Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΑΝΘΥΠΟΤΙΠΟΤΑ


ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ…



Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να είναι σήμερα ο ηγέτης της Ελλάδας;

Γράφει ο Γεωκών

Έχουμε προειδοποιήσει τον κύριο ΤσΊπρα και την παρέα του από καιρό, τον συμβουλέψαμε να μην προχωρήσει με το θέμα της Μακεδονίας, του γνωστοποιήσαμε την απόφαση μας να αντιταχθούμε μέχρι εσχάτων. 


Δεν θέλησε να μας ακούσει το πιστό σκυλάκι των ξένων, ακολουθησε τις διαταγές τους και ξεπούλησε την Μακεδονία και σύντομα θα ξεπουλήσει την Κύπρο την Θράκη και όχι μόνο. 

Ας το μάθη ο ηγετίσκος, οι Έλληνες δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα, τα σχέδια του θα διαλυθούν ως καπνός μπροστά εις την θελησιν του Ελληνικού Λαού. 

Είναι καιρός ο Έλληνας να ζητήσει ευθύνη ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, είναι καιρός να ζητηθεί ευθύνη από τον ερυθρό ηγετίσκο, να λογοδοτήσουν για τις προδοσίες τους, είναι καιρός να πληρώσουν οι άθεοι και προδότες ηγέτες, οι δήμιοι ενός ολοκλήρου λαού. 

Οφειλουμε να παραδεχθούμε όμως ότι εκανε και ένα καλο στους Ελληνες, … 

ΕΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ. 

Κύριε πρωθυπουργέ της κατεχόμενης Ελλάδας, είσαι ένα πιόνι εις τα χέρια των ξένων δυνάμεων, σταμάτα λοιπόν να ανυψώνεις το μικρό ανάστημα σου και να μας απειλείς, δεν μας φοβίζεις, είσαι ένας ψεύτης, υποκριτής, με ψυχή κακούργου. 

Ο Ελληνικός Λαός γελά με τις ομιλίες σου, γελά με τις πράξεις σου, και ειρωνεύεται τις υποσχέσεις σου, διότι ουδεμία υπόσχεση υπέρ του λαού ετήρησες μέχρι σήμερα, αλλά τι περιμένει κανείς από έναν αρωστο ηγετη. 

Να είσαι όμως βέβαιος ότι δεν πρόκειται να κρατηθείς στην εξουσία, πολύ σύντομα θα εγκαταλείψεις την Γή των Ελλήνων, η τελευταία λέξις δεν έχει ακόμη λεχθη, διότι η τελευταία λέξις ανήκει στον Ελληνικό Λαό, ο μόνος νόμιμος κυρίαρχος της Ελλάδος. 

Όλα τα παράσιτα, όλοι οι προδότες και άθεοι δυνάστες θα φύγουν μέσα σε μια νύχτα, το δίκαιον ανήκει στον Ελληνικό Λαό και η νίκη είναι δική του. 

Είναι καθήκον όλων μας να φανούμε και εμείς άξιοι απόγονοι των αρχαίων, των Βυζαντινών και των μετέπειτα προγόνων μας, είναι χρέος μας να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας από τους δυνάστες της, είναι ζήτημα τιμής! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου