Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ


ΓΕΡΩΝ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΕΩΤΗΣ: «ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ»!

ΒΙΝΤΕΟ 



Ο Γέρων Σάββας Λαυριώτης μιλάει για την καραντίνα με πρόσχημα τον κορωναϊό και για την αθλιότητα και προδοσία της ιεραρχίας (η οποία σημειωτέον, συναινεί σε ολοένα και πιό σκληρά μέτρα και ενώ όλος ο κόσμος βγαίνει από το καβούκι του, οι εκκλησίες κατήντησαν απαγορευμένες γιάφκες και ούτε κεράκι πλέον δεν μπορείς να ανάψεις) 


Λέει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ψεύτικη πανδημία αφού πανδημία είναι όταν νοσεί το 12% του πληθυσμού, ενώ εδώ μιλάμε για το 0,4% και άν! 

Μιλάει ακόμα για το πως μεθοδεύουν την νέα εποχή, την παγκόσμια δικτατορία, το χάραγμα και τις μέρες του αντιχρίστου που ενώ δεν γνωρίζουμε τον χρόνο που θα τις φέρει ήδη οσμιζόμαστε την δυσωδία τους με κοροϊδοκαραντίνα και όλα τα φασιστικά εναντίον του πληρώματος της Εκκλησίας μέτρα!

Τέλος λέει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ομολογία και το μαρτύριο! Η διοίκηση της Εκκλησίας δεν προετοιμάζει το πλήρωμα της Εκκλησίας για την ομολογία και το μαρτύριο, γιατί είναι πειθήνια όργανα της Νέας ταξης Πραγμάτων και ότιτο κλείσιμο των Ναών είναι άρνηση του Χριστού!!!

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου