Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...



ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ….. 


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Εκεί που μένει άδεια η ψυχή σας, μπαίνει η ζήλεια και ο εγωισμός, εδώ το μυρμήγκι ζηλεύει το μυρμήγκι, εσείς οι άνθρωποι δεν θα ζηλέψετε ο ένας τον άλλον; 


Αυτό συμβαίνει επειδή μέσα στην ψυχήν σας αφήνετε κενά, ασχολείσθε με το έργο Του Χριστού και δεν ασχολείσθε με τα έργα τα δικά σας. 

Ποια πρέπει να είναι τα έργα τα δικά σας; Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ( να είναι ) στον Ατελείωτον, το έργο του Χριστού και Του Πατρός προγραμματισμός και Θεία Δικαιοσύνη και ηθική προς τους ανθρώπους. 

Εσείς δυστυχώς, πολλές φορές κοιτάζετε εν μέρει μόνον το έργο του Χριστού , δηλαδή πότε θα γίνει και ξεχνάτε αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς. 

Οι προφητείες παιδιά μου είναι για να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής σας, του νου σας και του σώματος σας, δεν είναι μόνο για να τις περιμένετε πότε θα γίνουν, αλλά αφού πληροφορηθείτε τα γεγονότα μέσω των προφητειών, πότε θα μετανοήσετε. 

Είναι το έργο να φθάσετε στην πόρτα Του Ουράνιου Πατέρα και στην θεότητα σας στην ψυχή, δηλαδή να αγιάσει η ψυχή σας παιδιά μου. 

Οι προφητείες είναι για να σας βάλουν στην σκέψη της προετοιμασίας της μετανοίας, που σ’αυτόν τον καιρό την έχετε ξεχάσει, ξεχάσατε τι θα πει έλεος και μετάνοια, ή μετάνοια Και έλεος. 

Ζητάτε την ελεημοσύνη Του Θεού και τις δωρεές Του, αλλά δεν κοιτάζετε να τις καλλιεργήσετε, να καλλιεργήσετε δηλαδή τα δώρα που Ο Πατέρας σας Ο Άχρονος, Ο Ατελείωτος και Ο Υιός Του σας δίδουν. 

Ξεχνάτε παιδιά μου, να καλλιεργήσετε την ψυχήν σας, όπως την γην με το πιο πλούσιο υλικό που υπάρχει και γνωρίζετε εσείς έως σήμερα, και όπως περιμένετε τον ήλιο να πλουτίσει την γην σας για να καρποφορήσει, την καλλιεργείτε πρώτα για να γίνει αυτό . 

Έτσι να καλλιεργείτε και την ψυχήν σας για να φωτίζεται, ώστε να πλουτίσει μέσα της το Φως Του Αγίου Πνεύματος…ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

Και όσο για αυτά που γίνονται, Θεού σχέδιο είναι, για να μπορέσει να τους ξετσιπώσει (ξεσκεπάσει ) ώστε να δείτε με καθαρά μάτια ποιος είναι Ο πραγματικός Θεός. 

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , να όμως που το Θείον σχέδιο τους περιμένει ενωρίτερα, για να χαλάσει τα σχέδια τους τα οποία έχει φτιάξει ο ανύπαρκτος θεός τους. 

Η ψυχή παιδιά μου, είναι όπως το σίδερο, που πρώτα περνάει μέσα από πυρ και μετά από σφυρί για να πάρει το σχήμα. 

Και η ψυχή σας πρέπει να περνάει από το πυρ της προσευχής και μετά από το σφυρί της μετανοίας, για να πάρει το σχημα που λέγεται : 

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


1 σχόλιο:

  1. Χαριν του διαλογου ας μελετησουν οσοι επιθυμουν μια αποψη η οπτικη altera pars..........Ο Αγγλοσαξονικος κυριως τυπος ειναι γεματος απο μαυρες προβλεψεις "τελειως τυχαια" παντα για τους γεωπολιτικους αντιπαλους της Δυσης.Παλαιοτερα το ιδιο κανανε οι κομμουνιστικες εφημεριδες επι Σοβιετ.Αυτοεπιβεβαιουμενες προφητειες λεγονται.Ειναι μεθοδος ψυχολογικου πολεμου που ωθει τα πραγματα στο σημειο που θελουν οι εξουσιαστες.Στηριζεται η μεθοδος αυτη στην ταση του ανθρωπινου μυαλου να βρισκει ετοιμοπαραδοτες λυσεις σε προβληματα που απαιτουν πολυπλοκη και ορθολογικη σκεψη.Δημιουργειται απο τον εχθρο μια ευπεπτη και ευοιωνη συνηθως προσδοκια και αμεσως τα απαιδευτα και συνηθως ανατολιτικα και ραθυμα μυαλα την υιοθετουν ανοιγοντας ασυνειδητα δρομους στην καθημερινη πολιτικη και δραση.Ειναι η αγαπημενη μεθοδος των παγκοσμιοποιητων και των παραγωγων τους.Αθελητα και πολλοι που δεν ανηκουν στον πυρηνα των συνωμοτων ακολουθουν την προσδοκια και τις επακολουθες προβολες της στην δραση και στην πολιτικη. Η μεθοδος αυτη ειναι η κατ εξοχην πολιτικη των προφητων της Παλαιας Διαθηκης αλλα και των ομογαλακτων τους της Νεας Διαθηκης.Οπου υπαρχει θεοκρατια και ανορθολογισμος οπου απουσιαζει η Ελληνικη Κοσμοθεαση εκει ενδημουν οι προφητες και οι ιδεοληψιες που συνηθως ακυρωνουν και αναστελλουν την επιβαλλομενη απο τον ορθολογισμο πολιτικη δραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή