήματος, είναι καταδικασμένη να αποτύχει· γιατί το κοινοβουλευτικό σύστημα έχει μια δομή εξουσίας συγκεκριμένη, όπου ο ένας πόλος καλύπτει τον άλλο. 

Εκτελεστική εξουσία (από τον τελευταίο αστυφύλακα), νομοθετική και δικαστική αλληλοκαλύπτονται και αλληλοϋποστηρίζονται – και πάνω απ όλους υπάρχει η εξουσία του χρήματος και του μεγάλου κεφαλαίου, που τους τροφοδοτεί και τους συντηρεί στην κοινή γνώμη με τα δικά της ΜΜΕ.

Αυτό το πλέγμα εξουσίας δεν μπορεί να σπάσει εκ των έσω. Όχι απλώς γιατί έχει πολύ ισχυρές δομές και διακρατικές πλέον διαστάσεις (πχ Βρυξέλλες-ΝΑΤΟ), αλλά και γιατί πολύ εύκολα μπορεί να αλλοτριώσει την όποια συμπαγή ομάδα μεταρρυθμιστών-κοινοβουλευτικών επαναστατών. 

Με κάποια παροχή σε χρήμα (ή που θα μεταφράζεται σε χρήμα), μπορεί πολύ εύκολα ο πεινασμένος επαναστάτης (ή έστω μεταρρυθμιστής) να γίνει χορτασμένος ανθυποεξουσιαστής. 

Όχι απλώς εντός κοινοβουλίου δεν μπορεί να ευδοκιμήσει τίποτα, αλλά και αν ευδοκιμήσει κάτι εκτός, πρέπει αυτό το κοινοβουλευτικό σύστημα να καταργηθεί γιατί είναι σάπιο και παρασιτικό εις βάρος της κοινωνίας.

Μόνο επανάσταση, λοιπόν!

Τί «επανάσταση», αν μιλάμε για καταστάσεις εκτός Βουλής; Συνωμοτική επανάσταση. Δηλαδή επανάσταση, επί της οποίας τίποτα δεν μπορεί να αναφερθεί δημόσια, πόσο μάλλον στο Ίντερνετ. Και σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί, ή πρέπει να γίνει απ’ το Ίντερνετ. 

Αλλά πρέπει να είναι σίγουρα μια επανάσταση, στην οποία θα συμμετέχουν συντονισμένα μέρος του στρατού και μέρος του λαού και του κλήρου. Μοιραία μιλάμε για δομή νέας Φιλικής Εταιρείας! Δεν γίνεται αλλιώς, εδώ που φτάσαμε…

Εξεγέρσεις τύπου να μπουκάρουν κάποια άτομα στη Βουλή, ίσως συμβούν σε πολύ μεγάλη λαϊκή αγανάκτηση, αν και με μικρές πιθανότητες (εδώ δεν συνέβη για την Μακεδονία). Αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα επί της ουσίας – αφού, και να μπουν οι εξεγερμένοι στη Βουλή, σε κάποια φάση θα πρέπει και να βγουν.

 Ξέρουμε επίσης ότι όλες οι μαζικές-«αυθόρμητες» καταστάσεις ελέγχονται απ’ την αρχή από ανθρώπους του συστήματος. Άρα, χρειάζεται κανονική επανάσταση με σχέδιο και σκοπό, και μια απλή εξέγερση δεν θα βοηθήσει ουσιαστικά πουθενά.

ΑΦΟΥ πετύχει αυτή η επανάσταση, πρέπει κατά τη γνώμη μου να προβεί σε άμεσες κινήσεις και σε σχεδιασμό εθνικής αποκατάστασης εις βάθος 20ετίας. Σε αυτή την 20ετία πρέπει να λειτουργήσει ως Αισυμνητεία.

(Σημ.Οίμου- Αθήνας: Αισυμνητεία είναι η   εξουσία αυτή, που δινόταν στην αρχαιότητα, από τις αντιμαχόμενες πολιτικές μερίδες μιας πολιτείας, σε πρόσωπα κοινής εμπιστοσύνης  για να τις συμβιβάσει και ήταν ισόβια ή περιορισμένου χρόνου με συγκεκριμένο, συνήθως νομοθετικό, σκοπό.)

 Μετά το πέρας της 20ετίας, και αφού εκπαιδεύσει κατάλληλα τους πολίτες, μπορεί να δώσει την σκυτάλη σε ένα βελτιωμένο πολίτευμα (πχ άμεσης δημοκρατίας, ή άλλης μορφής – μπορούν να γίνουν πολλές συζητήσεις επ αυτού).


ΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΜΕ ΒΑΘΟΣ, ΟΜΩΣ, 20ΕΤΙΑΣ)

1.Έξοδος από ΕΕ. Κανένα καλό δεν μπορεί να προκύψει απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση του κορπορατισμού, των σιωνιστών και των τοκογλύφων. Αν μείνουμε εντός, θα καταστραφούμε απόλυτα.

2.Έξοδος από ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, εκτός απ’ το να δένει τα αδύναμα κράτη στο άρμα της Αμερικής (και της Δύσης γενικότερα). Σε επίπεδο εξωτερικής ή στρατιωτικής πολιτικής, μπορούμε να κρατήσουμε καλές σχέσεις με Αμερική, ακόμα και τις βάσεις τους.

3. Ακύρωση συμφώνου Πρεσπών.

4. Καλή σχέση με Τουρκία. Δημιουργείται έτσι μια ενδιάμεση περιοχή μεταξύ Ευρώπης και Ανατολής πολύ ισχυρή, την οποία θα ελέγχουμε μόνο εμείς με τους Τούρκους – και κανένας άλλος. Θέλουμε μια Τουρκία όσο πιο ισχυρή γίνεται σε αυτό το ενδεχόμενο. Μας συμφέρει η Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικά, για να έχουμε άλλοθι ν’ αποκτήσουμε και μείς. Με την Τουρκία και την Ελλάδα πυρηνικές δυνάμεις, καμιά χώρα δεν θα μπορέσει να παίξει τα παιχνίδια της στην περιοχή μας. (Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι θα γίνουμε ενδοτικοί απέναντι στους Τούρκους.)

5. Καλή σχέση με Ρωσία-δημιουργία ορθόδοξου τόξου. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει για τη Ρωσία, ό,τι είναι το Ισραήλ για την Αμερική.

6. 100% Σεισάχθεια σε όλα τα χρέη εσωτερικά, και εξωτερικά αναγνώριση μόνο 40δις χρέους. Πλήρης επανεκκίνηση της οικονομίας από μηδενική βάση. Διεκδίκηση γερμανικών αποζημιώσεων.

7. Νέο νόμισμα δικό μας.

8. Διατροφική-ενεργειακή-αμυντική αυτάρκεια.

9. Μεγάλα έργα υποδομών και νέα εργοστάσια-δημιουργία βαριάς βιομηχανίας.

10. Ρυθμούς ανάπτυξης του ΑΕΠ περίπου 10% το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και ‘κεί που δεν χρειάζονται έργα, εμείς θα τα κάνουμε για να κινείται η οικονομία.

11. Εκδίωξη όλων των λάθρο από την Ελλάδα. Θα δεχόμαστε με διακρατικές συμφωνίες και ελέγχους μόνο αυτούς που έχει ανάγκη η χώρα – και για όσο τους έχει ανάγκη.

12. Αυτοματοποίηση-ρομποτοποίηση της παραγωγής.

13. Δημιουργία ερευνητικών κέντρων και προγραμμάτων σε όλες τις επιστήμες, με σκοπό την καινοτομία και την πρωτοπορία.

14. Οικονομία με βάση την πρωτογενή παραγωγή και την υψηλή τεχνολογία.

15. Δημιουργία αυτόνομης αμυντικής βιομηχανίας με νέα δόγματα. Αν δεν παράγεις μόνος σου τα όπλα σου για τον πόλεμο, θα είσαι πάντα εξαρτώμενος απ’ αυτούς που σου τα δίνουν. Αν, δέ, συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε, με αυτούς τους προϋπολογισμούς και τις αγορές και μηδενική εγχώρια παραγωγή, σε μια δεκαετία από τώρα η διαφορά με την Τουρκία θα είναι απόλυτα και μη αναστρέψιμα εις βάρος μας. (Δες εδώ.)

16. Κατασκευή πυρηνικών όπλων στρατηγικής αποτροπής από νέας μορφής υλικό, που δεν χρειάζεται εμπλουτισμό.

17. Κατασκευή μικρών πυρηνικών εργοστασίων νέας μορφής από νέα ορυκτά για σχάση έτσι ώστε να έχουμε πλήρη ενεργειακή αυτάρκεια και να κάνουμε και εξαγωγές.

18. Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλες τις βαθμίδες – με βάση  την αρχαία Ελλάδα, τον Όμηρο, το Βυζάντιο, και τον νεότερο Ελληνισμό.

19. Αύξηση της στρατιωτικής θητείας στα 2.5 χρόνια.

20. Δημιουργία πολιτοφυλακής, τουλάχιστον 500 χιλ. ατόμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου