Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

3 ΒΙΝΤΕΟ



Δημοκρατία δεν έχουμε! Όταν δεν τους αρέσει η ψήφος μας (ΟΧΙ 62,5%) την αγνοούν και μας επιβάλλουν αυτό που θέλουν!

Τον κομματικό θίασο απαρτίζουν :

2 μεγάλα μνημονιακά κόμματα  (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ)

1 μικρότερο  μνημονιακό κόμμα (ΚΙΝ.ΑΛ.)

Το κόμμα-εκφωνητή που περιγράφει τον βιασμό που υφίσταται ο ελληνικός λαός (ΚΚΕ)

Το κόμμα που λερώνει ό,τι πατριωτικό και εθνικό και ηρωποιεί τους λαθρομετανάστες (Χρυσή Αυγή)

1 κόμμα Σορο-πιαστό δήθεν αντιμνημονιακό, σούπερ ευρωπαϊκό, με ηγέτη τον mr.capital control (ΜέΡΑ 25 ή DiEM 25) με σύνθημα carpe diem!

1 κόμμα για τον πόνο των άλλων, δήθεν αντιμνημονιακό που στην πραγματικότητα γελοιοποιεί το αντιμνημονιακό μέτωπο και αρχηγό του Σύμπαντος τον Βελόπουλο (Ελληνική Λύση)

Από αυτό το κουκλοθέατρο δεν μπορεί να υπάρξει σωτηρία!

ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΚΕΝΑ ΕΔΡΑΝΑ! 

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ!

Στο παρά πέντε των εκλογών δημοσιεύουμε το άρθρο του Κωνσταντίνου Καλιμαυκιδη γιατί απηχεί και τα δικά μας πιστεύω και τον απολυτα δικαιολογημένο θυμό...


ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ


Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

Ένα πράγμα είναι σίγουρο,όλοι όσοι αρθρογραφούν και διαβάζουν εδώ, είναι δυσαρεστημένοι από τα δύο εναλλασσόμενα κόμματα και ρεύματα εξουσίας το ίδιο πιστεύω και  με τα αντιπολιτευόμενα  καθώς επίσης με τον ανώτατο άρχοντα και το πολιτικό σύστημα. 

Από που το συμπεραίνω;
Φυσικά από τα γραφόμενα και να για μη λέμε πολλά χιλιοειπομένα,ας πούμε μόνο ένα απλό αναμφισβήτητο συμβάν,  όπως έγινε την ημέρα που πέρασε από την βουλή η συμφωνία στις Πρέσπες και επικυρώθηκε  από τον  Κον Πάκη Κιπά-κη και τους λοιπούς κιπ{α}ουρούς, βουλευτές και υποψήφιους ξανά και τους άλλους ,που κτίζουν αρχι-τεκτονικά το μέλλον μας,με τις ποδίτσες{η ποδιά στα βλάχικα λέγεται μπροστομούνι}υπ όψιν.

Ο Θεός να τους ευλογεί, όσους σταυροκοπιούνται και τον επικαλούνται και να τους δίνει τόσο καλά  και συμφέροντα ,όσα 
 αυτοί καλά  και συμφέροντα  έκαναν για εμάς και δεν αποχώρησαν αποτρέποντας την ψήφιση της συμφωνίας και τα μνημόνια.

Οι άθεοι, τίμια δεληλομένη επιλογή αν είναι κατά συνείδηση και πεποίθηση, που τα έφεραν στην βουλή να καρπωθούν αντίστοιχα   οφέλη στην προσωπική και κοινωνική  τους ζωή,το ίδιο και οι βουβοί ισχυροί συμβιβασμένοι. 

Οι πρώτοι όταν κάποια στιγμή στο μέλλον  και ιδίως όσοι ηλικιακά πλησιάζουν ,δεν γίνεται όλο κάποια ευχή θα ζητήσουν από τις ιερές γραφές τους, αυτοί ξέρουν τι θα είναι, ΠΑΠΑΣ,ΙΜΑΜΗΣ, ΡΑΒΙΝΟΣ. ΓΚΟΥΡΟΥ, ΣΑΜΑΝΟΣ, ή η ΠΥΘΙΑ ή  Σάϊεντ.

Οι  δεύτεροι το ίδιο ας ανοίξουν τότε ότι πίστεψαν και να διαβάσουν  δύο τρεις σειρές από το Κεφάλαιο του Μάρξ,το  Μάιν Κάμπφ του Αδόλφου, ή κανένα Ράσελ,Άνταμ Σμίθ κ.α. πνευματικούς και κοινωνικούς οραματιστές που τόσο ευημερία  πρόοδο και ειρήνη έφεραν παντού σε όλους τους λαούς παγκοσμίως πέρα από τις κλίκες τους.

Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία άστεγη και αφανής προς το παρόν που συνυπάρχει σε όλους τους χώρους,που θα φανεί όταν καταφέρουν και στεγαστούν στον ναό τους που δημοκρατικά θα διεκδικήσουν να κτισθεί,όπως έγινε αλλού σε υποδειγματικά κράτη, στο όνομα του Εωσφόρου .

Έτσι όσοι έντιμοι με τον εαυτό τους τολμηροί, όπως οι εκπροσωπούμενοι με την πολύχρωμη σημαία των υπερήφανων παρελάσεων,επώνυμοι και ανώνυμοι θα βγάλουν τον φερετζέ που τους επιτρέπει να κυκλοφορούν σε κάθε τομέα,από αστυνομία ,στρατό ,εκκλησία,θεσμούς και παντού δυναμικά και ξεκάθαρα θα προβάλουν τα πιστεύω τους.

Αυτό θα βοηθήσει όσο τίποτε άλλο την κοινωνία να επιλέξει δημοκρατικά στις εκλογές ανάμεσα στα σύμβολα , τους τίτλους και τις σημαίες που προβάλλονται κρύβοντας από πίσω ,όσα αναφέρθηκαν, κιπά, ποδίτσες, κλπ.

Δεν γίνεται να υπακούεις σε δυο αφεντικά συγχρόνως.
Όμορφα, σωστά, ξεκάθαρα,τίμια πράγματα όπως καμάρωνε η μαμά Ντάλτον για τα παιδιά της που τους έμαθε να ληστεύουν τίμια σύμφωνα με τα πιστεύω της ως οικογένεια ληστών.

Μην γελιόμαστε στην Ελλάδα είμαστε  απόγονοι από τους κλέφτες και αρματολούς  παππούδες μας που έδιωξαν τον Τούρκο, όχι του Νενέκου, πάει αυτός έσβησε το όνομα του, όποιος το είχε το απαρνήθηκε.

Είμαστε περήφανοι για αυτούς τους φανερούς τίμιους κλέφτες που μας απελευθέρωσαν και τους τιμούμε όσο και αν οι άλλοι αφανείς απατεώνες κλέφτες προσπαθούν να τους σβήσουν από την μνήμη μας.

Είμαστε και καμαρώνουμε ως λαός απόγονοι κλεφτών και αρματολών ,που το καταχωνιάσαμε στην μνήμη μας και το παίζουμε τώρα Ευρωπαίοι κυριλέ μιμούμενοι αυτούς που ανέντιμα μας λήστεψαν με τις σταυροφορίες πρώτους εμάς και κατόπιν όλους τους άλλους με τις αποικίες και σήμερα με πολυεθνικές,  τράπεζες και Σόρος.

Όλοι κλέβουμε σήμερα ψιλοπράματα,από ΦΠΑ,μέχρι εφορία,από το κράτος  που δεν αισθανόμαστε δικό μας βασιζόμενοι στο ένστικτο μας που κληρονομήσαμε από τους ραγιάδες παππούδες μας που γίνανε κλέφτες απέναντι σε ένα ληστρικό κατοχικό ξένο κράτος που έκανε τα παιδιά γενίτσαρους.

Μας αφήναν να ψιλοκλεύουμε για να κλέβουν αυτοί τα χοντρά.
Τώρα όμως που άλλοι ξένοι μεγαλοκλέφτες ληστές με το γάντι ,μας κουμαντάρουν δια των αντιπροσώπων τους στενεύουν τα πράματα για μας ,πάνε κυριλέ και με το νόμο να μας ληστέψουν και να μας ελέγξουν με το πλαστικό χρήμα για να μας τα παίρνουν από την τσέπη,αυτόματα.

Ακούσατε κανέναν υποψήφιο να διαφωνεί,να μιλάει για εθνικά θέματα και στρατηγικές.

κάποια μάνα το παιδί της την κόρη της απροστάτευτο δεύτερη φορά,μετά το 74 και επί 45 χρόνια να το βιάζει ο Τούρκος.
Είναι μακριά και κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει  ,ατιμασμένη ζεί.

Όσο και να μας τσούζει ,δεν το κάνει ούτε ο Τούρκος,
Μάγκας ο Ερντογάν για την χώρα του, μπροστά στα δικά μας τριακόσια  Γιουσουφάκια και ευνούχους.

Μένει να αποδειχθεί αν είναι ψευτόμαγκας, θα μας συμφέρει.
Εμείς αποδειχθήκαμε προς το παρόν  ψευτόμαγκες με αυτά που ανεχόμαστε και παθαίνουμε τόσα χρόνια,από όλους αυτούς τους θρασείς και αδιάντροπους που αύριο ζητούν την ψήφο μας και μας βλέπουν σαν πρόβατα και γίδια για άρμεγμα.

Αν τα καταλάβουμε στο παρά 5, αύριο  θα πάρουμε ξανά τα όπλα μας και θα γίνουμε πάλι αρματολοί, αλλιώς ας μείνουμε στην ιστορία όπως ο Νενέκος ή ο Εφιάλτης ή ο Ηρόστρατος.

Γνωρίζετε κάποιον να δίνει αυτά τα ονόματα στο παιδί του.
Τους Κούληδες,τις Φώφες,τους Γιωργάκηδες ,τους Κωστάκηδες,τους Άλεξ και τις Αλέκες,συγνώμη αν παρέλειψα κάποιους, δεν θα καταδεχθεί να τους αναφέρει η ιστορία.

Αυτή γράφεται από τους νικητές, ηγέτες και λαούς, ας φροντίσουμε σαν λαός αφανής σε ατομικό επίπεδο, να κάνουμε κάτι συλλογικά όπως γνωρίζουμε από την ιστορία μας σε άλλες εποχές κάναμε όλοι μαζί με τελευταία το 40-41 απέναντι σε Γερμανούς και άλλους 3 που μας κατέλαβαν.

Θα δείξουμε έτσι αν έχουμε ξεπεράσει  τους ατομικούς φόβους μας παίρνοντας θάρρος ο ένας από τον άλλο,ελλείψει ηγετών,
να διώξουμε  αυτούς που μας κάτσανε στο σβέρκο μεταπολεμικά.  
Αν όχι ,γιατί αύριο να ασχοληθεί η ιστορία με μας τους ανάξιους και τα γίδια ,με εξαίρεση την Αμάλθεια.    
  
Καλό βόλι

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ, 3 ΒΙΝΤΕΟ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ.
 ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ...
















ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου