Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ «ΕΤΑΙΡΟΙ» ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ



Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ



 Γράφει ο Ιάκωβος Ιωάννου

Όταν οι ίδιοι οι Έλληνες υπονομεύουν την πατρίδα τους, είναι δύσκολο να πείσουν αυτοί που τεκμηριώνουν πως τουλάχιστον η μισή ευθύνη για την υπερχρέωση της Ελλάδας ανήκει στη Γερμανία, σε συνδυασμό με την ΕΚΤ – ή πως πρόκειται για μύθο το ότι ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας, πως η Ελλάδα ήταν υπερχρεωμένη το 2009 αλλά την χρεοκόπησαν σκόπιμα το 2010, ότι το PSI ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία μας κοκ.


Επικαιρότητα

Τον Ιούλιο του 2015 ο γερμανικός τύπος έγραφε ότι, η Ελλάδα εξαπατούσε την Ευρώπη και η Ευρώπη το επέτρεπε – σε ένα συγκεκριμένο άρθρο με τον τίτλο «Η Ελληνική κρίση για ηλιθίους».

 Ειδικότερα ανέφερε πως η ελληνική κυβέρνηση παρουσίαζε συνεχώς παραποιημένα στοιχεία όσον αφορά τον προϋπολογισμό – όπως από το 1997 έως το 1999, στα χρόνια δηλαδή που αποφασιζόταν η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, όπου το δημόσιο έλλειμμα από 4% του ΑΕΠ μειώθηκε στο 2,5% και τελικά στο 1,8%.

Το ποσοστό αυτό ήταν τελικά αρκετό, για να διατηρηθεί κάτω από το 3% που απαιτεί η συμφωνία του Μάαστριχτ – ενώ η νέα κυβέρνηση του 2004 (ΝΔ) κατηγόρησε την προηγούμενη για εξαπάτηση της Ευρώπης (το γνωστό «βάζουμε τα χεράκια μας για να βγάλουμε τα ματάκια μας», λόγω του οποίου η Ελλάδα, σε συνδυασμό με την εγχώρια διχόνοια που επικρατεί, το φθόνο του ενός για τον άλλο, υποφέρει τα τελευταία 200 χρόνια).

Όπως γράφει πάντως η γερμανική σελίδα, η Ευρώπη γνώριζε τα παιχνίδια με τους αριθμούς της Ελλάδας ήδη από το 2000 – όπου είχε συμπεράνει ότι, οι ελληνικές στατιστικές ήταν παραποιημένες και το έλλειμμα ήταν αρκετά πάνω από το 3%. Μεταξύ άλλων επειδή η Τράπεζα της Ελλάδας κατέγραφε πάντοτε διαφορετικά νούμερα – ενώ αργότερα έγινε γνωστή η συμμετοχή της Goldman Sachs στην απάτη.

Περαιτέρω, όταν οι ίδιοι οι Έλληνες υπονομεύουν την πατρίδα τους, όπως η κυβέρνηση του 2004, είναι δύσκολο να πείσουν αυτοί που τεκμηριώνουν πως τουλάχιστον η μισή ευθύνη για την υπερχρέωση της Ελλάδας ανήκει στη Γερμανία, σε συνδυασμό με την ΕΚΤ (πηγές: η πολιτική της φτωχοποίησης του γείτονα, το βρώμικο μυστικό, μισθολογικό dumping) – ή πως πρόκειται για μύθο το ότι ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας, πως έπαιξε μεν σημαντικό ρόλο η πολιτική διαφθορά στην υπερχρέωση της Ελλάδας αλλά η Γερμανία είναι πολύ πιο διεφθαρμένη όπως έχουμε αποδείξει αρκετές φορές χωρίς να υπερχρεωθεί, ότι η Ελλάδα ήταν υπερχρεωμένη το 2009 αλλά την χρεοκόπησαν σκόπιμα το 2010, πως το PSI ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία μας κοκ.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει με τη μανία μας να κακολογούμε τον εαυτό μας, όπως με την παρακάτω αναφορά ενός δημοσιογράφου – σύμφωνα με την οποία τα εξής:

.

“Η Ελλάδα, μια από τις πιο προνομιούχες χώρες του κόσμου, στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα κατοικείται κυρίως από τρεις κατηγορίες ανθρώπων:

(α) Η πρώτη είναι μια μειοψηφία που ασπάζεται τις παραδοσιακές αξίες, οι οποίες κράτησαν τον ελληνισμό σε ζωή επί τόσους αιώνες. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει οπισθοδρομική, σκοταδιστική, ρομαντική, ακόμα και εμπόδιο και ανάχωμα στην ανάπτυξη και στην «πρόοδο» αυτού του τόπου.

(β) Η δεύτερη είναι η μεγάλη μάζα των Νεοελλήνων. Είναι αυτοί που τα εγκεφαλικά τους αντανακλαστικά έχουν αδρανοποιηθεί από τον καθημερινό βομβαρδισμό των ΜΜΕ της Νέας Τάξης. «Τρώνε» ότι τους σερβίρουν, από ντομάτες που μυρίζουν πετρέλαιο μέχρι τουρκικά σήριαλ και καταπίνουν ανεξέλεγκτα όλη την πνευματική αρρωστημένη θολούρα της νέας εποχής, παρακολουθούνε με θρησκευτική ευλάβεια «survivor», ενώ υποκλίνονται σε κάθε ανώμαλο και εξεζητημένο σύγχρονο πρότυπο που το θεωρούν προοδευτικό και επιτυχημένο.

Γοητεύονται από ένα ακριβό αυτοκίνητο, από μια πολυτελή βίλα με πισίνα και χάνονται σε ατέλειωτες γαστριμαργικές εκπομπές που τους κλέβουν το νοητικό και δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο. 

Και όμως είναι ίσως τα μεγαλύτερα θύματα καθώς αυτοί πληρώνουν συνήθως τα σπασμένα της αδιέξοδης εποχής χωρίς συχνά να καταλαβαίνουν το γιατί καθώς είναι ανίκανοι να κατανοήσουν τις εξελίξεις και η κατευθυνόμενη πληροφόρηση τους αποκλείει κάθε τέτοια δυνατότητα.

(γ) Η τρίτη κατηγορία είναι η κατηγορία που κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες δεκαετίες, ιδίως μετά την επικράτηση εκείνου του πρωθυπουργού των Ιμίων που ευχαρίστησε τους Αμερικανούς για την μεγαλύτερη εθνική ταπείνωση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και μας πρόσφερε το «μήλο» της Εδέμ που λέγεται Ευρώ. 

Είναι ελληνόφωνοι, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον ελληνισμό και πολύ περισσότερο με την Ορθοδοξία. Είναι αυτοί που σε κάθε ευκαιρία θα ξεπουλήσουν ξανά τα πάντα για τα δικά του συμφέροντα. Είναι αυτοί που έριξαν την Ελλάδα στον γκρεμό των μνημονίων. 

Και όμως ακόμα βασιλεύουν γιατί δεν βρέθηκε κανένας να τους στείλει εκεί που πρέπει. Ανάμεσα τους και πολιτικοί αλλά και εκκλησιαστικοί ηγέτες που αντί για ποιμένες παίζουν τον ρόλο του λύκου με ένδυμα ποιμένα.

Το πρόβλημα είναι πώς μπορεί να επιβιώσει αυτή η χώρα με αυτές τις κατηγορίες των κατοίκων της, ειδικά σε μια εποχή που εκτός των άλλων δέχεται και την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ξένων στοιχείων που σκόπιμα τους ρίχνουν στον ελληνικό χώρο για να εξαφανίσουν κάθε δυνατότητα αμιγής ύπαρξης των γηγενών ελληνορθόδοξων. 

Η μονή λύση, θέλουμε δεν θέλουμε, είναι αυτή που μας δίδαξαν και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι. Η κάθαρση από τα μιάσματα και τότε ίσως έρθει ο… από μηχανής Θεός» (πηγή)”.

Με κριτήριο τώρα την παραπάνω άποψη, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι για τα σκουπίδια – οπότε έχουν δίκιο οι ξένοι εισβολείς, όχι οι μετανάστες αλλά οι Γερμανοί που κατέκτησαν την Ελλάδα και δρομολογούν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος, μαζί με τη μεταναστευτική αλλοίωση του πληθυσμού, να προβάλλουν τη δική τους θέση για το κατάντημα της πατρίδας μας, θεωρώντας μας ηλιθίους.

Στα πλαίσια αυτά όλες οι άλλες «φωνές», όπως η δική μας, οι οποίες έχουν μία εντελώς διαφορετική αντίληψη, είναι καταδικασμένες να αποτελούν «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» – πόσο μάλλον όταν διαπιστώνουν πως τα «πρόβατα», με κριτήριο τις δημοσκοπήσεις, επιλέγουν ξανά αυτούς που τους χρεοκόπησαν παραδίδοντας άνευ όρων την εθνική τους ανεξαρτησία, τα περιουσιακά τους στοιχεία, το όνομα της Μακεδονίας κοκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου