Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΠΕΡΙ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ...


ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ



Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης

Έτσι τα καταλαβαίνω λαϊκά απ΄όσα έμαθα στο σχολείο, την παιδεία που αναζητώ, από τις έννοιες της γλώσσας μου και πέρα ιδεολογικές περιχαρακώσεις και δογματικές παρωπίδες. 

Οδηγός μου η λογική, όση διαθέτω, ή αμφιβολία, η ανησυχία που οδηγεί στην έρευνα από την μια και από την άλλη η ασφάλεια της πίστης μου, Α-ΣΦΆΛΩ =ανευ σφάλματος ότι ο Λόγος που κάποιοι μαρτύρησαν Ενσαρκωμένο και Αναστάντα με καλύπτει απόλυτα με όλα όσα έδειξε και είπε. 

Ζητάτε και λαμβάνετε, αν αμαρτάνετε δηλ αστοχείτε, ξαναπροσπαθήστε, σφάλατε, μετανιώστε έστω στο παρά πέντε σαν τον ληστή, εδώ είμαι Εγώ μαζί σας ψάξτε με, μη μαζεύετε χρήματα , ένδειξη απιστίας και ανασφάλειας «άνευ α-σφάλειας δηλ με σφάλμα» αγαπάτε όλους γύρω σας, ακόμη και τον εχθρό, η αγάπη ελευθερώνει. 

Και το πιο καλό μη φοβάστε τίποτεούτε τον θάνατο, γιατί θα αναστηθείτε όπως Εγώ. Απλά, ξεκάθαρα γιαυτό δύσκολα. 

Οι προ Χριστού  δικοί μας σοφοί είπαν άλλα σωστά και προφήτευσαν για Αυτόν όμως δεν μας τα έμαθαν σκόπιμα, εγώ τα ψάχνω και τα κρατάω διότι με συμφέρει με βοηθά και μου αρέσει όπως η μυθολογία και η ιστορία μου. 

Κυρίως η γλώσσα μου η πηγή, είναι το κλειδί σε όλα στα πάντα για να καταλάβω τι γίνεται. Είμαι τυχερός που κάποιοι δάσκαλοι στο γυμνάσιο μου τα έδειξαν και για το χάρισμα που μου δόθηκε και αντιλήφθηκα ότι όλα αυτά δεν είναι θεωρίες και φιλοσοφίες,αλλά οδηγίες χρήσεως του Νού και χειρισμού του Βίου.

Όπως πολλοί, ανάμεσά τους και εγώ, έχω διαβάσει διάφορες παλιές ιστορίες του Πλάτωνα και των αρχαίων Αιγυπτίων ιερέων που είπαν το περίφημο «Έλληνες αεί παίδες» αναφερόμενοι στην μάχη Ελλήνων και Ατλάντων με πρωτεργάτες τους τότε Αθηναίους. 

Άλλοι παλαιοί και σύγχρονοι αναφέρθησαν για Κρόνιους, μιαρά γένη, ερπετοειδείς, δρακονιανούς και άλλες αναφορές περί ανθρώπων του φωτός που τεκνοποίησαν με τις γυναίκες των ανθρώπων και άλλα πολλά. 

Είχαμε ήρωες δικούς μας που σκότωσαν από Λερναία Ύδρα, μέχρι Μέδουσα και Μινώταυρο και πάρα πολλές άλλες ιστορίες και μύθους. 

Ο δε Χριστός αποκάλεσε τους αρχιερείς και λοιπά λουλούδια εποχής του , γεννήματα εχιδνών, γιατί; 
Αυτός γνώριζε τον λόγο. 

Μετά Χριστόν έχουμε τον Άγιο Γεώργιο να σκοτώνει τον δράκο , αλλά και τον Άγιο Ανδρέα τον δια Χριστόν σαλό,να μιλάει για τον Μέγα Αλέξανδρο που σφράγισε τις πύλες κλείνοντας τα μιαρά γένη. 

Ας αρκεστώ σε αυτά για να μην μπλέξουμε με πολλά,ας παραμείνω μόνο στα φίδια στους Άτλαντες και τους Αθηναίους τους Έλληνες, τα γεννήματα εχιδνών και τα φίδια-δράκους ερπετά κλπ. 

Αν όλα αυτά ισχύουν και είναι παραδεκτά ως αναφορές, διαισθητικά, σκέπτομαι συνεχίζεται ο ίδιος καυγάς μέχρι σήμερα με διάφορες μορφές εκατέρωθεν και αναλόγως στις διάφορες ιστορικές περιόδους με διαφόρους ηγέτες, πρόσωπα, ομάδες ατόμων ή λαούς. 

Δεδομένου ότι οι αντίπαλοι βάρβαροι κατά τους Έλληνες, δεν κατάφεραν με εκστρατείες, επιδρομές, κατοχές, καταστροφές σφαγές, προ Χριστού να μας εξαλείψουν, μέχρι που εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος που πήρε την ρεβάνς, φτάνοντας μέχρι εκεί που 
αναφέρεται ότι είχε φτάσει στο παρελθόν ο Διόνυσος και έκλεισε τις πύλες που αναφέρει όχι η επίσημη ιστορία, αλλά 
ένας Άγιος και μάλιστα σαλός, παλαβός δηλαδή, άλλο περίεργο αυτό. 

Επίσης γνωρίζουμε ιστορικά την διάδοση της γλώσσας μας και του πολιτισμού μας ως εκεί και για τους μικτούς γάμους των στρατιωτών του και του ίδιου με εντόπιες γυναίκες όπως η Ρωξάνη, αλλάζοντας τις μέχρι τότε συνήθειες όπως πχ.των Αθηναίων που δεν έκαναν Αθηναίο πολίτη όποιον είχε μη Αθηναία μητέρα, πόσο μάλλον μη Ελληνίδα αποκαλώντας τον μιξοβάρβαρο. 


Το πως ,πότε και γιατί το έκανε αποτελεί τομή στα ήθη και έθιμα που ίσχυαν μέχρι τότε μεταξύ των Ελλήνων και είναι αδιευκρίνιστο αλλά παραδεκτό γεγονός, όπως και ότι κανένας δεν τον κατηγόρησε,ούτε αμφισβήτησε την ελληνικότητα του γιου του από την Ρωξάνη, αλλιώς γιατί να τον σκοτώσει ο σφετεριστής του θρόνου και γαμπρός του Κάσσανδρος,σύζυγος της αδελφής του Θεσσαλονίκης. 

Μήπως λέω μήπως. συνειρμικά σχετίζεται με την προηγούμενη αναφορά για παιδιά κάποιων με τις γυναίκες των ανθρώπων; 
Τι να πω εγώ και ποιος είμαι; Απλά αναρωτιέμαι ,πολλά, αμέτρητα τα παράδοξα και ανεξήγητα. Μια απλή αναφορά απαιτεί σελίδες. 

Πάμε μετά με άλμα στους Ρωμαίους κατακτητές μας που μας μιμήθηκαν μεν ακατάληπτα, μας καταλήστεψαν δε και έχουμε το κάψιμο της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης,τυχαίο; 

Έτσι φτάνουμε στο μετά Χριστόν που έχουμε εκ των έσω καπέλωμα της αυτοκρατορίας των,που εδραιώθηκε και έκανε κράτος στην ανατολή στα μέρη που προϋπήρχαν οι απόγονοι των Ελλήνων,τους οποίους είχαν οι ίδιοι στο παρελθόν προσπαθήσει να εξαλείψουν χωρίς να το κατορθώσουν ως κυρίαρχοι επί εκατονταετίες . 

Εμφανίστηκαν μορφές που συνδύασαν δύο κοσμοθεωρίες γράφοντας ελληνικά όπως οι Απόστολοι και που μιλούσε ο ίδιος ο Χριστός, διαφορετικά αν δεν μίλησε ελληνικά πώς γράφει στο ευαγγέλιο ότι είπε να μην αλλάξει ένα ιώτα ή μία κεραία<οξεία> αφού σε καμία άλλη γλώσσα και αλφάβητο δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο γράμμα και σημείο. 

Προβλέπεται από κάποιους ότι πάει το πράγμα στο καπέλωμα που αναφέρθηκε και να που εμφανίζεται το Ισλάμ, δημιούργημα ύποπτο με πολλά βασικά κοινά με τους γείτονες και ετεροθαλείς αδελφούς κατά τις γραφές αμφοτέρων. 

Αυτοί αρχίζουν να ληστεύουν να σφάζουν και να αλλάζουν βίαια την πίστη και την γλώσσα των γύρω λαών καταφέρνοντας να σβήσουν όλους τους αρχαίους λαούς,  Αιγύπτιους, Σύρους, Φοίνικες, Λίβυους κλπ ή επιβάλουν την θρησκεία μόνο 
και το αλφάβητο τους όπως στους Πέρσες, τους Πακιστανούς, Αφγανούς κ.α πλην Ελλήνων και Ιουδαίων, με εξαίρεση τους ρούμ ορθοδοξ της ανατολής όχι όλους που μιλούν αραβικά. 

Οι δεύτεροι διασκορπίστηκαν και συνέχισαν να δουλεύουν στη διασπορά αφήνοντας άλλους να κάνουν την βρομοδουλειά. 

Όταν είδαν ότι το πράγμα δεν προχωρά και οι άλλοι οι πρώτοι παραμένουν ακλόνητοι και προκόβουν και πήραν τα πράγματα στα χέρια τους, βάζουν τους Δυτικούς, φτωχά λειγούρια μέχρι σήμερα που δεν κατάλαβαν τίποτε μιμούμενοι και αντιγράφοντας ανέκαθεν τους φωτισμένους ανατολικούς δασκάλους τους, να ξεκόψουν τελείως με το σχίσμα αφού είχαν ήδη γυρίσει πίσω στη γνωστή τους άγρια κατάσταση. 

Κατόπιν έτσι διαχειρίσιμοι λιμασμένοι άγριοι ,αιρετικοί πλέον,δόλια μπαμπέσικα μπήκαν και κατάφεραν ότι δεν κατάφερνε το Ισλάμ εχθρικά αλλά στα ίσια, έντιμα. 
Είπαμε άγριοι αλλά με έξυπνα αφεντικά,χαζοί ήταν να αφήσουν τους άλλους να τους φάνε τη λεία και να μείνουν πεινασμένοι; 

Πήραν την Πόλη,σήκωσαν ότι μεταφέρονταν και φύγανε αφήνοντας άδειο το μαγαζί και τα ταμεία . 

Όταν μετά από λίγο εμείς το ξαναστήσαμε όπως όπως ,δεν βοήθησαν και άφησαν να φάνε κάτι και τα παιδιά τα άλλα ,τα υποχείρια, για να έχουμε και άλλοθι . 

Έκαναν με τα κλεμμένα σερμαγιά,κεφάλαιο δηλαδή για την δουλειά τους αλλού σε Αμερικές,Αυστραλίες ,Αφρικές κλπ όσο αυτοί οι δικοί μας στο Ισλάμ, κρατάνε τους άλλους υπόδουλους και τους Ρώσους στη γωνία. 
Ότι και σήμερα δηλαδή. 

Σήμερα έχουμε δύο αντίπαλες καταστάσεις τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ. 

Από πίσω υπάρχουν συντεταγμένοι λαοί και ιδεολογίες με κύρια διαχωριστική γραμμή την Ορθοδοξία-Ελληνισμό και τα παράγωγα του ομόδοξα έθνη κυρίως Σλαβικά και τις κατά τόπους κοινότητες στην ανατολή που πάλι σφάζονται και διάσπαρτες άλλες εκκλησίες σχεδόν παντού, με κύριο εκφραστή της ισχύος την Ρωσία από την μια και από την άλλη την αίρεση,καθολικισμό, προτεσταντισμό και την Δύση γενικά με την Αμερική ως ισχύ στρατιωτική και με το ΝΑΤΟ να συσπειρώνει την Ευρώπη . 

Οι άλλοι λαοί εκτός της αίρεσης του Καθολικισμού-Προτεσταντισμού, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Ιαπωνία, η Κορέα κλπ και του Ισλάμ μπαλαντέρ, κατακτήθηκαν με όπλο τον καπιταλισμό που άνισα τους προσέφερε υλικά ανταλλάγματα που κατέρριψαν τις όποιες παραδοσιακές πολιτισμικές αντιστάσεις τους αν υπήρχαν. 

Εκεί αξιοποιήθηκε ο υπερπληθυσμός με τις ελεγχόμενες επενδύσεις και μεταφορά τεχνογνωσίας προς όφελος των αφανών 
διαχειριστών επενδυτών του χρήματος. 

Μην λησμονούμε ότι ο Μάο στο ξεκίνημα του έδωσε υπηκοότητα σε ορισμένους μη Κινέζους πολιτικούς καθοδηγητές και τις επισκέψεις που δέχθηκε πριν αναλάβουν οι διάδοχοι του που αλλάξαν το σύστημα διατηρώντας τον έλεγχο,τον τίτλο και τα πόστα. 

Όποια υπόνοια πνευματικής αντίστασης υπάρχει σήμερα καταλύεται πάλι με μπροστάρη το Ισλάμ και άλλοθι τον ανθρωπισμό,με το ανακάτεμα που γίνεται στην Ευρώπη και στις άλλες επικράτειες της αίρεσης,παρέχοντας μάλιστα φτηνό εργατικό κόστος πηγή νέων εσόδων. 

Όλο αυτό που γίνεται πιστεύω ταιριάζει με το ξεκίνημα της πάλης ανάμεσα σε Άτλαντες και Έλληνες που συνεχίζεται διαρκώς 
δια των επιγόνων και εκπροσώπων τους σήμερα. 

Της πάλης του σκότους με το φώς,της ύλης με το πνεύμα,της αίρεσης με την ορθοδοξία ως έννοια της λογικής. 

Αποδεικνύεται από το κυνήγι που δέχεται το Φως στον ΄Αγιο Τάφο και ο ελληνισμός ως φορέας ιδεών και γνώσης. 

Η ίδια μάχη των Ελληνογενών ιδεών και της Ορθοδοξίας που όλοι αναφέρουν παντού ως συνδυασμό Ελληνορθόδοξοι, 
και greekorthodox, απέναντι στην δυτική παράλογη αδιέξοδη καθολική αίρεση που προσπαθεί να μας προσεταιριστεί πάλι με τον Οικουμενισμό ή να μας καθυποτάξει με την απειλή και την μετανάστευση του Ισλάμ. 

Η Δύση το δηλώνει ξεκάθαρα με τον Πάπα και κυρίως με το ΝΑΤΟ,δια του τίτλου του,σύμφωνο του βορείου Ατλαντικού, 
γνωρίζουν αυτοί εκεί κάπου υπήρχε η Ατλαντίδα και την υπερασπίζονται Ατλαντικά και την επεκτείνουν επιτιθέμενοι ως Άτλαντες που οι Έλληνες νίκησαν ανακόπτοντας τους εκτός Γιβραλτάρ, όπως μας είπαν οι Αιγύπτιοι ιερείς 

Εμείς τι δουλειά έχουμε ανάμεσά τους ως Έλληνες ορθόδοξοι και μη,δεν μάθαμε τίποτα, ούτε το καημένο το Ισλάμ μπορεί να καταλάβει τι κρύβεται από πίσω του,εκτός ελαχίστων. 

Ας κάνουμε κάποιες αναγωγές και συνειρμούς όπως σκέπτομαι και αναφέρω πολύ γενικά, ίσως στέκουν σε άλλο επίπεδο . 
Αλλά έτσι δηλώνουν τα ονόματα και οι λέξεις στα Ελληνικά πως να το κάνουμε. 

Έλληνες- ελληνικό, Άτλαντες-ατλαντικό, αίρεση -αιρετικό, συμφωνία-συμφωνικό κλπ. 
Ισχύει και στην μετάφραση . 
Hellenes-hellenic, Atlas-atlantic, symfony-symfonic κλπ 
Έτσι έχουμε το ΝΑΤΟ 
Νorth Atlantic Τreaty Organization 

Oργανισμός συμφώνου-συνθήκης του βορείου Ατλαντικού, τα λέει ξεκάθαρα όνομα και περιοχή. 
Εμείς όμως βρισκόμαστε στη Μεσόγειο ως Έλληνες και κάποτε αφήσαμε τους Άτλαντες απ΄έξω, τώρα τι κάνουμε; 

Εξ άλλου υπάρχουν και οι προφητείες των γερόντων .



    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου