Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΑΙ Η    ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ





Γράφει ο Γεωκών

Ο Τσίπρας νοσεί βαθύτατα. Η Ελλάδα δεν έχει πλέον κυβέρνηση. 
Κυριε τσιπρα, είσαι η αφορμή της καταστροφής αλλά και του θανάτου ( αυτοκτονίες ) χιλιάδων Ελλήνων χριστιανών 


Κυριε Τσιπρα, είσαι η αφορμή της καταστροφής αλλά και του θανάτου ( αυτοκτονίες ) χιλιάδων Ελλήνων χριστιανών, επί εποχής δική σας η ανεργία καλπάζει και θερίζει τους οικονομικά αδυνάτους και τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, αφήνοντας συντρίμμια και κοινωνικά ερείπια. και δεν φθάνουν αυτά, ζητάς από τους Έλληνες να δεχθούν τα τετελεσμένα, να δεχθούν τις προδοσίες και το ξεπούλημα της πατρίδας μας, και σε ότι αφορά το εσωτερικό μέτωπο, η εθνική ενότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. 

Πρέπει να είναι αφελής όποιος νομίζει ότι θα εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, πολύ περισσότερο δε ηλίθιοι είναι αυτοί που κατέστρωσαν τα σχέδια, και διέταξαν το εδώ ‘’ τσιράκι ‘’ τους για να το εκτελέσει. 

Οι τυραννίσκοι της κακής ώρας κρέμονται από μια κλωστή, παραπαίουν και παραδέρνουν, έχουν γίνει κορόιδο παγκοσμίως, η βλακεία τους φθανει μέχρι του σημείου να θεωρούν τους Έλληνες τόσον ηλίθιους ώστε να μην καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. 

θα αγωνιστούμε μέχρι ότου φυγη και ο τελευταίος προδότης και άθεος πολιτικός από την Ελλάδα μας, αρκετά υπέφερε η Ελλάδα από την ψευτιά, την αισχρότητα, την ατιμία, και την προδοσία τους. 

Το μένος μας εναντίον τους είναι απέραντο, είναι χείμαρρος που θα τους σαρώσει και θα τους εξαποστείλει…

Δεν ξεχνάμε κύριε Τσίπρα ότι εσείς και η παρέα σας φέρατε την οικονομική εξαθλίωση στην χώρα μας, θεσπίζοντας αδιανόητα φορολογικά βάρη εις βάρος του Ελληνικού λαού με σκοπό να τον λυγίσετε, να τον υποτάξετε για να μην αντιδράσει όταν θα ξεπουλάτε την Ελλάδα και όχι μόνον. 

Κύριε Τσίπρα, το φως της Ελευθερίας έρχεται από πολύ μακριά, έρχεται από τους Μαραθωνες και τις Θερμοπύλες, έρχεται από τα Βυζαντινά τείχη, έρχεται από το εικοσιένα, έρχεται απο το σαράντα, έρχεται από τους τάφους των ηρώων, γι’αυτό και το φως αυτό είναι ΑΝΕΣΠΕΡΟ ( είναι το φως που δεν το βλέπει κανείς με τα μάτια του σώματος αλλά με τα μάτια της καρδιάς.) 

Έχουμε οι Έλληνες υπέρτατο χρέος να σταθούμε όρθιοι, να ορθώσουμε ανάστημα στους κάθε λογής άθεους και προδότες ηγέτες και στους εμπόρους των λαών βαδίζοντας το δρόμο της τιμής και της πνευματικής καταξίωσης που θα μας οδηγήσει στη λύτρωση. το χρωστάμε στους μάρτυρες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού που μεταλαμπάδευσαν το ανέσπερο φως της Δημοκρατίας και των Πνευματικών αξιών σε όλον τον κόσμο.


Γεωκών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου