Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ...


ΒΙΝΤΕΟ

Στις 26 Ιουνίου του 2015, ο μόλις 5 μηνών τότε Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός   ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΑΡΩΔΙΑ, για την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, σχετικά με τη συμφωνία με τους δανειστές, το οποίο ΔΕΝ λήφθηκε καθόλου υπόψη, δίνοντας όμως το έναυσμα στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να προχωρήσει σε ένα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ  με το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, θέτοντας τους Έλληνες αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη κατάσταση και με τα μηχανήματα αυτόματων αναλήψεων ΑΤΜ να επιτρέπουν αναλήψεις μόλις 60 ευρώ ανά ημέρα.


ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΚΥΨΕ σε μια ακόμη λιτότητα μνημονίων και κυρίως στην ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, απαραίτητη προϋπόθεση για να επέλθει Η ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ώστε να μεταφερθεί ουσιαστικά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και κατ'επέκταση η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ από τα χέρια των Πολιτών (ΜΕΤΡΗΤΑ) στα κομπιούτερ των Τραπεζών (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ).

 Ώστε να γίνει εφικτή η επερχόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ο οποίος θα μπορεί τότε ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το Σύστημα του Χρήματος, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ "ΑΟΡΑΤΗ ΜΟΡΦΗ", ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ (ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ), ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ Ή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS.

ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ...

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ,
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ (ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜE ΠΟΛΕΜΟ .

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ".

ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΑΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΚΛΠ.

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ...!!!

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 53, π.3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ...

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ !

ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ...

ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου