Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ


Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΥΦΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ  Δ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ


Κυρία Ντόμινα Μιχαηλίδη

Δεν σας γνωρίζω και ούτε θέλω να σας γνωρίσω.

Είμαι ένας αγωνιστής κατά της Χούντας των συνταγματαρχών και επειδή μου κάνατε την τιμή να με συμπεριλάβετε στους «Ψυχικά νοσούντες» πιστεύω ότι έχω την υποχρέωση να σας συστηθώ και σεις την υποχρέωση να με ακούσετε. 

Είμαι ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού που η πατρίδα τον τίμησε με τον βαθμό του Επιτίμου Αντιστρατήγου.

Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, που ο Λαός της Εύβοιας τον τίμησε, εκλέγοντάς τον πρώτο βουλευτή και τον έστειλε αντιπρόσωπό του στο Πρώτο Μεταδικτατορικό Κοινοβούλιο.

Αξιωματικός ών, πιστός στον όρκο μου, αντέδρασα κατά των σφετεριστών της εξουσίας, με συνέλαβαν, με βασάνισαν, με έστειλαν στο Στρατοδικείο και με καταδίκασαν σε πολυετή κάθειρξη.

Έμεινα σε κλειστή φυλακή έξι συνεχή χρόνια 

Εσείς έχετε καμία εθνική περγαμηνή; Καλόν θα ήταν να την γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό Λαό. 

Σας επιστρέφω την ύβριν, μαζί με όλα όσα φιλοσοφικά και ακατανόητα εκφράσατε, για άτομα και ομάδες, στην παρουσίαση του βιβλίου.

Στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς οι αγωνιστές δεν εξέφραζαν κόμματα αλλά τα ιδεώδη της Δημοκρατίας και μόνο. Μετά την απελευθέρωση από τη χουντική σκλαβιά, ο κάθε ένας ακολούθησε τον πολιτικό του δρόμο.

Χάρις στον Αγώνα των πολεμίων της Χούντας. το αίμα, τα δάκρυα και τον ιδρώτα, των αγωνιστών είσαι σήμερα υπουργός, 

Άν μη τι άλλο οφείλεις να σεβαστείς τις θυσίες και να μη τολμήσεις να παρουσιαστείς στη γιορτή της Δημοκρατίας, στην οποία δικαιούνται να ευρίσκονται μόνο οι αγωνιστές και οι πιστεύοντες στους αγώνες για τη Λευτεριά 

Τα κόκαλα των Αγωνιστών του 21, και των ηρώων του 40 θα τρίζουν στο άκουσμα των υβριστικών σου θέσεων γιατί αυτοί θυσιάστηκαν για την πατρίδα τη θρησκεία και τη Λευτεριά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου