Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΥΡΙΖΑ: Χ...ΑΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ...Τέλειωσαν οι εκλογές του «ο ένας στους δύο ψηφίζει», σχηματίστηκε «ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση» με πανελλαδικό ποσοστό 22,3% «κυβέρνηση πλειοψηφίας».

Σε μια χώρα που όλα πουλήθηκαν, οι Μακεδόνες της Α΄Θεσσαλονίκης ψήφισαν τους προδότες της γης τους σε ποσοστό 31,29%, κάτι δεν πάει καλά με την ψυχή μας.... 


Όταν στο Κιλκίς οι 10.228 ανεγκέφαλοι ψήφιζαν τους πωλητές της Μακεδονίας, δεν άκουγαν τα κόκκαλα των 8.828, που έδωσαν το αίμα τους στην Μάχη του Λαχανά για την ελευθερία της Μακεδονίας, να τρίζουν; 

Κουράστηκα, δεν έχουν πλέον νόημα τα λόγια πρέπει να πράξουμε! Και να κράξουμε! Τους προδότες αλλά και τους επίδοξους τοιούτους!

Βγάλανε απ΄έξω τους ναζιστές της Χ.Α αφού επετέλεσαν το έργο τους της κατασυκοφάντησης των εθνικών συμβόλων και αξιών (δια της ταυτίσεώς τους με το ναζιστικό κόμμα). 

Αλλά και της ηρωοποίησης των λαθρομεταναστών (δια των άνανδρων επιθέσεών εναντίον τους) ενώ παρά την αντιμνημονιακή ρητορική τους. δεν κάνανε καμμία αντιμνημονιακή πράξη .

Τη θέση τους παίρνει το συνοθύλευμα «αορίστων αξιών» που υποκαθιστά και ευτελίζει τον πατριωτισμό, η «Ελληνική λύση» που θα μπορούσε να λέγεται και «Ελλήνική πλύση» αφού ξεπλένει όλα τα ιδανικά και τις αξίες μέσα σε «μωρόν ύδωρ», έτσι ώστε κάθε τι πατριωτικό να φαντάζει και μωρόπιστο!

Τέλος Τσίπρα του εθισμένου στο ψεύδος, κανείς δεν του καταλόγισε ότι αντι να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ τον...τριπλασίασε! 
Αλλά τι να πεις για ένα κόμμα που μαγειρεμένα, ή αμαγείρευτα αποχωρεί με 31,5%; 

Ότι κατάφερε δια των ψεμμάτων να πείσει;


Αποτέλεσμα εικόνας για αρκασ εκλογεσ


Ή ότι ο κόσμος γουστάρει τους τσαμπουκάδες; 


Σχετική εικόνα

Σίγουρα έχει κάνει πράξη το:

 Χ(Α)ΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝ
ΑΝΤΕΥΕ(!) ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΗΝ Κ...ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ! 

  ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΎ ΌΠΩΣ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΑΣ: 


ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!

ΚΑΙ...(ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ): 
«ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ»
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ...
 «ΞΥΠΟΛΥΤΟΙ ΣΤ΄ΑΓΚΑΘΙΑ»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου