Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΛΙΜΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ


ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΙΡΗΝΗ: ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Γερόντισσα Ειρήνη: Μια γερόντισσα στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη, στην Αμοργό συγκινεί με τα λόγια της. Ανέλαβε την εγκαταλελειμμένη από το 1757μονή και την έκανε έναν μικρό παράδεισο. 

Σύμφωνα με την ίδια, μπορεί να βοηθήσει κάποιον με κατάθλιψη στο να γίνει καλά, αν μείνει μαζί της για λίγο.


Γερόντισσα Ειρήνη: Από τουρίστρια, έγινε μοναχή

Ο λόγος γίνεται για την Γερόντισσα Ειρήνη. Είναι η μοναδική μοναχή που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη στην Αμοργό. Από τουρίστρια, έγινε καλόγρια και ανέστησε την εγκαταλελειμμένη μονή. 

Το κτήριο αυτό, παρέμενε ερειπωμένο από το 1757. Πρόκειται για έναν παράδεισο που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψετε, αν ποτέ επισκεφθείτε την Αμοργό.

Γερόντισσα Ειρήνη: Η ανάρτηση που έγινε στο facebook

«Φέρτε μου εδώ κάποιον με κατάθλιψη και θα τον κάνω καλά», είναι τα λόγια που τονίζει σε όσους επισκέπτονται το ξακουστό Μοναστήρι.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έγινε στο facebook:*ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ......*


Ο λόγος γίνεται για την Γερόντισσα Ειρήνη η οποία είναι η μοναδική μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη στην Αμοργό. 

Η γυναίκα αυτή από τουρίστρια έγινε καλόγρια και ανέστησε την εγκαταλελειμμένη μονή που παρέμενε ερειπωμένη από το μακρινό
1757. Ένας παράδεισος που δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφθείτε στην Αμοργό αν βρεθείτε στο νησί. 

Η μοναχή δεν ξεχνάει να θυμίζει στους επισκέπτες την εξής
 φράση...."φέρτε μου εδώ κάποιον με κατάθλιψη και θα τον κάνω καλά" τονίζει σε όσους επισκέπτονται το ξακουστό Μοναστήρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου