Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ


 ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ…



 Γράφει η Άννα Παγκράτη

Ευρισκόμενοι μπροστά σε πρωτοφανείς για την παγκόσμια ιστορία καταστάσεις μέσα σε μια χούντα, που πολύ θα τη ζήλευαν Γ. Παπαδόπουλος, Χίτλερ αλλά ακόμα ακόμα και οι Γερμανοί κατακτητές αφού έχει κατορθώσει, να πείσει την πλειοψηφία των πολιτών, ακόμα και των πιο ψαγμένων, ότι φροντίζει για το καλό μας λογικό είναι, να αναδύονται πολλά ερωτήματα σχετικά με το ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα σε όλα αυτά, που επιμελώς μας σερβίρουν τα «έγκριτα» ΜΜΕ…
Τα οποία, ως γνωστόν, κατά 96% ανήκουν σε εβραϊκές εταιρείες, οπότε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Το ψέμα, η παραπληροφόρηση, η πλύση εγκεφάλου και η προπαγάνδα, που μας πασάρουν πάνε σύννεφο και καλά θα είναι, να κρατάμε μικρό καλάθι και να διυλίζουμε μέχρι αηδίας τα όσα ακούμε.

Εκτός όμως των ερωτημάτων αυτών τα πιο φλέγοντα αφορούν στο τι μέλλει γενέσθαι και σε τι περιπέτειες πρόκειται, να μπούμε. Οπότε θεωρώ αναγκαίο ξανά, να ανατρέξουμε στις πιο έγκυρες πηγές, που υπάρχουν και που δεν είναι άλλες από τους Αγίους της Ορθοδοξίας, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια μας έχουν προειδοποιήσει για τα μελλούμενα.

Εννοείται, ότι και πάλι θα καταθέσω τις προσωπικές μου απόψεις και ότι δε διεκδικώ κανένα αλάθητο για τις εκτιμήσεις μου, αφού αυτό το έχουν κατοχυρώσει ο έξω από εδώ Πάπας και ο εγχώριος σωτήρας Σ. Τσιόδρας.

Εδώ και καιρό λοιπόν είχα διαφωνήσει με όλους αυτούς, που έφερναν τον πόλεμο κάθε τόσο και είχα διατυπώσει την άποψη, ότι του πολέμου θα προηγηθούν βαθιά ύφεση, κραχ και διωγμός των Χριστιανών. Και αυτό όχι επειδή μου συνέβη κάποια επιφοίτηση αλλά βασιζόμενη και μόνο στις προφητείες, που έχω μελετήσει.

Και επανέρχομαι, όχι για να δρέψω δάφνες αλλά επειδή ενδέχεται κάποιοι άνθρωποι, να βοηθηθούν με τη γνώση αυτή και να πάρουν τις αποφάσεις τους ή να κάνουν τους σχεδιασμούς τους για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα δύσκολα, που είναι επί θύραις.

Και ξεκινώ ατάκα κι επί τόπου:

1) ΥΦΕΣΗ / ΚΡΑΧ

Το πρώτο πράγμα, που μου ήρθε στο μυαλό, όταν οι χώρες μία μία αποφάσιζαν το lock down με το πρόσχημα της «πανδημίας» ήταν, ότι οδεύουμε ολοταχώς προς βαθιά ύφεση και πείνα και των γονέων, που λένε. Στη συνέχεια αυτό ήρθαν να το επιβεβαιώσουν επίσημα χείλη: εκπρόσωποι του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της ελληνικής κυβέρνησης κ.ο.κ.

Και πάμε στην αντίστοιχη προφητεία:
ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ… 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ… ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ… ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ… ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ…

Μόνο σε μένα φαίνεται ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα περιγράφει επακριβώς την κατάσταση, που ζούμε αυτήν τη στιγμή; Η τεχνητή οικονομική κρίση του 2008, την οποία επίσης είχε προβλέψει η εν λόγω προφητεία, φάνηκε προς στιγμήν, ότι είχε ξεπεραστεί. Και τώρα ελέω κορωνοϊού έπονται τα πολύ χειρότερα.

Κι ενώ οι Ευρωπαίοι ονειρεύονται τα ευρωομόλογα, που θα τους βγάλουν από τη δεινή θέση, η Γερμανία για μια ακόμη φορά έχει στυλώσει τα πόδια και παραπέμπει στον ESM. Το οποίο, αν αντιλαμβάνομαι σωστά, μεταφράζεται ως νέα δάνεια, που θα συνοδεύονται από νέα μνημόνια, επαχθέστερα αυτή τη φορά, αφού και οι καταστάσεις θα είναι πλέον πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες.

2) ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ:

ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΡΥΞΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και για όσους βιαστούν, να πουν, ότι η Ελλάδα είναι ήδη μια χρεοκοπημένη χώρα, ας δώσουμε βάση στη λεπτομέρεια: το θέμα είναι πότε θα κηρύξει επισήμως πτώχευση, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει.

Θα μπορούσε, να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι αυτό για το οποίο κάνει λόγο ο Ν. Βιτάλης; Ανετότατα, αφού οι της κυβέρνησης μας το έχουν πει σε χίλιους τόνους, ότι τέλος Μαϊου, το πολύ αρχές Ιουνίου τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους εξαντλούνται. Ο μόνος τρόπος, που θα μπορούσε, να αποφευχθεί προσωρινά αυτό, θα ήταν το νέο μνημόνιο, που προανέφερα. Επομένως ενδέχεται, να αναβληθεί για κάποιο επόμενο καλοκαίρι.

3) ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ / ΠΕΙΝΑ

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΒΕΤΣΙΟΥ

Οι προφητείες της αναδημοσιεύτηκαν πρόσφατα στην Τρικλοποδιά, οπότε αρκούμαι σε κάποια σημεία μόνο:
«Θα έχετε όλα τα καλά μπροστά σας, αλλά δεν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε… Τα παλιά σου ρούχα δε θα τα πετάς, να τα βάλεις κάπου να τα φυλάς… Δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράζει καινούργια ρούχα…»

«Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει!!»

«Ο ιδιωτικός τομέας θα σβήσει και οι δουλειές θα χαθούν, μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αντέξουν, όχι ότι θα παίρνουν πολλά λεφτά αλλά απλώς θα έχουν το σταθερό»

«Θα περιποιείσαι τον κήπο σου και θα περνάει κάποιος στο δρόμο, θα βλέπει τον κήπο σου, θα παίρνει φόρα, θα ρίχνει το φράχτη και δε θα μπορείς να τον σταματήσεις! Θα λέει φίλε πεινάω, πεινάνε τα παιδιά μου, για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε «

4) ΔΙΩΓΜΟΣ

Αν κάποιος μας έλεγε μέχρι πρότινος, ότι η «πατριωτική» και «χριστιανική» (το άλλο με τον Τοτό…) κυβέρνηση του Βλακούλη θα έκλεινε τις εκκλησίες, θα απαγόρευε τον εορτασμό του Πάσχα, την εξομολόγηση, τη Θεία Κοινωνία κλπ., κλπ. φαντάζομαι, ότι θα του φορούσαμε έναν ωραιότατο ζουρλομανδύα και θα τον ρίχναμε σε κάποιο ανήλιαγο μπουντρούμι, για να γλυτώσουμε από την εξωφρενική παράνοιά του…

Και όμως! Όλα αυτά συνέβησαν στην ορθόδοξη Ελλάδα με την αγαστή συνεργασία ενός μεγάλου χριστιανού και επιστήμονα (βλ. Σ. Τσιόδρα) και όχι μόνο δεν άνοιξε ρουθούνι αλλά… ω, του θαύματος! Η πλειοψηφία των Ελλήνων χριστιανών επικροτεί την απόφαση αυτή της κυβέρνησης και τους διωγμούς, που ήδη διενεργούνται εις βάρος κληρικών, που επιλέγουν, να τιμούν το ράσο τους και να υπακούουν στο Χριστό και όχι στην κοσμική εξουσία.

Και, αν νομίζουμε, ότι πρόκειται για προσωρινά μέτρα, που επιβλήθησαν «για το καλό μας» και μόνο, ας μη φάμε! ΄Εχουμε γλαρόσουπα! Γιατί μας είχε προειδοποιήσει ο Αυγουστίνος Καντιώτης:

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», ΕΚΔΟΣΗ Β΄, 2008:

«Όταν θα ακούσετε να φωνάζουν διωγμός στους Χριστιανούς, μη φοβηθείτε μη δειλιάσετε. Να πάτε κόντρα με την άπιστη και διεφθαρμένη κοινωνία. Κόντρα με τον πατέρα και την μάνα, όταν είναι άπιστοι και σας σπρώχνουν προς την αθεία. Κόντρα με τους δασκάλους και τους καθηγητάς, αν αυτοί εξεκλίνουν από τον προορισμό τους και σας κηρύττουν απιστία και αθεία. 

Κόντρα με την διεστραμένη κοινωνία. Κόντρα στο ρεύμα αυτό το παγκόσμιο της διαφθοράς. Κόντρα μ᾿όλους τους δαίμονας. Θ᾿αντισταθούμε ως Έλληνες, ως Ελληνίδες, ως χριστιανοί και να είστε βέβαιοι ότι όσον ολίγοι και να είστε δεν θα νικήσουν οι άθεοι και οι άπιστοι, θα νικήσουν οι πιστοί, γιατί πράγματι ο Χριστός δεν απέθανε, αλλά ζη και βασιλεύει εις τους αιώνας των αιώνων.”

Και ο Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης:

«Τὶς ἐκκλησίες θὰ τὶς κλείσουν καὶ θὰ βάζουν φόρους μεγάλους, ἀβάστακτους γιὰ νὰ μὴν μποροῦν νὰ τοὺς πληρώσουν καὶ θὰ τὶς κλείνουν. Ὅποιος θὰ λειτουργεῖ θὰ διώκεται» (βλ. Στῦλος Ὀρθοδοξίας Ἀπρίλιος 2020)
(Από ανάρτηση του Δ. Μακρή στο facebook)

Αλλά και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ είχε πει:

“Έρχονται χρόνια δύσκολα. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θα έχουν μεγάλο διωγμό οι Χριστιανοί.”
και
«Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη! Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας».

Τι λες τώρα! Και μετά σου λένε, να μην πιστεύεις σε προφητείες!

5) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

Ο οποίος Άγιος Παϊσιος βεβαίως έχει πει άπειρα πράγματα, μεταξύ αυτών και το παρακάτω:
«Ο λαός καταπιεζόμενος από τά δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα θά ζητάει κάποια στιγμή νά ξανασάνει, αλλά αυτή τή στιγμή δέν πρόκειται νά τού τήν χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει τό κεφάλι του εντελώς στό έδαφος δηλώνοντας τέλεια υποταγή στό καινούργιο τους σύστημα.

Θά λένε: » Έχετε δίκιο πού διαμαρτύρεστε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος καί αυτοί πού έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν• γιά νά μή σάς επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κ.λπ. πρέπει νά αποδεχτείτε τό τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου, έτσι ώστε νά βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες καί ποιοί οι φοροφυγάδες».

Ταυτόχρονα θά παρέχουν μέσω τού ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις καί προτεραιότητες, μέ τίς οποίες θά ξεγελούν τόν κόσμο ότι θ᾽ ανακουφιστεί λίγο οικονομικά» (Από τό βιβλίο τού ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, Σκεύος Εκλογής, Άγιον Όρος 1996, σ. 421).»

Μήπως το «ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ» βρίσκεται επί θύραις, αφού η υποτιθέμενη πανδημία είναι η τέλεια ευκαιρία, για να καθιερώσουν το πλαστικό χρήμα, τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και την παρακολούθηση τύπου Big Brother όλων των Ελλήνων;

Και μήπως, για να μη χρειαζόμαστε χαρτιά, SMS και λοιπές ταλαιπωρίες, σπεύσουμε όλοι, να δεχτούμε τις νέες ταυτότητες, που ίσως δεν μπορέσουν, να τις επιβάλουν με το έτσι θέλω αλλά θα τις προτιμήσουμε για την ευκολία μας;

Αλλά ξέχασα! Τα μέτρα είναι προσωρινά και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα! ΟΚ, μόνο θυμίστε μου με ποιο πλευρό κοιμόμαστε!

Κάπως έτσι μας τα έχουν πει τα πράγματα οι προφήτες μας και θεωρώ, ότι είναι προτιμότερο, να εμπιστευόμαστε εκείνους παρά τον οποιοδήποτε επαϊοντα κοσμικό για όλα αυτά, που θα ζήσουμε. Και βέβαια μας είχαν προτρέψει ως εξής:

Οι Έλληνες του εξωτερικού να γυρίσουν στη χώρα μας (έστω και λόγω κορωνοιού αυτό ήδη συμβαίνει).
Να επιστρέψουμε όλοι στα χωριά μας, αφού η πείνα στις πόλεις είναι πάντα χειρότερη.
και…

Άγιος Παΐσιος: «Να έχετε ένα κτηματάκι και λίγο να το καλλιεργείτε. Κοντά σε σας, θα βοηθήσετε και κάποιον που δεν θα έχει».

Όσο για την νέα ταυτότητα είναι γνωστά:

Λαμπρινή Βέτσιου: «Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται!»

Αυτά τα ολίγα και ο Θεός να βάλει το χέρι του…
Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου…

Άννα Παγκράτη



3 σχόλια:

  1. Αγαπητή Αννα,καλές είναι οι προφητείες των γερονταδων, αλλά πανω από αυτές εχουμε την Αγια Γραφή, η οποία μας μιλάει για την μεγάλη αποστασία των χριστιανών,και αυτή θα είναι που θα φερει τον Αντίχριστο.Οσοι εχουν γραψει για γέροντες και προφητείες, τους έχετε δει να διαμαρτυρηθούν δημοσιως για ολα αυτα; Ολοι προσκυνούν το σύστημα και την δεσποτοκρατια που έκλεισε τους ναους και βλασφημουν τα θεια μυστηρια. Ολοι τους προσκυνούν την μεγαλη παναιρεσι του Οικουμενισμου, την οποία οι γέροντες δεν πολεμησαν και φθάσαμε εδώ.Αυτές τις προφητείες που μιλάνε για δεινα, τις θεωρούν μικρή μπόρα που θα περάσει και θα έρθει η θεϊκή λιακάδα, οπου θα μας δωσει ο Θεος,στο τέλος και την Πολι,γιατί ειμαστε καλα παιδια. Ας σοβαρευτούμε και λιγο.
    Αγιορείτης, τηλ. 6972141248

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΛΟΙΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ...ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ.....ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΗΝ ΠΝΗΓΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σωτηρία του καθενός μας είναι προσωπική μην κοιτάμε τους άλλους αλλά τις δικές μας αμαρτίες, παράδειγμα ο τελώνης,οι σκέψεις αυτές δεν μας δικαιώνουν αλλά γινόμαστε ίδιοι με αυτούς ακριβός στην απέναντι πλευρά, καλή μετάνοια σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή