Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Η ΝΔ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠ.ΑΜ. ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ!!!

ΒΙΝΤΕΟ



Η προδοτική ΝΔ φιλοδοξεί να αποτελειώσει τη χώρα 
Οι περιπτώσεις δύο υπουργών, του Δένδια και του Παναγιωτόπουλου


Γράφει ο Σταύρος Καλεντερίδης





Βρίσκω τον εαυτό μου να μοιράζεται πολλά κοινά ιδεολογικά στοιχεία με διάφορα κόμματα. Με τον ΣΥΡΙΖΑ για παράδειγμα τα κοινά στοιχεία, είναι η κοινωνική προστασία των ευπαθών ομάδων, τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα, κ.ά. Με την ΝΔ δεν βρίσκω ούτε ένα. Θεωρώ ωστόσο και τα δύο κόμματα εθνομηδενιστικά και εχθρικά προς την πατρίδα μας την Ελλάδα.


Πιστεύω δε, πως η ΝΔ είναι το πιο επικίνδυνο και εθνοβόρο κόμμα εκ των δύο, διότι αν η ιδεοληψία και ο ανθελληνισμός του ΣΥΡΙΖΑ τον καθιστά πρόδηλα προδοτικό κόμμα και δίχως υποκρισίες, η πατριδοκαπηλεία και η κίβδηλη εθνική ευαισθησία της ΝΔ την αναδεικνύει σε ύπουλο και υποβολιμαίο προδότη – στον κρυφό εχθρό της χώρας μας.

Η πολιτική ατζέντα και των δύο κομμάτων είναι κοινή, και είναι ο αφανισμός του Ελληνισμού εντός και εκτός Ελλάδος.

Η κυβέρνηση όμως δυστυχώς καταλήφθηκε, αντιδημοκρατικώ τω τρόπω, από την ΝΔ, λαμβάνοντας μόλις το 22,6% των ψήφων των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Γνωρίζουμε όλοι πως η δεξιά, όπως άλλωστε και η αριστερά και οι λοιπές πολιτικές ιδεολογίες, έχουν ταυτιστεί με προδοτικά κινήματα στην Ελλάδα.

Η γαλάζια κυβέρνηση ωστόσο που κατέλαβε την εξουσία στις 7 Ιουλίου, φιλοδοξεί να προδώσει τη χώρα και τους πολίτες σε όλα τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα.

Τα «θα δούμε πως θα τα πάνε», «ακόμα αρχή είναι», και «πρέπει να στηρίξουμε μια νέα κυβέρνηση», πλέον τα λένε μόνο οι παλαιοκομματικοί και οι απατεωνίσκοι, καθότι έχοντας δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα, γνωρίζουμε το πολιτικό βιογραφικό όλων και έτσι, η «εποχή του χρυσόψαρου» έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, ούτε εβδομάδα δεν πέρασε και η κυβέρνηση της ΝΔ ξεμπροστιάστηκε ως ανάξια και βουτηγμένη στην οικογενειοκρατία και την εθνική μειοδοσία.

Οι όποιοι υποστηρικτές της, εξαφανίστηκαν μετά τις θλιβερές απόπειρες νομιμοποίησης της προδοσίας των Πρεσπών, ενώ όσοι παρέμειναν να την υποστηρίζουν πλέον αποδεικνύονται ξεκάθαρα ως γραφικοί, ή ως στρατευμένοι υπέρ της ΝΔ, και άρα εναντίον της πατρίδας τους.

Αξίζει να αναφερθεί κανείς σε δύο πρόσφατα περιστατικά για να αναδείξει το φαύλο επίπεδο των σηψαιμικών γαλαζοαίματων υπουργών, καθώς και το τι προμηνύεται για την Ελλάδα.




Αρχικά, ο υπουργός άμυνας Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στο συνέδριο του Economist, και συγκεκριμένα σε πάνελ στο οποίο δίπλα του κάθισε, για να τον έχει από κοντά, ο Βορειοαμερικανός πρέσβης Πάιατ.

Η ντροπή του έθνους ήταν τεράστια, όταν αντικρίσαμε στο βίντεο που κυκλοφόρησε, τον υπουργό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας να δηλώνει πως «αν τηρήσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, τότε αυτή θα παράξει (εννοεί θα παραγάγει) θετικά αποτελέσματα και έτσι θα πάμε σε ένα καλύτερο μέλλον».

Για να προσθέσει στο τέλος πως «αυτή είναι η θέση μου ως νομικού» (εννοεί ως νομικός), λες και αυτό έχει για εμάς καμία αξία..

Το πιο πρόστυχο δε είναι πως καθ’ όλη τη διάρκεια των δηλώσεων, ο έλληνας υπουργός τελεί υπό την επιτήρηση του πρέσβη Πάιατ, τον οποίο ο υπουργός διστακτικά κοιτάει σαν να τον συμβουλεύεται, για να σιγουρευτεί πως δεν ενόχλησε ξεστομίζοντας κάτι που δεν έπρεπε – εκτός γραμμής και σεναρίου.

Πραγματικά όποιος δεν ντράπηκε μέχρι βδελυγμίας από αυτή την εθνική κατάντια, μάλλον έχει απωλέσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και Ελληνισμού από μέσα του.

Αυτά όμως ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, ικανά να εκπλήξουν μόνο τους διαχρονικά και εθελουσίως εξαπατηθέντες ψηφοφόρους της ΝΔ. Το μείζον ζήτημα είναι το γαλάζιο σχέδιο παράδοσης του εθνικού μας πλούτου στην Τουρκία. Πρόκειται για το βαριά προδοτικό εγχείρημα της νέας κυβέρνησης για «συνεκμετάλλευση» των φυσικών πόρων του Αιγαίου με τους Τούρκους.

Αιχμή του δόρατος για την εν λόγω παράδοση εθνικής κυριαρχίας, ο υπουργός εξωτερικών της χώρας, ο οποίος μετέβη ευθύς εξαρχής στις ΗΠΑ για συνομιλήσει με τον ομόλογό του στην Ουάσιγκτον, σχετικά με το πώς θα μας φορέσουν καπέλο αυτή την νέα προδοσία.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του Bloomberg, «ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας δήλωσε πως η χώρα του μπορεί να δουλέψει μαζί με την Τουρκία για την αξιοποίηση φυσικών πόρων»!

Επακριβώς η τρομακτική και καταστροφική για τον Ελληνισμό δήλωση του ολετήρα Δένδια ήταν η εξής: «υπάρχουν χιλιάδες συνέργειες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, από τον τουρισμό μέχρι την αξιοποίηση των φυσικών πόρων»!!

Εννοεί βεβαίως πως η συνέργεια/ συνεκμετάλλευση αφορά τους Ελληνικούς πόρους, ενώ οι Τούρκοι θα εκμεταλλευτούν τον πλούτο τους ανενόχλητοι. Τα δικά τους δικά τους δηλαδή, και τα δικά μας από κοινού.

Έτσι λοιπόν βάζουμε τους Τούρκους συνδιαχειριστές του Αιγαίου, συνεκμεταλλευτές της περιουσίας μας, και συγκυβερνήτες μας για τα εθνικά ζητήματα. Και κάπως έτσι οι μαύροι προδότες της ΝΔ αφελληνίζουν το Αιγαίο και μας καθιστούν υπόδουλους στην ίδια μας την πατρίδα.

Με αυτό το πηγαίο μίσος για την Ελλάδα, η συνδιαχείριση μέχρι και των νησιών δεν πρέπει να θεωρείται ούτε ουτοπική, ούτε και μακροπρόθεσμη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις ανωτέρω δηλώσεις δεν τις ανέφερε, για ευνόητους λόγους, κανένα ελληνικό μέσο.

Τα δείγματα γραφής των δύο σημαντικότερων υπουργών της κυβέρνησης δεν είναι τυχαία και εξηγούν πως έχουμε απέναντι μας μια ηγεσία η οποία τοποθετείται πολιτικά εναντίον της Ελλάδας. Το μάθημα ωστόσο της ιστορίας είναι σαφές και εκκωφαντικό για όσους αναπνέουν ακόμα ελεύθερα.

Κάθε εθνική ήττα, τραγωδία και προδοσία, ξεκίνησε από τους διεφθαρμένους και ανθελληνικούς εθνάρχες για να την αποτελειώσουν οι συστημικοί προδότες με τα χαμόγελα του σήμερα.

Μητσοτάκης (1993) και Παπανδρέου (1995) αποδέχονται στον ΟΗΕ και νομιμοποιούν / αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως πΓΔΜ, για να έρθουν οι αρχιπροδότες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία.

 Αντιστοίχως, Καραμανλής (Βέρνη 1976), Παπανδρέου (Νταβός 1988) και Σημίτης (Ίμια 1996) γκρίζαραν το Αιγαίο για να έρθουν οι αρχιπροδότες της ΝΔ και να ξεπουλήσουν τους φυσικούς μας πόρους στους Τούρκους.

Η πολιτική ατζέντα των κομμάτων είναι κοινή, και είναι ο αφανισμός του Ελληνισμού εντός και εκτός Ελλάδος. Αν θέλουμε να τους αποτρέψουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε πολιτικά.

Μόνο με μια πολιτική επανάσταση, με την εκκίνηση μιας Δ΄ Ελληνικής (και πρώτη φορά πραγματικής) Δημοκρατίας θα πάρουν την εξουσία της χώρας οι πολίτες της και όχι τα παράσιτά της.

Αντισταθείτε.



1 σχόλιο:

  1. ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!! ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΩ ΤΡΟΠΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΕ !!! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΥΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ !! ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ .ΣΤΟ ΤΣΑΦ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 22,6% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ !!! ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΙΑΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ Ή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ??? ΟΥΤΕ 10% Η ΝΔ ΣΚΕΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙΣ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή