Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ...

Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... 
Γράφει ο ο Γεωκών


Στον κάθε Έλληνα ζουν όλοι οι Έλληνες που πέρασαν, αυτοί που είναι τώρα και όσοι θα έλθουν

Είμαστε τώρα ακριβώς όπως ήταν οι παλαιοί χριστιανοί μαζί με τα λιοντάρια στη Ρωμαϊκή αρένα.

Ή Ελλάδα ήδη σταυρωμένη, παρακολουθεί τον Γολγοθά της Κύπρου και τρόπον τινά ξανασταυρώνεται μαζί της!

Η θλίψη και η οργή περισσεύουν στην καρδιά του περήφανου Ελληνικού Κυπριακού λαού καθώς η πατρίδα μας η πολύπαθη Κύπρος ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά! Από το 1974. 

Η σταύρωση είναι πολύ κοντά , ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ , (OIMOS )

τα γεγονότα είναι δραματικά, με ρυθμούς ραγδαίους, Όλα γύρω μας, στην πολύπαθη περιοχή μας, αλλάζουν και ο ευρύτερος ελληνισμός (σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού) εξακολουθεί να συρρικνώνεται, δεχόμενος ανελέητη επίθεση από τα άδηλα κέντρα που διοικούν μυστικά τον πλανήτη! 

Οι ώρες και οι μέρες που έρχονται είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Αναπόφευκτη τη διάλυση της Τουρκίας ( πολύ σύντομα ). Όμως αυτό ακριβώς το γεγονός, της τριχοτόμησης δηλ. της τουρκικής επικράτειας, θα έχει τραγικές συνέπειες για τον ελληνισμό…( διότι ένα ετοιμοθάνατο θηρίο είναι απρόβλεπτο στην αντίδραση του)

Ήδη γίνεται λόγος, για «εκτόνωση» της αρνητικής ενέργειας της Τουρκίας έναντι του ελληνισμού, σε Ελλάδα και Κύπρο! Μια αρνητική ενέργεια, η οποία σωρεύεται εδώ και καιρό, οδηγώντας νομοτελειακά στη τριχοτόμηση της Τουρκίας, με απρόβλεπτα επακόλουθα για τη μοίρα των απανταχού Ελλήνων. 

Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει απίστευτη αριθμητικά σωρεία παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, και προχώρησε σε εισβολή στην κυπριακής ΑΟΖ…

Θέμα χρόνου είναι πλέον να συμβεί το κακό! Και ήδη διακινούνται στα άδυτα των αδύτων του διεθνούς παρασκηνίου, εκεί όπου κρίνονται οι μοίρες όλων μας, πολλά και διάφορα εφιαλτικά σενάρια… 

Εξάλλου, όπως έχουμε και άλλοτε τονίσει, ο ελληνισμός σήμερα είναι εξαιρετικά αδυνατισμένος και υπερευαίσθητος: τον Απρίλιο του 2010 η Ελλάδα απώλεσε την εθνική της κυριαρχία λόγω της απόφασης του Γιώργου Παπανδρέου να ρίξει τη χώρα στη «σκοτοδίνη» της Τρόικας, ενώ τον Μάρτιο του 2013 εκτελέστηκε οικονομικά και η Κύπρος, μέσω του «Αττίλα-3», που αυτή τη φορά έγινε χωρίς όπλα, αλλά με εξίσου αρνητικές παρενέργειες με τους πολεμικούς «Αττίλες» του καλοκαιριού του 1974…

Ιδού το κυρίαρχο σενάριο, το οποίο μας θυμίζει ασφαλώς το περίφημο πρόγραμμα γεωπολιτικής ανάπλασης της περιοχής μας «Φάρος της Ανατολής» (κατασκεύασμα μυστικής υπηρεσίας).

Η κυβέρνηση της Άγκυρας, μην μπορώντας να αποφύγει τη τριχοτόμηση της χώρας, θα θελήσει οπωσδήποτε να «διοχετεύσει» την αρνητική της ενέργεια αλλού: στον ελληνισμό Ελλάδας και Κύπρου!

Θα πραγματοποιήσει λοιπόν ξαφνικό χτύπημα σε Αιγαίο-Κύπρο, καταλαμβάνοντας και πάλι ελληνικά εδάφη και θεωρώντας την κίνηση αυτή ως «αντάλλαγμα» για την απώλεια του ανατολικού της τμήματος (όπου και θα ιδρυθεί το νέο κράτος του Κουρδιστάν)!… 

Ο ελληνισμός για μια ακόμη φορά θα βιώσει εθνική τραγωδία, όπως συνέβη το 1922 και το 1974, με «απορρόφηση» ελληνικών νησιών από την Τουρκία, όπως π.χ. μέρους των Δωδεκανήσων και όχι μόνο, αλλά και την προσάρτηση της υπόλοιπης Κύπρου στη λεγόμενη «ΤΔΒΚ» 

Κάποιοι πιστεύουν (αφελώς) ότι εάν η Τουρκία επιτεθεί στα δύο αυτά ανεξάρτητα ελληνικά κράτη, τότε θα επέμβουν οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ. Κανένας «σύμμαχος» ΔΕΝ πρόκειται να παρέμβει τις δραματικές εκείνες ώρες, για να αποτρέψει τον τουρκικό κίνδυνο!… 

Διότι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι θα προτιμήσουν ασφαλώς να υπερασπιστούν τα δικά τους συμφέροντα, κλείνοντας τελείως τα μάτια στην τουρκική επιθετικότητα. Και ας μην μας πουν ορισμένοι ότι «αυτά δεν γίνονται». 

Τους υπενθυμίζουμε τα δεκάδες ψηφίσματα του ΟΗΕ εναντίον της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, τα οποία όμως η Άγκυρα… «έγραψε» εκεί όπου δεν πιάνουν «τόπο»!

Κάποιοι φρόντισαν, μεθοδικά και ύπουλα, επί σειρά δεκαετιών, να αδυνατίσουν τον ελληνισμό. Να μην έχει η Ελλάδα αντιστάσεις και να καταντήσει άθυρμα των επιθετικών κινήσεων της γειτονικής Τουρκίας. 

Ο ελληνισμός συρρικνώνεται σε όλα τα επίπεδα: οικονομικά, πολιτισμικά, δημογραφικά, στρατιωτικά, ψυχολογικά… 

Μην ξεχνάτε όμως ότι…

Ο ένας Έλληνας ζει σε όλους και όλοι στον ένα. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ. Ένας τέτοιος λαός είναι πλασμένος να κυβερνιέται μόνο από Ελληνισμό και από κανέναν άλλο. Στον κάθε Έλληνα ζουν όλοι οι Έλληνες που πέρασαν αυτοί που είναι τώρα και όσοι θα έλθουν

ΚΥΠΡΟΣ καρδιά της ΕΛΛΑΔΑΣ, σπινθήρα της ζωής, έναυσμα της δημιουργίας του Κόσμου.

Οι μαχαιριές στο σώμα σου τα παράσημά σου, θεία θελήσει, για να είσαι ενεργή στο δρόμο του λαμπρού Πεπρωμένου σου, του ηρωϊσμού και της αθανασίας. Κύπρος η Ελλάδα είναι μαζί σου. Σε αγκαλιάζει με αγάπη, με θαλπωρή και λαχτάρα. 

Εισχωρεί μέσα σου με θεϊκή λύσσα για να κατοχυρώσει την καρδιά της. Μπορεί κανείς να ζήσει χωρίς την καρδιά του; Κύπρος η Ελλάδα σε σκεπάζει με αγάπη, είναι με στοργή παντού γύρω σου, μέσα σου και σε υψώνει μαζί της προς τον πνευματοδότη Ήλιο. 


ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑΚΕΡΗ. 

Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου,
κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,
κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη! Λ. Αδαμίδης 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου