Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;


ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ;

ΒΙΝΤΕΟ



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Είχαμε δημοσιεύσει την προειδοποίηση με μήνυμα του Γέροντος του Γεωκών. Σε αυτήν την ανάρτηση υπήρξε ένα σχόλιο, το οποίο δημοσιεύσαμε για να το διαβάσουν όλοι:  

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; 

Τώρα μας αποστέλλεται με e- mail ένα μήνυμα τριπλό. Τα δύο πρώτα σκέλη περιέχονται στην ανάρτηση του Chris Pierides στο facebook. Το τρίτο αποτελεί σχόλιο του αποστολέα και ακολουθεί σε εισαγωγικά μετά τον σύνδεσμο που οδηγεί στην ανάρτηση του Chris Pierides στο facebook.

Η ανάρτηση του Chris Pierides 

«Η Ελλάδα δεν είναι κυρίαρχο Κράτος ούτε έχει Ελληνική Κυβέρνηση για να αποφασίσει οτιδήποτε. 


Θα κάνει ό,τι της πει το ΝΑΤΟ. Αλλά, όλοι αυτοί που παριστάνουν τους πολιτικούς αναλυτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στόχος του ΝΑΤΟ είναι η Ρωσία, όχι η Τουρκία. 

Αν ήταν η Τουρκία, το πιο απλό πράγμα που θα έκαναν αμέσως θα ήταν να ζητήσουν από τον ΟΗΕ την ΑΜΕΣΗ εφαρμογή των ψηφισμάτων του με την απειλή στρατιωτικής επέμβασης του ΟΗΕ (δηλαδή του ΝΑΤΟ) προς ΕΚΔΙΩΞΗ της Τουρκίας από την Κύπρο, όπως έγινε στην Κορέα το 1954. 

Και το πρόβλημα θα είχε λυθεί αμέσως. Αλλά όπως είπαμε, Eastmed is a bigtime joke. 

Αν το πιόνι Τσίπρας διαταχθεί να επιτεθεί στο Καστελόριζο, τότε, με δεδομένο ότι είναι προσυνεννοημένος με το ΝΑΤΟ, θα θυσιάσει τα παιδιά μας για να χάσει επίτηδες η Ελλάς και να φέρει μέσα την Τουρκία.

 Να μην είμαστε μοναχοφάηδες που λέει κι ο Κοτζιάς... Τότε θα νομίσουμε πως τελειώσαμε, αλλά εκεί ακριβώς είναι που θα έχουμε κερδίσει την Πόλη. 

Δεν θα ξέρει πού να κρύψει την ντροπή του όποιος θέλει να παίζει τον άθεο αψηφώντας το θέλημα του Θεού...»


Σε διπλό ταμπλό χτυπά η Τουρκιά Καστελόριζο και Κύπρο



ΠΗΓΗ

Σχόλιο του αποστολέα του e- mail 

«Με βάση τις προφητείες που μιλούν για πολιτειακή ανωμαλία και οικουμενική κυβέρνηση, τείνω να πιστέψω πως το κακό θα γίνει πριν τις 7 Ιουλίου.

 Δεν όρισε την ημερομηνία τυχαία. Ο Τσίπρας θα αναστείλει τις Εκλογές, θα υπάρχει βασικά ακυβερνησία, και θα υπογραφούν τετελεσμένα από μη εκλελεγμένη κυβέρνηση. 

Η Ρωσία πιστεύω θα αντιδράσει αργότερα, όταν βεβαιωθεί πως κλείνουν τα Δαρδανέλια... 

Η Ρωσία θα πάρει την Πόλη ακριβώς όπως πήρε και την Κριμαία και ακριβώς όπως προφητεύεται. 

Εγώ σήμερα θα γεμίσω το σπίτι με προμήθειες και νερό κι ο καθένας ας ενεργήσει κατά την πίστη του...»


Ως Οίμος - Αθήνα, πιστεύουμε ότι οι καλύτερες προμήθειες είναι οι προσευχές μας στον Θεό. Πάντως καλούμε όποιον έχει κάνει ή θα κάνει προμήθειες, όταν χρειαστούν να τις μοιραστεί ανενδοίαστα με συνανθρώπους του, ώστε να ευλογηθούν και ίσως τότε θαυματουργικά να πολλαπλασιαστούν και να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους από όσους θα περίμενε κανείς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου