Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΝ-ΟΙΜΟΥ


ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ... ΑΥΤΑ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ




Γράφει ο Κωνσταντινος Καλιμαυκιδης    

Είναι το ίδιο  σενάριο σε έργο που έχουμε ξαναδεί σε διάφορες επαναπαραγωγές ταινιών,παλιό τραγούδι σε επανεκτέλεση,
και διασκευή στον ίδιο ρυθμό,δοκιμασμένη  παλιά συνταγή με προσθήκη βελτιωτικών και μπαχαρικών .

Η  ίδια εύπεπτη άνοστη σούπα  τελικά που θα ξινίσει και θα κόψει σύντομα και ελπίζω να μη μας κάτσει στο στομάχι.
Ας δούμε τα συστατικά της συνταγής σερβιρισμένης  από τους άριστους επαγγελματίες σεφ της πολιτικής τα τελευταία 40-50 χρόνια.

Έχουμε δύο βασικά συστατικά, δεξιές και αριστερές κοίτες ροής παράλληλες, ίσον 2 με τα αντίστοιχα αναχώματα στις πλευρές τους, φωφη, ΜέΡΑ 25, ίσον 4

Παρεμβάλλουμε ανάμεσα τους ένα κέντρο που κολλάει παντού κεντροδεξιά, κεντροαριστερά, ίσον 5

Προσθέτουμε μετά τα αναχώματα στις άκρες, τα όρια ασφαλείας, ΚΚΕ, Βελόπουλο, ίσον 7, κόμματα στη Βουλή.

Ορίζουμε τον  τεχνικό επιτηρητή ασφαλείας Πάκη, έμπειρο δοκιμασμένο μάστορα δικό μας  με γνώσεις χειρισμού των μηχανισμών ελέγχου.

Αφήνουμε το ποτάμι να κυλίσει στην προκαθορισμένη ροή κάθε 4 χρόνια,όποια ροή  και να ακολουθήσει ελεύθερα, θα πάει εκεί όπου έχουμε ορίσει εμείς ρυθμίζοντας και συνδυάζοντας τις κοίτες ,τα αναχώματα και το κέντρο  για να έχουμε μαζί με  τις άκρες για ασφάλεια και οδηγούμε το λαϊκό ποτάμι να ποτίσει τον κάμπο μας την Βουλή των 300.

Αν παρόλα αυτά γίνει καμιά στραβή ,κάποια πλημμύρα απρόβλεπτη ,ανεξέλεγκτη ,καλούμε τα μηχανήματα που έχουμε σε αναμονή και εφεδρεία ,όπως γκρέηντερ ,εκσκαφείς ,ματ,κλούβες κλπ,

Σε έκτακτη  ανάγκη  έχουμε και τα τάνκς διαθέσιμα.
Όλα τα βασικά ονόματα των αρχηγών των κομμάτων,όπως ο Κούλης , Κώστας και άλλα παιδιά απόγονοι γνωστών ονομάτων δοσίλογων  από την κατοχή και προτύτερα είναι από παλιές φίρμες 3-4 γενεών και εμπνέουν εμπιστοσύνη γνωρίζουν την δουλειά πρώτο χέρι άρα τους δίνουμε το ΟΚ εμείς και οι εντολείς τους ξένοι.

Αποδεδειγμένα έχουν ακυρώσει τον Αριστοτέλη αν θυμάμαι καλά,που είπε ότι δεν ισχύει η κληρονομικότητα στην ευφυΐα .

Αρχίζει το θέατρο.

Ο Κούλης ορκίστηκε συναδελφικά  από τον Άγιο Ιερώνυμο πνευματικό ηγέτη του λαού μας και Αρχι-επι-σκοπόν, αρχηγό δηλαδή των επί-σκοπόν κληρικών που φυλάνε σκοπιά  για εμάς για να μας προστατέψουν υλικά, εθνικά, πνευματικά.   

Χαρά οι γιαγιάδες που  αυτός ο καλός δεξιός  φίλησε το χέρι του πράκτορα μεγαλοπαππά που τα έκανε πλακάκια με τους προηγούμενους άθεους συναδέλφους του πράκτορες στο άλλο πόστο το κυβερνητικό.

Το υφιστάμενο μισθωτό  παπαδαριό με μερικές εξαιρέσεις θα συνεχίσει την υπακοή στην ιεραρχία, άκριτα, άλογα και αντικανονικά προς τους κανόνες των Πατέρων της Εκκλησίας.

Το ίδιο αντικανονικά ως προς το σύνταγμα θα υπακούσουν στις αντίστοιχες δοτές ιεραρχίες τους οι κάθε λογής ορκισμένοι
υπάλληλοι υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος και του λαού.
Στρατιωτικοί, δικαστές, εκπαιδευτικοί, αστυνομία, όλοι, οι πάντες μέχρι κλητήρα και θαλαμοφύλακα.

Ο μισθός να πέφτει, τα υποζύγια εμείς χρεωνόμαστε μέχρι 4ης γενεάς, αν δεν έχουμε να τους πληρώσουμε και δίνουμε
φακελάκια στους κατώτερους και φιλάμε το χέρι στους άλλους, από παππά μέχρι Δεσπότη, από Τσίπρα, Κωστάκη μέχρι Κούλη και Παπανδρέου.

Οι λαϊκοί εκφραστές του δικαίου ΚΚΕ, που από ριζοσπάστες τρομάρα τους έγιναν αστικό κόμμα και λοιποί περιφερειακοί παίκτες ως αναπληρωματικοί και ο σχεδιαστής και προπονητής απομάκρυνε τους ξεζουμισμένους  και τους προηγούμενους που έφερναν κύπελλα ψήφων, ως ευδοκίμως υπηρετήσαντες.

Εμείς στη οθόνη στο ίδιο έργο θεατές, στην ιδία κερκίδα του ίδιου σικέ πρωταθλήματος με τις ίδιες ομάδες, οπαδοί και φαν, μέχρι να μας πάρει και να μας σηκώσει ο  αέρας από τα FAN (ανεμιστήρες) του πολέμου που φυσάνε αλλού.

Τώρα ας απολαύσουμε τον αέρα και την αύρα της θάλασσας το καλοκαιράκι, μέχρι να έρθει ο χειμώνας και να σφίξουν όλα λόγω της συστολής απ΄το κρύο ή την ντροπή της ενοχής.

Φτάνει να μη χρειασθεί να πούμε «δεν μου  κοβόταν καλλίτερα το χέρι που ψήφιζε», θα είναι κρίμα, μας χρειάζεται το χέρι για να αυτοφασκελωθούμε ή για ζητιανιά.

Επειδή κάπου προτείνεται να αποτοξινωθούμε από τις διαπιστώσεις και τις αναλύσεις των δημοκρατικών εκλογών που  μπουχτίσαμε όλοι, τολμώ να ευχηθώ και να ελπίζω για  μια νέα στάση του ΝΙΚΑ ή μια τίμια ξεκάθαρη διαφορετική  Χούντα της όποιας απόχρωσης, γαλάζια ή κόκκινη, δεξιά ή αριστερή,
σίγουρα ανελεύθερη και καταπιεστική με φίμωτρα και λογοκρισία για να επιβάλει τους σκοπούς και τους στόχους της σε ευθεία βολή βάζοντας κάποιους στο γύψο.

Τότε όπως θυμούνται οι μεγαλύτεροι θα αποκαλυφθούν πολλά και πολλοί και ίσως υπάρξει συσπείρωση του λαού.

Θα  βγουν οι  επιφανείς που θα τολμήσουν και πιθανόν να τολμήσει ο λαός  που κακόμαθε να ανέχεται καλομαθημένος σε υποσχέσεις και βερεσέ ανέσεις βολέματος.

Θα φανεί ποιος πουλάει και τι, θα ξεκαθαρίσει το πράγμα πέρα από την αφανή Χούντα που ζούμε τώρα.

Αρκεί να μην ξαναπέσει πάλι το στιγμιαίο του αδικήματος που διήρκεσε επτά χρόνια,  καπελώνοντας από τους ίδιους 
την δικαιοσύνη.

Αυτά σαν τελευταία πολιτική αναφορά μετεκλογικά, καλή αποτοξίνωση και ίαση και μακάρι να μη χρειασθεί ο γύψος,
γιατί θα σημαίνει ότι υπάρχει κάταγμα  και ρήξις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου