Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ (5-7) ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΕΙΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ





Κοινοποιεί ο Γεωκών

Θα έλθει καιρός που οι ασθένειές θα θεραπεύονται χωρίς ιατρό, θα σηκώνετε το βλέμμα σας στον ουρανό,θα επικαλείσθε την Αγία   Τριάδα και θα ζητάτε να σας πάρει την συγκεκριμένη ασθένειά 
Το ψαλτήρι θα αλλάξει, γιατί έχει επέμβει πολύ ανθρώπινο χέρι 


Η αποκάλυψή τελείωσε ! Είμαστε στα γεγονότα. 

Θα γίνει επιστράτευση, αλλά όπως θα πάνε , έτσι θα γυρίσουν! 


Κοιτάξτε την αποκάλυψή στα τελευταία κεφάλαιά, 

Μέσα στο καζάνι που βράζει, εσείς Θα νιώθετε την ζέστη, οι άλλοι θα καούν ! 

Έχουν ετοιμάσει να κάνουν παγκοσμίως ένα πολύ μεγάλο κακό , να προκαλέσουν έναν πολύ Μεγάλο σεισμό , δεν θα προλάβουν , γιατί εκεί που θα τον ετοιμάζουν , εκεί θα βυθιστούν εκείνοι.
  
Οι Μάγια ήταν ένας κόσμος που δεν είχε τον Θεό του, το ημερολόγιο τους έχει αρχή και τέλος , το ημερολόγιο του Χριστού δεν έχει αρχή και τέλος γιατί είναι άχρονος. 

Τα πράγματα θα έλθουν έτσι, που και το μωρό στην κοιλιά της μάνας του θα τρομάξει, δεν θα είναι απλά τα πράγματα 

Θα  αγριέψουν τα πράγματά, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο, προσέξτε να μην χάσετε την πίστη σας. 

Πως μπορεί να είσαι χριστιανός όταν είσαι εκδικητής, σκοτώνεις, χύνεις το αίμα του Χριστού, και πλένεις τα χέρια σου στο αίμα Του Χριστού;  γι' αυτό θ καταστραφούν, και εννοώ τους Ρώσους ! 

Κατά λάθος θα κάνουν το σχέδιο του Θεού γιαυτό το αφήνει στα χέρια τους. 

5/4/13. Αλλοίμονο σ’αυτούς που συνεργάσθηκαν μαζί τους ( με τους τροικανούς ). 

8/4/13. Από τις 11 Απριλίου κλείνουν τα πρωτόκολλα για την Ελλάδα αθόρυβα, αυτό είναι έργο Του Χριστού, γιατί έτσι μόνο θα σωθείτε. 

Ξαφνικό θα είναι και αιφνιδιαστικό το σχέδιο τους, όπως ένα βέλος που διαπερνά επτά καλάθια ταυτόχρονα. 

Μέσα σε 24 ώρες θα καταρρεύσει το τραπεζικό σας σύστημα …μακριά από τις τράπεζες ! Σύντομα θα καταρρεύσουν όλες οι τράπεζες, θα μείνουν μόνο κτίρια, χωρίς ψυχές μέσα 

Θα προηγηθούν τα γεγονότα στην Κύπρο και μετά θα έλθουν στην Ελλάδα 

Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μέσα στην χώρα τους μεταξύ τους, θα είναι οι Γερμανοί 

Φως είναι η Ελλάδα και μόνον σε αυτό το μέρος υπάρχει η αλήθεια της πίστεως…

5/1/2014. Η Κωνσταντινούπολις θα είναι η πρωτεύουσα , η Καλαμάτα συμπρωτεύουσα ! 

Δεν θα μπορούν να πάνε στο διάστημα, ειμή από την Καλαμάτα !!! Οι άλλοι θα φθάνουν ( μόνον) μέχρι την στρατόσφαιρα. Η γενιά σας θα το δει αυτό στα τελευταία της 

Σύντομα στην χώρα σας θα ανθίσουν όλες ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, οι οποίες δεν θα ομοιάζουν με τις επιστήμες που γνωρίζετε εσείς,  θα διασταυρώνεται η μια με την άλλη διότι δεν θα λειτουργεί η μια χωρίς την άλλη…. 

Θα ανθίσει πρώτα η επιστήμη της σοφίας και αυτή θα κυβερνά τις άλλες  ΕΠΤΑ  ( 7) επιστήμες που σήμερα τις γνωρίζετε με άλλα ονόματα , τις ξέρετε από τα αρχαία κείμενα του Μ. Βασιλείου , της Αγίας  Αικατερινας.

Η Καλαμάτα θα είναι συμπρωτεύουσα της Ελλάδας , και πρωτεύουσα της Επιστήμης, θα είναι, επειδή είναι ο ομφάλιος λώρος, και θα έρχονται η σοφία  και οι Επιστήμες από εκεί.

Ότι ανήκει στην Ελλάδα δεν θα μολυνθεί  (για τα νερά που θα μολυνθούν ) 

Σε μια στιγμή και μόνο, σε μια πέτρα μπροστά , σε ένα δένδρο μπροστά, όπου κα να βρίσκεσθε, σε μια μόνο αστραπιαία ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ θα φωτίσει όλες τις ψυχές που θα είναι παρούσες, απανταχού εις τον κόσμο 

Ο Θεός παιδιά μου θα δώσει τέτοια ευλογία και ευγνωμοσύνη στην χώρα αυτή ( ΕΛΛΑΔΑ ). Τις ώρες της παγκόσμιας δυσκολίας, ώστε, ότι θα γεννηθεί επάνω στην γη της θα είναι διπλό ( στην παραγωγή ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ. 

ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ,παιδια μου σε μια χώρα χρυσαφένια, σε μια χώρα που ο ήλιος θα χαμογελά πρωί και βράδυ ( Παραβολικά ) διότι για την χώρα αυτή, εργάσθηκαν άπειροι μάρτυρές, μαρτύρησαν με το όνομά Του Χριστού στα χείλη τους και εν ονόματι Του, αλλά ταυτοχρόνως με τον νου τους στην Ελλάδα ( Υπέρ Πίστεως και πατρίδος ). 

Σ’αυτην την γωνιά ( Ελλάδα ). θα ακουστούν οι ψαλμοί των αγγέλων, θα ακουσθεί η βοή των καθαρών νερών. 

Η γραφή σας θα αλλάξει και θα γίνει, όπως ήταν πριν…
  
Η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα των Αγγέλων και περιέχει μέσα, χίλιες εξηγήσεις. 

Η νοημοσύνη σας θα φθάσει εκεί, που δεν φθάσατε ποτέ ως τώρα …
Μην σκεφθείτε άσχημα την ώρα των γεγονότων , θα περάσετε μέσα από έναν δρόμον που δεξιά και αριστερά θα καίγονται με φλόγες που δεν θα έχετε ξαναδεί, η ζέστη μπορεί να σας κάψει την άκρη των μαλλιών, όμως άθικτοι θα περάσετε απέναντί...όλοι οι πιστοί Του Ουράνιου Πατέρα, απανταχού στην γη. 

Εσείς παιδιά Του Θεού Πατέρα έχετε το δικαίωμά ( οι Έλληνες. ) να μιλήσετε εν ονόματι Του ως πραγματικό γένος Του Πατρός, και ως πραγματικά αδέλφια Του Υιού Του. 

Ο ήλιος λέγεται ήλιων, είναι Η ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ που φτιάχθηκε από τον ΩΝ !!! … αυτό ήταν το BIG BANG, η πρώτη υλη….. 


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ( με τον ουρανό ;;; )διότι δεν υπάρχουν αλλοι διάδρομοί, ούτε άλλες ψυχες που θα πάνε εκεί , είναι ο ομφάλιος λώρος που θα κράτηση την υγειά γη με τον Ουρανό, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ , επειδή σ’αυτην την Υγιεινή γη , ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ εκλεκτοί...


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο μου έχει δοθεί από τον ΓΕΡΟΝΤΑ μου από το 2012. Μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να το κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να το δημοσιεύσω.


4 σχόλια: