Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ...


ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ 





Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου μεγαλώστε, χωρέστε και κτίστε με αγάπη και στοργή Τον Θεό Πατέρα και Τον Χριστό μέσα σας, αφήστε ανοιχτα την ψυχή σας, τον νου σας, την καρδία σας, για να μπει το φως του Αγίου Πνεύματος, το φως της αληθείας, της δικαιοσύνης Του Θεού και της ηθικής. 
Πιστέψτε και ζυμώστε την ψυχή σας και το πιστεύω σας, όπως ο κάλος φούρναρης βάζει στην ζύμη του καλή και σωστή μαγιά και η ζύμη γίνεται γερή, αφράτη, ευχάριστη και χορταστική. 

Έτσι και η πίστις σας ας ζυμωθεί με την μαγιά της προσευχής και τον Λόγο Του Θεού, ώστε να ζωντανέψει και να σταθεί γερή, διότι παιδιά μου, βήματα μας χωρίζουν από τα γεγονότα. 

Μην πλανηθείτε από «καλά » δήθεν λόγια από διάφορους ανθρώπους που μπορεί να πουν : «αυτό που λέω εγώ είναι λόγια Θεού και ουσίας» 

Και εγώ παιδιά μου σας λέω : να τα ίχνη του λύκου, και κάποιοι ρωτούν που είναι ο λύκος; Μα δεν σας φθάνουν παιδιά μου τα ίχνη;

Προσέξτε, ήδη διασχίζουμε τα χρόνια του αντίχριστου, ήδη τα τσιράκια του, ετοιμάζουν την «μεγάλη θρησκεία» την πανθρησκεία, που δήθεν ο άνθρωπος θα είναι ελεύθερος, χωρίς δεσμεύσεις, π.χ χωρίς τα ευαγγέλια, διότι η εποχή αυτή έχει δήθεν τους προφήτες της και η Εκκλησία θα γίνει στοά, που ο καθένας, για τις δήθεν καλές πράξεις του, θα παίρνει βαθμούς επί της γης, από τον «μεγάλο σωτήρα» της γης, της ανθρωπότητας, από τον   «άνθρωπο θεό» τον αντίχριστο και όχι από Τον Ιησού Χριστό Τον Θεάνθρωπο ! 

Και εσείς καημένα προβατάκια του διαλυμένου κοπαδιού, από τους λυκάνθρωπους θα πέσετε στην βλασφημία και την αμαρτία! 

Θα σας βάλουν να βρίζετε και να αγνοείτε Τον Δημιουργό σας και Τον Υιον Του , και ταυτοχρόνως θα αγνοήσετε τον εαυτόν σας και θα υποφέρετε από τα δεινά του λύκου, που θα έχει φορέσει προβιά προβάτου. 

ΣΑΣ ΛΕΩ : ΝΑ ΤΑ ΙΧΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ! 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, σας τα λέω αυτά όλα με αγάπη αδελφού προς αδελφόν, με αγάπη Πατέρα προς το παιδί του. Η ευλογία μου να σας σκεπάσει και η φωτίσει Του Θεού Πατέρα Του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος να σας φωτίσει, γιατί ΗΔΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ




1 σχόλιο:

  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ - ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ 10 ΜΕ 11
    https://www.youtube.com/watch?v=RJeBSa7KM3Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή