Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

O EΛEΓXOΣ TOY KOΣMOY AΠO TOYΣ ΨEYΔOEBΡAIOYΣ


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ



Γράφει ο Λεωνίδας Αποσκίτης

Τα πιο ισχυρά βέλη κατά της άνομης πολιτικής ισχύος του διεθνούς εβραϊσμού και της πολεμικής μηχανής του σιωνιστικού Ισραήλ εκτοξεύονται συχνά από τους ίδιους τους διανοούμενους Εβραίους που αντιτίθενται στην σιωνιστική εξουσία.


Ένας απ’ αυτούς είναι ο καλλιτέχνης και συγγραφέας Gilad Atzmon, που γεννήθηκε στο Ισραήλ και ασχολείται σε βάθος με την μουσική και την πολιτική πραγματικότητα της Μέσης Ανατολής.


Στο δοκίμιό του με τίτλο «The Wandering Who?» 
(Ο Περιπλανώμενος Ποιος;) ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας, επιχειρώντας μια διερεύνηση της εβραϊκής πολιτικής ταυτότητας. Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε στα αγγλικά τον Οκτώβριο του 2011, έχει ήδη μεταφραστεί σε άλλες 10 γλώσσες.

Ο Atzmon πυροδοτεί μια διαμάχη που σοβούσε επί πολύ καιρό –αφού η εβραϊκή ταυτότητα είναι συνδεδεμένη με μερικά από τα πιο δύσκολα και εριστικά ζητήματα του σήμερα.

Σ’ αυτή την συναρπαστική και προκλητική μελέτη ανοίγουν προς συζήτηση πολλά από αυτά τα ζητήματα. Εφόσον το Ισραήλ ορίζει τον εαυτό του ανοικτά ως «Εβραϊκό Κράτος», πρέπει να αναρωτηθούμε τι σημαίνουν οι έννοιες του «Ιουδαϊσμού», της «Εβραϊκότητας», της «Εβραϊκής κουλτούρας» και της «Εβραϊκής ιδεολογίας».

Ο Gilad Atzmon, με το αμίμητο στυλ της «ψυχρής» απεικόνισής του, εξετάζει τις φυλετικές πλευρές που ενσωματώνονται στον διάλογο περί κοσμικού εβραϊσμού, τόσο του σιωνιστικού όσο και του αντισιωνιστικού: η «θρησκεία του ολοκαυτώματος», η σημασία της «ιστορίας» και του «χρόνου» μέσα στον εβραϊκό πολιτικό διάλογο, τις αντι-τζεντίλε (κατά των μη εβραίων) ιδεολογίες που ανακατεύονται μέσα στις διαφορετικές μορφές του κοσμικού εβραϊκού πολιτικού διαλόγου, ακόμα και μέσα στην εβραϊκή αριστερά.

Αναρωτιέται για το τι είναι αυτό που ωθεί την Εβραϊκή Διασπορά, και ιδιαίτερα την ισχυρή αμερικανοεβραϊκή κοινότητα, να ταυτίζεται με το Ισραήλ και να υιοθετεί τις επιθετικές πολιτικές του....

Σε όλα του τα γραπτά, ο Atzmon ισχυρίζεται ότι οι Εβραίοι επιδιώκουν να ελέγξουν τον κόσμο:

- «Πρέπει να αρχίσουμε να δεχόμαστε πολύ σοβαρά την κατηγορία ότι ο εβραϊκός λαός προσπαθεί να ελέγξει τον κόσμο».

- «Υπάρχει ένα μυστικό παγκόσμιο δίκτυο με χιλιάδες Εβραίους που είναι έτοιμοι να «προδώσουν» τα κράτη που τους φιλοξενούν προκειμένου να βοηθήσουν τους πράκτορες του σιωνισμού».

- «Ο Πωλ Γούλφοβιτς, ο Ραχμ Εμμάνουελ και άλλα μέλη της “εβραϊκής ελίτ” παραμένουν στο εξωτερικό αντί να εγκατασταθούν στην “Σιών” επειδή “έχουν αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματικοί για την σιωνιστική υπόθεση μένοντας εκεί που είναι».

«Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης “απέτυχαν να προειδοποιήσουν τον αμερικανικό λαό για τον εσωτερικό εχθρό” εξ αιτίας της οικονομικής δύναμης τους».

«Ο Homo Zionicus γρήγορα μετατράπηκε σε κατά συρροήν δολοφόνο, ξεκομμένος από κάθε αναγνωρισμένη μορφή ηθικής σκέψης και ενεπλάκη σε ένα κολοσσιαίο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Αν θέλουμε να σώσουμε αυτό τον κόσμο, αν θέλουμε να ζήσουμε σε έναν ανθρώπινο πλανήτη, πρέπει να επικεντρωθούμε στον σοβαρότερο εχθρό της ειρήνης, σε εκείνους που εξαχρειώθηκαν για χάρη του κακού: το Ισραηλινό Κράτος και τον παγκόσμιο Σιωνισμό».

Τελικά, ο Atzmon επανειλημμένα δηλώνει ότι το Ισραήλ είναι χειρότερο από τους Ναζί: «Το Ισραήλ είναι το υπέρτατο κακό και όχι η ναζιστική Γερμανία».

To «Wandering Who» αποδομεί την μοναδική πολιτική ταυτότητα που διαμορφώνει την πραγματικότητα του Εβραϊκού Έθνους και τα εγκλήματα που διαπράττονται στο όνομά του.

Αποδεικνύει ότι το παιγνίδι δεν το ελέγχουν σε βάθος χρόνου, παρ’ όλο που μια τεράστια προπαγανδιστική μηχανή, στημένη σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης, επιχειρεί να μας πείσει για το αντίθετο. 

Από την ώρα που το σύστημα της Νέας Τάξης έπαθε αυτό το «στραπάτσο», τόσο στις πολεμικές επιχειρήσεις της Μέσης Ανατολής και της Ευρασίας όσο και στις οικονομικές επιχειρήσεις της Γουώλ Στρητ, το Ευρω-ατλαντικό/ αγγλοσαξονικό σύστημα είναι βαθειά πληγωμένο. 

Οι απανωτές συντριβές στα μέτωπα του Brexit, του «πολέμου των πολιτισμών» και του καπιταλισμού «laissez-faire», το έχουν διατρήσει. 

Μπορεί να μην υπάρχει αυτή την στιγμή μια νέα παγκόσμια μεγα-ιδεολογία, η «μεγάλη σημαία», όπως στο παρελθόν, ή να απουσιάζει η κεντρομόλος οργανωτική αρχή, αλλά μπορεί να υπάρξουν εντελώς καινούργιοι συσχετισμοί μέσα από τις εξελίξεις. 

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει, το 1900, το «πάντρεμα» του κλασσικού μαρξισμού και της αγροτικής εξέγερσης σε καθυστερημένες κοινωνίες. Και όμως, έγινε μετά από λίγα χρόνια.

Σχετική εικόνα

Υπάρχει ακόμα αύριο! Επειδή υπάρχει αντίσταση! Γι’ αυτό υπήρξαν αυτές οι ανατροπές. Καπιταλιστές, σιωνιστές, βασανιστές, χρηματιστές, τραπεζίτες, υπηρεσίες πληροφοριών που σπέρνουν την διχόνοια, παγκόσμια μαφία, οι συνωμότες των μυστικών εταιρειών, οι μιλιταριστές του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος ΔΕΝ θα νικήσουν.

Αγωνίζονται κατά της ίδιας της φύσης της ανθρωπότητας. Και εμείς αγωνιζόμαστε για την ανώτερη συνείδηση της ανθρώπινης φυλής, για την επικράτηση των φυσικών νόμων, για το κοινό καλό!

Υπάρχει μεγάλη αντίσταση αλλά είναι πολυδιάστατη, δεν είναι ενωμένη. Όταν θάρθει η ώρα να ενωθεί και να συγκροτηθεί, τότε θα μιλάμε για την Παγκόσμια Ιντιφάντα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου