Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ Η ΚΥΠΡΟΣ 



Κοινοποιεί ο Γεωκών


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 11/4/2020 

‘’Παιδιά μου, αφήστε τον αντίχριστο, αυτός έχει χρόνια ακόμα μπροστά του για να έρθει. 

Σας μιλώ τώρα για έναν ψευδό - ηγέτη που θα σας φέρουν, που δεν θα αντέξει πολύ χρόνο πάνω, γιατί οι λαοί θα τον καταλάβουν και θα τον κάνουν πέρα. 


Ωστόσο, θα έχει εμφανιστεί και η Δύναμη Του Θεού επί της Βασίλισσας Του Θεού, και επί της Σοφίας Του θεού, που λέγεται ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ, ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΕΩ ‘’ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ 



Και οι λαοί που θα δεν θα είναι ευχαριστημένοι από τον δήθεν ηγέτη που θα φέρουν, τότε θα πιστέψουν στον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βασιλια που θα έρθει. 

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , δεν το καταλαβαίνετε αυτό τώρα, θα πάρετε από Ένα Ευαγγέλιο στα χέρια σας , και μαζί με άλλους Ορθοδόξους Χριστιανούς, όπως είναι οι Ρώσοι, οι Σέρβοι, και άλλοι ορθόδοξοι, και θα τρέξετε σε όλες τις γωνίες της Γης, και θα διαδώσετε το Ευαγγέλιο Του Θεού…ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, αλλά μέσα στα χρόνια της Βασιλείας Του Θεού επί της Γης, 

33 χρόνια, 33, πιο λίγα-πιο λίγα, πιο πολλά-πιο πολλά, αυτά Ο Πατέρας και Ο Κύριος σας θα συμφωνήσουν πόσα (χρόνια). 

Έτσι θα είναι τα πράγματα, να μην έχετε διλήμματα και να μην έχετε σκέψεις…… γιατί, 

ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Η ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.



15 σχόλια:

  1. Σε προηγούμενο ..άρθρο γράφτηκε "Θα γίνει και αυτός ο πόλεμος, ο φρικτός πόλεμος ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ, τότε θα έχουν έτοιμο αυτόν που θα βγει από τα χαρακώματα μιας καταστραμμένης οικονομίας και όλοι αυτοί θα πουν ‘ ειρήνη, τι θέλετε και πολεμάτε"..
    Σήμερα άλλαξαν τα πράγματα ...
    "ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Η ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ."...άρα ο κλώνος θα έρθει από τώρα,όχι μετά τον γενικό πόλεμο.
    Βρε Γεωκων,τι γίνεται; Ή δεν προσέχεις τι εμπνεεσαι,ή κάτι άλλαξε στο τι πρόκειται να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. liberios, δεν κατάλαβες καλά ’’ φιλε’’…… ο Γέροντας τα ίδια έλεγε από το 2011 ΜΕΧΡΙ….ΣΗΜΕΡΑ, βλέπω όμως σήμερα ότι άρχισες να καταλαβαίνεις, λίγο όμως, το νόημα των μηνυμάτων, ασχολήσου, αυτές τις μέρες, με περισυλλογή με προσευχή, με την σωτηρία της ψυχής σου, και μην ασχολείσαι μαζί μου, εγώ απλά μεταφέρω τα μηνύματα του Γέροντα, σου επαναλαμβάνω, διάβασε σε παρακαλώ όλα τα μηνύματα του Γέροντα και εύχομαι Ο Κύριος να σε φωτίσει να καταλάβεις τι θέλουν να μεταδώσουν. Σου εύχομαι ότι καλύτερο.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Τι να καταλάβω βρε εμπνευστή των γραφών...δεν καταλαβαίνεις απο τα χωρία που παρέθεσα ότι φασκεις κ αντιφασκεις;; Έλεος..μην κάνεις τον χαζό
      Τη μια (11/4)θ έρθει πρώτα ο...κλώνος κ την άλλη (9/4 )πρωτα θα γίνει ο πόλεμος κ μετά θα έρθει ο κλώνος..νησαφι πια,ελπίζω όσοι σε διαβάζουν να κατάλαβαν ξανά τις ασυναρτησιες σου

      Διαγραφή
    4. Ο Θεός να σε συγχωρέσει και να σε προστατεύει από όλα αυτά που έρχονται σύντομα, συνέχισε να με κατηγοράς, αυτό που πετυχαίνεις είναι με την βοήθεια σου να κερδίζω ‘’ μετοχές’’ στο ‘’χρηματιστήριο του Ουρανού, σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά……..
      KEEP WALKING

      Διαγραφή
    5. Ουδέν επιχείρημα,καμμία αντίκρουση για τις αντιφάσεις σου... Αναμενόμενη η ουρά στα σκέλια.
      Keep walking too!

      Διαγραφή
    6. Οι άνθρωποι Του Φωτός δεν έχουν ουρές, οι άνθρωποι όμως του ΣΚΟΤΟΥΣ όπως εσύ, έχουν, το θέμα είναι που τις κρύβετε, σύντομα θα αποκαλυφτείτε…..

      Διαγραφή
    7. Ώπα..να και ποιητής Φαμφαρας! Ευτυχώς που τα γραπτά μένουν,οπότε ο καθένας μπορεί να δει ποιος γράφει με επιχειρήματα κ ποιος απλά βάζει την κασέτα περί "μηνυμάτων από το 2011 έως σήμερα" κ πέραν τουτου,κανένα επιχείρημα!

      Διαγραφή
    8. οι άνθρωποι που έχουν διαμορφώσει μια άποψη και γνώμη για κάποιον, δεν πρόκειται να την αλλάξουν , γιατί ήδη έχουν διαμορφώσει και παγιώσει μια θέση, γνώμη εσφαλμένη και κακόβουλη,
      το μόνο που απομένει είναι να προσευχόμαστε γι αυτούς και να τους κατατάσσουμε στους ευεργέτες μας .
      πολύ παλιά ένας Πατέρας είπε : δεν μπορείς να αναστηθείς εάν δεν σταυρωθείς. Οπότε όσο σε λασπολογούν εσύ θα ανθίζεις και όσο σε βρίζουν θα μοσχοβολάς. Τότε θα νιώσεις μια βαθιά ηρεμία και γαλήνη. Μια γλυκιά αίσθηση αγκαλιάς θα κυκλώσει το κορμί σου και η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από φως. Είναι η Χάρις του Θεού……..Σε ευχαριστώ πολύ για την ευεργεσία σου, να είσαι καλά

      Διαγραφή
    9. Κάπου τα έχω ξαναδιαβάσει αυτά κι εγώ... Αλλά το copy paste με φράσεις γερόντων δε σε σώζει..

      Διαγραφή
    10. copy paste
      Κάθε καρφί
      που μας καρφώνουν με τη συκοφαντία μυροβλύζει. Δεν μας απασχολεί αν μας
      κρίνουν, αν μας σχολιάζουν, γιατί ξέρουμε την αγιαστική δύναμη αυτών
      των επιθέσεων. Το μόνο που μας στενοχωρεί είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι
      που επιδίδονται στη συκοφαντία, με ελαφρά τη καρδία, δίνουν δικαίωμα στο
      σατανά να τους πολεμάει πάρα πολύ και να τους καταστρέφει γιατί εκούσια
      γίνονται Θεομάχοι.

      Διαγραφή
  2. Μήνυμα ενός γέροντα με το ΟΝΟΜΑ του: πατήρ Ευθύμιος από Καψάλα.

    https://www.ekklisiaonline.gr/nea/gerontas-efthymios-kyrie-soson-laon-apegnosmenon/

    Το κείμενο πρωτοδημοσιεύθηκε στην «Ενωμένη Ρωμιοσύνη»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάτερ μου είναι ήδη Δημοσιευμένο στο Ιστολόγιό μας
      http://oimos-athina.blogspot.com/2020/04/blog-post_87.html
      Ευχαριστούμε πάντως

      Διαγραφή
    2. Δεν το είχα δει Ρωμανε, γιατί είσαι... «νυκτερινός τύπος» και μας έχεις συνηθίσει να δημοσιεύεις κείμενα τα μεσάνυχτα! Έτσι κι εγώ, έχω συνηθίσει να παρακολουθώ τα νέα θέματα του ιστολογίου σου λίγο πριν κοιμηθώ...

      Διαγραφή