Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ...


ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η «ΗΘΙΚΗ» ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ




«Η ιστορία είναι κακός δάσκαλος: πρώτα επιβάλλει την τιμωρία και έπειτα αφήνει τον μαθητή να ανακαλύψει το γιατί» 
(Άρθουρ Καίσλερ)

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

Ο κορονοϊός (Wuhan virus) ΔΕΝ είναι καινούργιος και ούτε άγνωστος.
Αντιθέτως:

α) διαθέτει αγγλική πατέντα με αριθμό EP3172319B1

β) αναπτύχθηκε από την Erica Bickerton στο Pirbright Institute στο Surrey (Αγγλία). Το Pirbright Institute ανήκει στον αστερισμό του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates και ειδικεύεται στη μελέτη λοιμωδών νόσων που εμφανίζονται σε ζώα εκτροφής.


Ο φασισμός που έρχεται ΔΕΝ θα ονομάζεται πια φασισμός. Θα ονομάζεται «ολοκληρωτικό θεραπευτικό κράτος».

 Και το σύμβολό του ΔΕΝ θα είναι ούτε η σβάστικα ούτε το σφυροδρέπανο. 

Θα είναι μια σύριγγα με δηλητήρια που τρυπάει το κορμάκι ενός αθώου νεογέννητου παιδιού και το εισάγει βιαίως στο αποσυνθετικό σύμπαν της αρρώστιας. 
(Κλεάνθης Γρίβας)




Στις 25 Ιανουαρίου 2020, ο Ελληνοαμερικανός Spiro Skouras έδωσε στη δημοσιότητα ένα εσωτερικό video διαρκείας 5 ωρών από το Event 201, που έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Το Event 201 διοργανώθηκε από το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας (Center for Health Security) του Johns Hopkins σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και αφορούσε την προσομοίωση μιας άσκησης για την αντιμετώπιση μιας πανδημίας κοροναϊού υψηλού επιπέδου, 6 εβδομάδες πριν από την πρώτη εμφάνιση της ασθένειας στην πόλη Wuhan της Κίνας.

Αυτή η «προσομοίωση» περιλαμβάνει και ειδησεογραφικά δελτία τα οποία κατασκευάστηκαν μόνο για αυτή την «άσκηση», κάτι που πρέπει να έχει κανείς υπόψη, δεδομένου ότι αυτά τα (προκατασκευασθέντα «δελτία») είναι παρόμοια με τις αναφορές που διαχέονται σήμερα σχετικά με την επιδημία του κοροναϊού σε ολόκληρο τον κόσμο… αυτά που ακούμε καθημερινά σαν «πολεμικά ανακοινωθέντα» από τον πειθήνιο στον ΠΟΥ… τον «πολύ» κ. Τσιόδρα και τον κορονοσερίφη Χαρδαλιά!




Συνδέσεις με βίντεο από την εκδήλωση:

● Event 201 [Center for Health Security, του Johns Hopkins]

● Center for health security (Videos)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου