Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΗΝ "ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ"



ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!!





Γράφει η Άννα Art

Το Σύνταγμα μας κάπου λέει για ανεξάρτητη δικαιοσύνη!!

Επίσης κάπου αλλού λέει ότι όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου χωρίς εξαιρέσεις!!

Επίσης δεν λέει πουθενά ότι μπορούμε για λόγους που μας συμφέρει κατά το δοκούν να τηρούμε και να επικαλούμαστε τα άρθρα του συντάγματος και για λόγους που δεν μας συμφέρει να τα παρακάμπτουμε η να τα καταργούμε!!

Εκτός και αν η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη,

Εάν ελέγχεται από άλλες εξουσίες εάν οι νόμοι είναι με εξαιρέσεις και ειδικοί η εκτός και αν όντως το Σύνταγμα είναι ένα καταστατικό των Εταιρειών που με στοιχεία και αποδείξεις έχουν γίνει το κράτος, η κυβέρνηση και η δικαστική εξουσία, Αστυνομία,οτα, κλπ,κλπ.

Όμως και σε αυτήν την περίπτωση είναι παράνομοι διότι εάν εγώ είμαι διαχειριστής μιας εταιρείας δεν μπορώ να διαχειρίζομαι τις τύχες ενός λαού.

Αν πάλι δεν αληθεύει ότι όλα είναι εταιρείες και είμαστε κράτος είναι όλοι υποχρεωμένοι να τηρούν το Σύνταγμα κατά γράμμα διότι αλλιώς κάνουν παράβαση καθήκοντος.

Εδώ κύριοι εισαγγελείς στην προκειμένη εσείς είστε οι παράνομοι και εσείς κάνετε παράβαση καθήκοντος διότι έχουν γίνει χιλιάδες καταγγελίες πολιτών για τις παρανομίες των πολιτικών για την εσχάτη προδοσία,για την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας για εγκληματα κατά του λαού,για κλοπές για υπεξαιρέσεις ,για δωροδοκίες για μίζες,για κατάλυση Συντάγματος και εσείς όχι μόνο δεν τις εκδικάσατε αλλά τις έχετε καταχωρήσει στον κάλαθο των αχρήστων!!

Και τώρα που πατριώτες Έλληνες αντιδρούν και αντιστέκονται όπως επιτάσσει το Σύνταγμα που επικαλείστε, τους συλλαμβάνετε άμεσα, ενώ προσπαθούν να προστατέψουν πάση θυσία τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας από επίδοξους κατακτητές με αλυτρωτικές βλέψεις, όπως καλή ώρα 17χρονα παιδιά που αντιδρούν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και όπως αυτά τα παλληκάρια που αντιδράσανε στους Σκοπιανούς που ήρθανε στην Πατρίδα μας με σκοπό την πρόκληση και την προπαγάνδα!! 

Και μάλιστα να εκδικάζεται άμεσα αυτές τις υποθέσεις και να δίνετε αναβολές ούτε ενός μήνα!!Πότε ξανάγινε αυτό σε δικαστική απόφαση ακόμη και σε αυτές που αφορούν εγκλήματα; Αυτή είναι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη σας;

Δικαιοσύνη που παίρνει εντολές για να εκδικάσει υποθέσεις και να βγάζει αποφάσεις κατ΄εντολή δεν είναι ανεξάρτητη. Κάνετε παράβαση καθήκοντος, 1ον και 2ον αφού όλοι οι νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο όπως λέει το Σύνταγμα δικάστε πρώτα τους προδότες απατεώνες πολιτικούς και μετά τους Ελληνες πατριώτες που τηρούν το Σύνταγμα σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος!!

Ειδάλλως είστε υποχρεωμένοι να υπογράψετε ότι δεν υπάρχει Σύνταγμα,αλλά ότι είστε Εταιρεία!! Επίσης είστε υποχρεωμένοι να υπογράψετε ότι υπάρχουν νόμοι κατ΄εξαίρεση οι οποίοι τηρούνται κατά περίπτωση και θα θέλαμε να μας τους φανερώσετε.

Και επίσης ότι δεν είστε ανεξάρτητοι αλλά ελέγχεστε!! Η ότι άλλαξε το πολίτευμα μας και από προεδρευόμενη κοινοβουλευτική Δημοκρατία έχουμε χούντα!!

Και να σας θυμίσω και κάτι άλλο:

 Το 'Αρθρο 87: (Ανεξαρτησία των δικαστών)

1. H δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία.

2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος. 

. H επιθεώρηση των τακτικών δικαστών ενεργείται από δικαστές ανώτερου βαθμού καθώς και από τον Eισαγγελέα και τους Aντεισαγγελείς του Aρείου Πάγου, των δε εισαγγελέων από αρεοπαγίτες και εισαγγελείς ανώτερου βαθμού, σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου