Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ...


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Ή ΆΡΝΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Κοινοποιεί ο Γεωκών

Προσευχή και πίστη θερμή να έχετε, παιδιά μου, και τότε ευλογία από τον Θεό Πατέρα θα έχετε, σύντομα θα μάθετε πιο πολλά, όχι από εμένα, αλλά από αυτούς που ζουνε μαζί σας, τους οποίους κάποιοι από εσάς τους πιστεύουν ακόμα τυφλά. 

Όμως σύντομα Ο Χριστός θα σήκωση την καταπακτή και θα τους ξεσκεπάσει. Τότε που θα γίνουν οι εκλογές και ουδείς θα βγει, τότε που θα έχετε όλα τα κτυπήματα, ολίγον η πολύ, εν μέσω αυτής της απογνώσεως σας, τότε που εσείς θα πείτε : 

«Θεέ μου τώρα χαθήκαμε , η χώρα Σου και το Έθνος Σου χάνονται» 

Περιμένετε εκείνον που σας έχω πει, από το πουθενά, όμως δεν θα έλθει μόνος του, αλλά κάτω από σπαθί νικητήριο, κάτω από όπλα τιμής, Ε! ολίγον αίμα …χυμένον από αυτούς εδώ ! από αυτούς εκεί, πολύ !

Διότι η αμαρτία εκείνη μόνον εις αίμα των πλυθεί , δεν είναι το αίμα αυτό από Τον Θεον χυμένον, οι ίδιοι εσείς θα το κάνετε.

Θεού θέλησιν, άνθρωπο δικό σας θα φέρει Ο Κύριος 

Για βάλτε παιδιά μου έναν πήλινον εις την φωτιά, γεμάτο με ύδωρ, γιατί πήλινο είπα; Διότι σιγοβράζει, όταν φθάνει δε στο τέλος του βρασμού και από την φωτιά να το βγάλεις, θα ξεχειλίσει, γιατί θέρμην κρατεί και έτοιμο να ξεχειλίσει είναι.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΗΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ

(Προσθηκη)


Αλλά εσείς γνωρίζετε πολύ καλά αυτούς που εκτρέφουν άλογα, τους αλογάρηδες, αυτοί σε έναν στύλο δένουν τα άλογα , Ε! ετούτα, δεμένα τα έχει ο Αλογάρης εις μόνην στήλην και υπάκουα κάθονται εις στήλην αυτή, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΝ αυτήν, και θα ακούσουν μόνο την στήλην, και η στηλη αυτή μόνον έναν θα ακούει, αυτόν που έφερε κοντά τα άλογα ( τον Κύριον )

Διότι κανένας, ουδείς άλλος δεν μπορεί στην στήλη αυτήν να δέση άλογο …


ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ…..ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΑΥΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ 

Γιατί ο σάπιος κορμός, πόσο αντέχει; όμως ο βράχος που κάθεται εις κορυφήν βουνού, μόνον με τον Ουρανόν μιλάει και οι φουρτούνες δεν τον ταράζουν

Μέσα στο καζάνι παιδιά μου, που βράζει, εσείς θα νοιώθετε την ζέστη, οι άλλοι θα καούν ! Να είσαστε επί ποδός, κάντε όλα πράξη, όσα ξέρετε.

Αυτοί που σας κυβερνούν αν τους αφήσει Ο Κύριος θα σας πουλήσουν σαν σκλάβους, Ουαί και αλλοίμονο τους, Ο Κύριος έρχεται για να βάλει Νόμο Θεού, στην παρανομία του σατανά.

Που ξέρετε ποιος μπορεί να αντέξει αυτά που έρχονται; …παιδιά μου τους αδύναμους αυτήν την εποχή Ο Κύριος θα τους πάρει.


Θα δείτε μια μεγάλη σύρραξη , όπου και αν είσθε, στην τσάντα σας, η μέσα στην τσέπη σας, εκτός από το προσευχητάριο που σας έχω πει θα έχετε τρεις εικόνες μαζί σας, Του ΧΡΙΣΤΟΥ, Της Παναγίας και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ!


Σημείωση του  Γεωκών


 Το χειρόγραφο έχει ημερομηνία 6/2/2014  μέχρι και την παράγραφο που λέει ……«Γιατί ο σάπιος κορμός, πόσο αντέχει;  όμως ο βράχος που κάθεται εις κορυφήν  βουνού, μόνον με τον Ουρανόν μιλάει και οι φουρτούνες δεν τον ταράζουν»

το υπόλοιπο’ ’είναι του 2013 

Στο σημείο  που αναφέρει  επανάσταση, είναι του 6/2/14 έχει όμως και συνέχεια την οποία θα διαβάσεις τώρα ( με προβλημάτιζε εάν έπρεπε να γράψω περισσότερα για το θέμα επανάσταση, διότι και η επικεφαλίδα του μηνύματος έλεγε… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
ΕΡΜΗΝΕΙΑ (ΙΣΩΣ) ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ

Άλογα είναι ο λαός και αλογατάρηδες είναι οι γνήσιοι και καλοί κυβερνήτες της επαναστατικής κυβέρνησης. Στύλος είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού την οποία θα έχει σαν στερέωμα η επαναστατική κυβέρνηση. Και αυτή (η Ορθόδοξη Εκκλησία) θα υπακούει μόνο στον Χριστό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου