Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ (ΠΡΟΣΦΑΤΟ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ


ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΧΙΑΣΤΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ 



Κοινοποιεί ο Γεωκών


Σύντομα θα πλημυρίσουν όσοι θελήσουν να πειράξουν την Ελλάδα 

…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας (Ελλάδα και Κύπρο) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό . 


Να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους (οι ξένοι) διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ… τα νερά θα φτάσουν έως την χώρα του Πόντου και εκεί θα σταματήσουν 

Εσείς να μην αγωνιάτε για τίποτα μόνον να προσεύχεστε διότι η προσευχή θα σας προφυλάξει 

Πριν από μήνες Ο Γέροντας έστειλε ένα άλλο μήνυμα : «μεγάλος σεισμός θα γίνει στην ΤΟΥΡΚΙΑ, +7 ρίχτερ, (δεν αναφέρει χρόνο)   ο σεισμός θα είναι χιαστί (εννοεί ότι θα είναι διαγώνιο το ρήγμα) θα υπάρχουν μεγάλες καταστροφές στην Άγκυρα. 

Στην Κωνσταντινούπολη, η Αγία Σοφία δεν θα πάθει τίποτα, μετά από αυτό θα γίνει πόλεμος και θα βρεθούν εκεί στην περιοχή της Τουρκίας πολλά στρατεύματα, η Τουρκία θα καταστραφεί…» 

Σημείωση του  Γεωκών

Μην ξεχνάτε το κείμενο 



Το σχέδιο τους ήταν η κατάληψη ενός η δυο νησιών τα οποία όμως θα επέστρεφαν στην Ελλάδα, αλλα με όρους: διαμερισμός του Αιγαίου, το κατεχόμενο έδαφος της Κύπρου να ενωθεί με την Τουρκία, να μπει στη Ε.Ε. η Τουρκία, διαπραγμάτευση για την Θράκη . 

Η απόφαση των τούρκων θα έμπαινε σε εφαρμογή στις 17 /8/1999, μια μέρα προηγουμένως στην τότε μεγαλύτερη ναυτική βάση των τούρκων Gölcük, από την οποία θα ξεκινούσε η επίθεση εναντίον των Ελληνικών νησιών, 

Στον ναύσταθμο, ήταν συγκεντρωμένες αρκετές τουρκικές φρεγάτες, ενώ μεγάλος αριθμός ανωτάτων αξιωματικών του τουρκικού ναυτικού παρακολούθησαν την τελετή. 

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλοία έγινε στην περιοχή της ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ καταστροφικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ και καταστράφηκε η ναυτική βάση μαζί με τα πολεμικά πλοία των τούρκων 

13/10/12 Από τον Γεροντα 

« Έχουν ετοιμάσει να κάνουν παγκοσμίως ένα πολύ μεγάλο κακό , να προκαλέσουν έναν πολύ Μεγάλο σεισμό , δεν θα προλάβουν , γιατί εκεί που θα τον ετοιμάζουν , εκεί θα βυθιστούν εκείνοι… Θα γίνουν σεισμοί σε χώρες που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα…Στην Αγγλία θα γίνει πολύ μεγάλος σεισμός…»

Σημείωση του  Γεωκών

Η Κύπρος αυτές τις μέρες βρίσκεται σε κίνδυνο, συμβαίνουν πράγματα που δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα, σας παρακαλώ προσευχηθείτε στην Παναγία…να μην τους αφήσει. 

Σημείωση Οίμου

Το μήνυμα του γέροντα μας το είχε αποστείλει ο Γεωκών από προχθές, αλλά δεν το ανεβάσαμε χθες γιατί είχαμε το αφιέρωμα για την εθνική μας τραγωδία και δεν θέλαμε να περάσει τόσο σοβαρό μήνυμα σαν δεύτερο θέμα.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.
    https://www.youtube.com/watch?v=zF8Lj-CAkM0

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ - Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή