Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΑΡΘΡΟ- ΕΠΙΤΟΜΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ....

 ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! 



Οι σκοποί μιας διεθνούς αναδιάταξης υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο ρόλος των πανδημιών όπως του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) με τις χαλκευμένες στατιστικές.

Μας κάνουν διεθνώς γυμνάσια υποταγής και τυφλής υπακοής και θέτουν σε εφαρμογή σχέδια για ένα νέο αναδιανεμητικό κράχ και για μία ολοκληρωτική μορφή της κοινωνίας, με πρόσχημα μία νόσο τύπου γρίπης και εμείς τους κοιτάμε, παρακολουθούμε τους εγκάθετους λοιμωξιολόγους, δεχόμαστε οποιονδήποτε αστήρικτο ισχυρισμό, φοβόμαστε και …μένουμε σπίτι.


Σε όλον τον κόσμο οι θάνατοι είναι περίπου 22 ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού (ενώ στην πραγματικότητα είναι λιγότεροι από 22, αφού χρεώνονται στον κορωνοϊό και θάνατοι από άλλες αιτίες) και για τόσους ελάχιστους θανάτους ο πλανήτης βρίσκεται σε προσποιητό συναγερμό και κινδυνεύει να πέσει σε μία ανεξέλεγκτη οικονομική δίνη και σε ένα ύπουλο ολοκληρωτικό καθεστώς που υποκριτικά εμφανίζεται να ανησυχεί για την υγεία των θυμάτων του.

Αυτοί δεν θα αλλάξουν τακτική, τα χειρότερα έρχονται. Και εμείς μάλλον θα μείνουμε το ίδιο εύπιστοι.

Η αντιμετώπιση της λοίμωξης από τον κορωνοϊό συνιστά πλέον μία διεθνή επιχείρηση κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιεί ψευδοεπιστημονικές μεθοδεύσεις για την επιτάχυνση της σταδιακής επιβολής εφιαλτικών ολοκληρωτικών αλλαγών, πολιτικών και οικονομικών, με πρόσχημα την παραποιημένη και τεχνητά διογκωμένη υγειονομική κρισιμότητα, η οποία παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ με υποκειμενικό, συναισθηματικό - δηλαδή τρομοκρατικό, μονομερή και τελικώς ψευδή τρόπο, δηλαδή με τον γνωστό τρόπο που κατά κανόνα τα ΜΜΕ παρουσιάζουν τα κρίσιμα ζητήματα.

Παρακάτω αναλύονται τα κακώς κείμενα της εκμετάλλευσης αυτής της πανδημίας. 

Ο χρόνος ανάγνωσης είναι περίπου 30 έως 45 λεπτά και αν τον αφιερώσετε ελπίζουμε το περιεχόμενο να σας αποζημιώσει. Μπορείτε να διακόψετε την ανάγνωση σε κάποιον από τους αριθμημένους δείκτες ανά διαστήματα, για να επανέλθετε αργότερα.

1. Μεθόδευση - στατιστικά στοιχεία - παραπληροφόρηση
Η παραποίηση των στατιστικών του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) βασίζεται στους απατηλούς τρόπους υπολογισμού των δεδομένων.

Η θνητότητα της ασθένειας είναι η αναλογία των θανάτων σε σχέση με τον αριθμό των μολυσμένων.

Ας υποθέσουμε βάσει του παραπάνω σχήματος ότι σε μία χώρα οι εξακριβωμένα μολυσμένοι είναι 100 και οι θάνατοι 3.

Τότε οι θνητότητα εμφανίζεται ως 3%, όμως και οι δύο παραπάνω αριθμοί είναι λανθασμένοι.

Οι 100 είναι οι διαγνωσμένοι ως μολυσμένοι, ενώ το σύνολο των μολυσμένων μπορεί να είναι 1.000 ή 10.000 ή περισσότεροι.

Στο παράδειγμα του παραπάνω σχήματος αν ο συνολικός αριθμός των μολυσμένων είναι 1.000 και οι θάνατοι 3, τότε η θνητότητα πέφτει από το 3% στο 0,3%, ενώ αν ο συνολικός αριθμός των μολυσμένων είναι 10.000 και οι θάνατοι 3, τότε η θνητότητα πέφτει στο 0,03%. 


Να τονίσουμε ότι η μόλυνση, δηλαδή η ανίχνευση του ιού, μπορεί να μην συνοδευτεί από νόσηση. Όσοι στις στατιστικές εμφανίζονται ως ανακάμψαντες, συμπεριλαμβάνουν και το ποσοστό των υγιών για τους οποίους απλώς πέρασε το όριο των 28 ημερών και έτσι δεν θεωρούνται πλέον φορείς.

Βάσει όσων θα αναφερθούν παρακάτω για την πραγματική αιτία των θανάτων, ένα μεγάλο μέρος των θανάτων έχουν κακώς αποδοθεί στον κορωνοϊό. Αν 2 στους 3 θανάτους έχουν κακώς συνυπολογιστεί ως οφειλόμενοι στον κορωνοϊό, τότε η θνητότητα στο παράδειγμα πέφτει στην ελάχιστη τιμή του 0,01% και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τινάζεται στον αέρα η αξιοπιστία αυτής της ενορχηστρωμένης επιχείρησης.

(Στον στατιστικό υπολογισμό πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η καθυστέρηση επέλευσης του θανάτου αλλά αυτό δεν αλλάζει την σοβαρότητα του μέγιστου λάθους των υπολογισμών όπως αυτοί γίνονται έως τώρα)

Γιατί όμως ισχυριζόμαστε ότι κακώς αποδίδονται στον κορωνοϊό όλοι αυτοί οι θάνατοι;

Οι ευάλωτες ομάδες, ηλικιωμένοι, υπέργηροι ή άνθρωποι με κρίσιμα προβλήματα υγείας, έχουν συχνά τόσο εύθραυστη υγεία που οποιαδήποτε επιδείνωση της υγείας τους ανεξαρτήτως αιτίας, μπορεί εύκολα να τους κοστίσει την ζωή. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι μοιραίες λοιμώξεις είναι η αφορμή και όχι η αιτία του θανάτου.


Η απλή ανίχνευση του κορωνοϊού, δεν υποδεικνύει ότι αυτός είναι η αιτία της λοίμωξης αφού ο κορωνοϊός μπορεί να βρίσκεται σε μικρή ποσότητα – ιικό φορτίο, κάτι που υποδεικνύει ότι
δεν έχει εμπλακεί σε λοίμωξη.

Υπαίτιοι μπορεί να είναι άλλοι μικροοργανισμοί (για τους οποίους κατά κανόνα δεν γίνεται εργαστηριακός έλεγχος όταν ανιχνευτεί ο κορωνοϊός) οπότε μπορεί να υπάρχει λοίμωξη από άλλη αιτία, πχ γρίπη ή άλλοι κορωνοϊοί, ή να υπάρχει πολλαπλή λοίμωξη.

Η αιτία θανάτου δεν διερευνάται επισταμένα και όλοι οι θάνατοι αποδίδονται με επιπόλαιες συνοπτικές διαδικασίες στον κορωνοϊό.
Οι ιατροδικαστές συνήθως αρνούνται να διενεργήσουν νεκροψία, διότι ως γνωστόν αυτός ο ιός σε μετατρέπει σεζόμπι, όπως έχουν πληροφορηθεί από κινηματογραφικές ταινίες και η θνητότητά του είναι 600% δηλαδή 600 θάνατοι για κάθε 100 κρούσματα.

Τα επιδημιολογικά στοιχεία, οι επιστημονικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και η γραμμή που δίνει ο ηγετικός διεθνής υγειονομικός οργανισμός ΠΟΥ, δένουν τα χέρια της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας που είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει αυτές τις οδηγίες που θεωρούνται σύμφωνες με τα «διεθνή επιστημονικά δεδομένα».

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο όλοι οι άλλοι ευθυγραμμίζονται πλήρως σαν να είναι υπνωτισμένοι και επικαλούνται τα «διεθνή επιστημονικά δεδομένα», δηλαδή την αυθεντία μίας μικρής ομάδας ανθρώπων που τα παρέχουν σαν το Μωϋσή που έφερε τις 10 εντολές, με την πεποίθηση ότι αυτός ο ηγετικός οργανισμός, εν προκειμένω ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας - ΠΟΥ, ανήκει στους αδιάφθορους, ανεξάρτητους, σεβαστούς και αξιόπιστους οργανισμούς που κινούνται από αμιγώς επιστημονικά κίνητρα.

Φυσικά, σε αντίθεση, οι εκατοντάδες χιλιάδες των ειδικών επιστημόνων του κλάδου στις διάφορες χώρες, υποτίθεται ότι δεν έχουν την επιστημονική επάρκεια να κρίνουν, διότι σπούδασαν κάτι άλλο πχ κηπουρική.

Είναι όμως έτσι;
Δείτε:

και «Γιατί τα περισσότερα δημοσιευμένα ερευνητικά ευρήματα είναι εσφαλμένα» ένα ερευνητικό σύγγραμμα του 2005 που γράφτηκε από τον Ιωάννη Ιωαννίδη , καθηγητή στη Σχολή Ιατρικής του Στάνφορντ και δημοσιεύθηκε στο PLOS Medicine . Στην εργασία αυτήν ο Ιωαννίδης υποστηρίζει ότι ένας μεγάλος αριθμός, αν όχι η πλειονότητα, των δημοσιευμένων ιατρικών ερευνών περιέχει αποτελέσματα που δεν μπορούν να αναπαραχθούν (και να επιβεβαιωθούν). Η εργασία θεωρείται θεμελιώδης στον τομέα της μεταεπιστήμης .
-05-

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ακόμα και όταν ένας καταπονημένος οργανισμός λόγω μεγάλης ηλικίας είτε προϋπάρχουσας παθολογίας, χάσει την ζωή του πράγματι λόγω του συγκεκριμένου κορωνοϊού, αν δεν υπήρχε αυτός ο ιός θα την έχανε από άλλη ανάλογη λοίμωξη, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Είναι στατιστικά προκαθορισμένη με μεγάλο βαθμό βεβαιότητας η κατάληξή του και αυτή δεν είναι μία κυνική δήλωση αλλά η ορθή περιγραφή της πραγματικότητας.


«1. Δεν γνωρίζουμε πόσοι μολύνθηκαν («Όταν κοιτάζετε πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πρέπει να δείτε πόσοι άνθρωποι μολύνθηκαν και τώρα δεν γνωρίζουμε αυτόν τον αριθμό. Έτσι είναι νωρίς για να καθορίσουμε ένα ποσοστό επί αυτού).
2. Ο μόνος αριθμός που είναι σήμερα γνωστός είναι πόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει από εκείνους που έχουν αναφερθεί στον ΠΟΥ (Παγκόσμια οργάνωση υγείας).
3. Επομένως, είναι πολύ νωρίς να καταλήξουμε σε οριστικές δηλώσεις σχετικά με το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας» - Απόσπασμα από https://www.worldometers.info/coronavirus/coronavirus-death-rate/ - ενημέρωση σελίδας στις 20/4/20

Δηλαδή βλέπουμε ότι επίσημες τοποθετήσεις δεν δικαιολογούν τον τρόπο παρουσίασης της επικινδυνότητας και από τα ΜΜΕ αλλά και από τις πολιτικές ηγεσίες.

Πέραν της τεχνητά αυξημένης εικόνας της θνητότητας, οι απόλυτοι αριθμοί των θανάτων, ακόμα και εάν οφείλοντο όλοι στον κορωνοϊό (κάτι που δεν συμβαίνει), θα συνεχίσουν μεν να αυξάνονται με άνοδο της καμπύλης αρχικά, χωρίς αυτό να είναι δυσοίωνο, αφού έτσι συμβαίνει σε κάθε επιδημία ή πανδημία, αλλά μετά θα ακολουθήσει η καθοδική φάση της καμπύλης.



Ακόμα και αν συνολικά οι επίσημοι θάνατοι θα είναι 250 χιλιάδες ή και περισσότεροι (στην πραγματικότητα οι όντως οφειλόμενοι στον ιό θα είναι το 1/2 (ή λιγότεροι) αυτών), αυτό δεν αλλάζει το δεδομένο ότι είναι αναντίστοιχοι με τα επιβαλλόμενα μέτρα.

Στην Ιταλία η μέση ηλικία των θανόντων ήταν 78 χρόνια - και η προσδόκιμη διάρκεια ζωής στην Ιταλία είναι 82 χρόνια(!), ενώ από τους θανόντες το 21,3% είχαν ένα προϋπάρχον υποκείμενο νόσημα, το 25,9% δύο προϋπάρχοντα νοσήματα και το 50,7% τρία προϋπάρχοντα νοσήματα, σύνολο 97,9%(!!), ενώ μόνο το υπόλοιπο 2,1% δεν είχε προϋπάρχον νόσημα (Σημείωση του συντάκτη: χωρίς να αποκλείεται ακόμα και αυτοί οι θανόντες του 2,1% να είχαν υποκείμενο νόσημα που δεν το γνώριζαν ή απλώς να ήταν σε φιλάσθενη κατάσταση με πεσμένο ανοσοποιητικό λόγω κακής διατροφης ή άλλης αιτίας).

Αυτά κάτι θα πρέπει να μας λένε.

2. Μέτρα - αναστολή οικονομικής δραστηριότητας
Επομένως το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως στις ευάλωτες ομάδες. Τότε γιατί ανέστειλαν την παραγωγική οικονομική δραστηριότητα διεθνώς, αντί απλώς να ρίξουν το κύριο βάρος στην προστασία των ευάλωτων ομάδων; 

Αν εξαιρέσουμε τις ευάλωτες ομάδες, οι υπόλοιποι σε ελάχιστο ποσοστό πρόκειται να απασχολήσουν το υγειονομικό σύστημα, αφού είναι κυρίως ή ασυμπτωματικοί ή με συμπτώματα κρυολογήματος ή (οι αναλογικά λιγότεροι) ήπιας - χωρίς επιπλοκές γρίπης. Επομένως το υγειονομικό σύστημα δεν θα κινδύνευε από ιδιαίτερη επί πλέον υπερφόρτωση.

Ανησυχούμε για τους θανάτους αυτής της «καταστροφικής» πανδημίας, ενώ πρέπει να ανησυχούμε για τα μέτρα που αλλάζουν την ροή της κοινωνίας με σοβαρές οικονομικές και λοιπές πολιτικές επιπτώσεις


Αν σε ένα τροχαίο δυστύχημα χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος, αυτή η απώλεια από την άποψη της ιερότητας της ανθρώπινης ζωής είναι σημαντική. Όμως σε μία πόλη με πληθυσμό ένα εκατομμύριο κατοίκους μία τέτοια απώλεια είναι χωρίς ιδιαίτερη σπουδαιότητα.

Αν σε αυτήν την πόλη γινόταν μία τρομοκρατική ενέργεια σε ένα στάδιο με απολογισμό 50.000 θανάτους, θα ήταν μία τραγική απώλεια.

Αν στην ίδια πόλη μία επιδημία είχε 50.000 θανάτους θα ήταν οπωσδήποτε ένα γεγονός άξιο για πολύ σημαντικά υγειονομικά μέτρα.

Αν αυτή η επιδημία είχε 10.000 θανάτους στο εκατομμύριο; Ναι θα ήταν σημαντικό, αλλά αρκετά λιγότερο.

Αν είχε 1.000 θανάτους στο εκατομμύριο; Λυπηρό μεν αλλά όχι σημαντικό.

Στους 150 θανάτους στο εκατομμύριο; Δεν θα ήταν καθόλου σημαντικό, θα ήταν μία ακίνδυνη επιδημία.
Πόσοι άραγε να είναι οι θάνατοι λόγω κορωνοϊού;
(ενημέρωση 20/4/20 από https://www.worldometers.info/coronavirus )

Στην Ευρώπη, λόγω αυτής της «τρομερής» πανδημίας οι θάνατοι είναι περίπου 167 ανά ένα εκατομμύριο.

Σε όλον τον κόσμο οι θάνατοι είναι περίπου 22 ανά ένα εκατομμύριο (ενώ στην πραγματικότητα είναι λιγότεροι από 22, αφού χρεώνονται στον κορωνοϊό θάνατοι από άλλες αιτίες) και για τόσους ελάχιστους θανάτους ο πλανήτης βρίσκεται σε προσποιητό συναγερμό και κινδυνεύει να πέσει σε μία ανεξέλεγκτη οικονομική δίνη ενός κραχ και σε ένα ύπουλο ολοκληρωτικό καθεστώς που υποκριτικά εμφανίζεται να ανησυχεί για την υγεία των θυμάτων του.


Για να συνειδητοποιήσετε τα συγκριτικά μεγέθη, αναρωτηθείτε:
Σε ένα πληθυσμό ενός εκατομμυρίου πόσοι θα γνωρίζαν κάποιον από τούς 400 (Ιταλία) ή 167 (Ευρώπη) ή 22 (κόσμος) αποβιώσαντες;

Εσείς γνωρίζατε κάποιον αποβιώσαντα; Και τονίζουμε και πάλι ότι πολλοί από αυτούς αποβιώσαν από άλλη αιτία.

Πάρα πολλές χώρες πήραν ακραία μέτρα όπως και η Ελλάδα, όπως και όλη η Ευρώπη.
Όλη η Ευρώπη, αλλά με εξαίρεση την Σουηδία.

Ας εξετάσουμε την Σουηδία, την μόνη χώρα που δεν επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας και στην οποία επιτίθενται οι πάντες από πολιτικούς έως δημοσιογράφους, λέγοντας ότι θέτει σε κίνδυνο τις άλλες χώρες και χρησιμοποιεί τον πληθυσμό της ως πειραματόζωο. 
Ας δούμε λοιπόν συγκριτικά την θνησιμότητα σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες σε θανάτους ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού
(ενημέρωση 20/4/20 από 

https://www.worldometers.info/coronavirus )

Βέλγιο 
503

Ισπανία 
446

Ιταλία 
399

Γαλλία 
310

Ηνωμένο Βασίλειο 
243

Ολλανδία 
219

Ελβετία 
165

Σουηδία 
156

Παρατηρούμε ότι η Σουηδία είναι στην όγδοη θέση ως προς την θνησιμότητα. Στο σύνολο της Ευρώπης, (εκτός Ρωσίας), κάνοντας τις απαραίτητες πράξεις, οι θάνατοι προκύπτει ότι είναι 167 ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους (104.086 θάνατοι) ενώ στην Σουηδία 156, δηλαδή λίγο λιγότερο από τον μέσο όρο της Ευρώπης και αν υπολογίσουμε τα στατιστικές αποκλίσεις, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι περίπου όσο ο μέσος όρος της Ευρώπης.


Οι πιο πάνω στην σειρά χώρες εφάρμοσαν όλες αυστηρά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και πήγαν όλες χειρότερα. Η Σουηδία δεν εφάρμοσε μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και είναι στον μέσο όρο θνησιμότητας. 

Συνεπώς αυτοί που την επικρίνουν δικαιούμαστε να πιστεύουμε ότι είναι στρατευμένοι υπέρ σκοπιμοτήτων και γι’ αυτό εξακολουθούν σταθερά να ασκούν προπαγάνδα παραγνωρίζοντας την πραγματικότητα.

Όλο το προπαγανδιστικό σύστημα λοιπόν, πολιτικοί, φορείς και ΜΜΕ, επέβαλαν και στήριξαν ακραία μέτρα, δημιουργώντας ένα σύνολο προβλημάτων πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το πρόβλημα που δεν βελτίωσαν καθόλου.


Πέραν αυτού, οι πολύ μεγάλες αποκλίσεις στην θνητότητα (θάνατοι προς κρούσματα) από χώρα σε χώρα, πχ Ιταλία ως προς Γερμανία, μας υπενθυμίζει ότι οι διαφορές αυτές δεν οφείλονται στον ιό που είναι ο ίδιος, αλλά στις στατιστικές παραποιήσεις, είτε λόγω διαφορετικού βαθμού εσφαλμένης απόδοσης θανάτων στον κορωνοϊό, είτε διαφορετικού βαθμού ανίχνευσης κρουσμάτων με τεστ στον γενικό πληθυσμό, είτε λόγω διαφορετικής ευπάθειας μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και σε άλλους δευτερεύοντες παράγοντες.

Το να είναι δύσπιστος κάποιος στον αποδεδειγμένα αναξιόπιστο είναι καθήκον - βλέπε ξανά την παρατεθείσα παραπάνω παραπομπή: Μελέτη: Γιατί η Διαφθορά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη δημόσια υγεία του κόσμου στην εποχής μας. Οι προγενέστερες πανδημίες και τα σχετικά σκάνδαλα. 

Το δίδυμο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχει τόσο βεβαρημένο παρελθόν, ιδίως σε παρόμοια ζητήματα πανδημιών, που δεν μπορείς να το εμπιστευτείς σε τίποτα. Και όμως αυτό το δίδυμο παραμένει ακλόνητο στην θέση του, και θα συνεχίσει να παραμένει διότι είναι ένα βασικό τμήμα της ισχυρής καθεστωτικής διεθνούς διαπλοκής.

3. Ερωτήματα

Ας σταθούμε λίγο στους αποδεδειγμένους θανάτους από κορωνοϊό, δηλαδή σε ένα μέρος μόνο από το σύνολο των καταγραφομένων θανάτων, αφού (πέραν της δεδομένης παραμέτρου των υποκείμενων νοσημάτων) συνήθως δεν ξέρουμε αν αυτός ο ιός προξενεί την λοίμωξη και ότι δεν είναι απλώς παρών και αμέτοχος ως αιτία θανάτου (πέραν του ότι η αξιοπιστία των γρήγορων τεστ είναι μειωμένη) ή δεν ξέρουμε αν είναι η μόνη ή η κύρια λοιμώδης αιτία.

Πως όμως αποδεικνύεται ότι ο συγκεκριμένος ιός όντως προκαλεί αυτήν την ασθένεια; Αν χορηγηθεί αυτός ο ιός και μόνο αυτός, σε μία καθαρή απομονωμένη μορφή σε έναν υγιή, αυτός γνωρίζουμε αν θα νοσήσει και σε τι βαθμό; Μήπως θα νοσήσει από καθόλου (προφανώς αυτό συμβαίνει ήδη σε ανθρώπους που ανιχνεύτηκαν με τον ιό και δεν νόσησαν επί 28 μέρες δηλαδή επί όσο χρόνο θεωρούνται ενεργοί φορείς, που από μόνο του μας βάζει σε σκέψεις), έως το πολύ σε βαθμό απλού κρυολογήματος ή συνδρόμου τύπου γρίπης; 

Τέτοια πειράματα ασφαλώς εγείρουν ζητήματα βιοηθικής, τα οποία θα επικαλεστούν φορείς πολύ αμφίβολης ηθικής, ακόμα και αν οι συμμετέχοντες στην έρευνα υγιείς είναι εθελοντές.
Ένα δεύτερο ερώτημα είναι: πως αποδεικνύεται ότι ο κορωνοϊός είναι νεοεμφανιζόμενος ιός;

Πώς συμπεραίνουμε ότι δεν προϋπήρχε και δεν ανήκε στο σύνολο των αδιερεύνητων κορωνοϊών που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο νόσημα τύπου γριπώδους συνδρομής, (και βέβαια πάντα υπάρχει ο κίνδυνος τέτοιες ιώσεις να εξελιχθούν σε πνευμονία), δεδομένου ότι οι λοιμώξεις του αναπνευστικού ενίοτε είναι ασαφούς αιτιολογίας;


Πιο κάτω παραθέτουμε αποσπάσματα από δύο άρθρα που δείχνουν ότι ένας άλλος κορωνοϊός, ο CoV-HKU1 ανακαλύφθηκε το 2005 και θεωρήθηκε νέος ιός. Μεταγενέστερη έρευνα όμως αποκάλυψε ότι έχει προγενέστερη γένεση και παγκόσμια κατανομή(!), δηλαδή όταν κήρυξαν τον ιό ως ΝΕΟ όπως ακριβώς έκαναν με τον SARS-CoV το 2003 ή τον τωρινό SARS-CoV-2, αυτός ήδη ήταν διεσπαρμένος παγκοσμίως πριν από απροσδιόριστο χρόνο.

Ακολουθούν τα δύο αποσπάσματα:

Άρθρο του Ιανουαρίου 2005 του NCBI - Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών - Χαρακτηρισμός και πλήρης αλληλουχία γονιδιώματος ενός νέου κορωνοϊού, του CoV-HKU1, από ασθενείς με πνευμονία. (Παρά τις εκτεταμένες εργαστηριακές έρευνες σε ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, δεν μπορεί να εντοπιστεί μικροβιολογική αιτία σε σημαντικό ποσοστό ασθενών. Τα τελευταία 3 χρόνια, ανακαλύφθηκαν αρκετοί νέοι αναπνευστικοί ιοί συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου μεταπνευμονοϊού, του κορωνοϊού (SARS-CoV 1) και του ανθρώπινου κορωνοϊού NL63). Εδώ αναφέρουμε την ανακάλυψη ενός νέου κορωνοϊού, του CoV-HKU1, από έναν 71χρονο άνδρα με πνευμονία που μόλις επέστρεψε από το Σενζέν της Κίνας. Τα δεδομένα μας υποστηρίζουν ότι ο CoV-HKU1 είναι ένας νέος κορωνοϊός που σχετίζεται με την πνευμονία στον άνθρωπο.

Στο πιο πάνω απόσπασμα ανακοινώνεται η ανακάλυψη του νέου ιού CoV-HKU1και στο επόμενο διαψεύδεται το ότι ήταν νέος.


Αν αυτός ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 (Covid-19) προϋπήρχε, τότε αυτό είναι επαρκής λόγος για να καταρρεύσει αυτή η σκηνοθεσία.
Οπότε τελικά πως αποκλείουμε το να μην έγινε ποτέ η διασπορά του ιού στις διάφορες χώρες, με την έννοια ότι αυτός ήταν ήδη διεσπαρμένος πριν από απροσδιόριστα χρόνια, και τελικά αυτό που έγινε να ήταν απλώς η διασπορά του τεστ, που ανιχνεύει έναν προϋπάρχοντα ιό που υπήρχε ήδη εξαπλωμένος στον πληθυσμό, ή για να το πούμε αλλιώς, αν γινόντουσαν πριν έναν χρόνο τα ίδια τεστ μπορεί να έδειχναν ανάλογα αποτελέσματα.

Αυτός ο ιός μπορεί να προκαλούσε εδώ και χρόνια νόσηση που μερικές φορές κατέληγε σε πνευμονία, για την οποία πνευμονία η διάγνωση ήταν «πνευμονία ασαφούς αιτιολογίας» και για την οποία νόσηση κανείς δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία; Όπως λέει και το παραπάνω απόσπασμα του NCBI - Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών: «Παρά τις εκτεταμένες εργαστηριακές έρευνες σε ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, δεν μπορεί να εντοπιστεί μικροβιολογική αιτία σε σημαντικό ποσοστό ασθενών».

Τέτοιες περιπτώσεις πνευμονίας ασαφούς αιτιολογίας είναι υπαρκτές και οι θάνατοι από αυτές είναι δεδομένοι, μόνο που πλέον κάποιοι από αυτούς, όσοι αποδίδονται στον κορωνοϊό, με τον χαρακτηρισμό του ιού ως νέου, εμφανίζονται ως θάνατοι από μία νέα πανδημία.

Μήπως αποκλείουμε την εκδοχή του να προϋπήρχε, λόγω της αυξημένης νοσηρότητας που υποτίθεται ότι δεν δικαιολογείται αλλιώς παρά μόνο με έναν νέο ιό; 

Πως αποδεικνύεται ότι δεν δικαιολογείται αλλιώς;
Είμαστε σίγουροι ότι τα συμπτώματα που αποδίδονται στον κορωνοϊό SARS-CoV-2 (Covid-19) είναι σε θέση αυτός να τα προκαλέσει, ακόμα και αν αυτός έχει όντως προκαλέσει μία λοίμωξη; Όχι, δεν είμαστε.

Είμαστε σίγουροι ότι τα συμπτώματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) είναι αποκλειστικώς προσδιοριστικά μιάς καινοφανούς ασθένειας; Όχι, δεν είμαστε.

Ως προς την αυξημένη νοσηρότητα, πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι:

Α) Η γρίπη δεν έχει σταθερό αριθμό θανάτων κάθε έτος και μπορεί σε κάποια έτη οι θάνατοι να είναι διπλάσιοι ή τριπλάσιοι από ότι σε άλλα. Αυτό προφανώς οφείλεται σε μία ποικιλία παραγόντων που δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε και το ίδιο ισχύει και για πολλές άλλες ασθένειες.

Εξ ίσου δεν έχουν σταθερό αριθμό θανάτων κάθε έτος ασθένειες τύπου γριπώδους συνδρομής, στην οποία αγνοούμε τον λοιμογόνο παράγοντα και η οποία μπορεί να έχει ως επιπλοκή πνευμονία, δηλαδή όλες αυτές οι ασθένειες έχουν ετήσια μεταβλητότητα.

Β) Ήδη ο μέσος τηλεθεατής είναι τρομαγμένος και αρκετοί είναι όχι απλώς τρομαγμένοι αλλά τρομοκρατημένοι και πανικοβλημένοι από την σκόπιμη, διαστρεβλωμένη και ενορχηστρωμένη επί βδομάδες παρέλαση τρόμου από τα ΜΜΕ.

Οι ασθενείς με βεβαρημένη υγεία, που έχουν συμπτώματα κρυολογήματος ή συνδρόμου τύπου γρίπης, σπεύδουν στο νοσοκομείο για να κάνουν το τεστ και αν βγει αρνητικό φεύγουν, έχοντας κίνδυνο να κολλήσουν από το περιβάλλον του νοσοκομείου τον κορωνοϊό ή άλλον αναπνευστικό ιό και να επιστρέψουν αργότερα σε χειρότερη κατάσταση. Αν βγει θετικό, εισάγονται στο νοσοκομείο και μπαίνουν στην ειδική πτέρυγα για ασθενείς με κορωνοϊό.

 Υπό αυτές τις συνθήκες το νοσοκομείο γίνεται ένα περιβάλλον μολυσμένο με αναπνευστικούς ιούς κάθε είδους, κορωνοϊούς, ιούς γρίπης ή άλλους γνωστούς ή άγνωστους, ευρισκόμενους σε μεγάλη συγκέντρωση στον αέρα και στις επιφάνειες, δηλαδή μετατρέπεται σε μία υψηλού ιικού φορτίου επικίνδυνη παγίδα, δυνητικά θανατηφόρα, οφειλόμενη στην ιδιόμορφη συγκυρία της μεγάλης διέλευσης και συνωστισμού ασθενών με ποικίλες ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού, εξ αιτίας του κλίματος πανικού που επιβάλλεται στον πληθυσμό.

Γ) Με αυτά κατά νου, μπείτε στην θέση ενός ταλαίπωρου ηλικιωμένου ή κάποιου με βεβαρημένη υγεία, που έχει συμπτώματα κρυολογήματος ή συνδρόμου τύπου γρίπης, που κάνει το τεστ, βγαίνει θετικό και εισάγεται στο νοσοκομείο στην ειδική πτέρυγα για ασθενείς με κορωνοϊό. Γνωρίζοντας ο ίδιος ήδη πριν εμφανίσει τα συμπτώματα, ότι ανήκει σε ευάλωτη ομάδα, ο φόβος του και η ανησυχία του προφανώς θα ήταν ήδη αυξημένα.

Τώρα στην ειδική πτέρυγα η ανησυχία του και ο τρόμος του προφανώς θα έχουν κορυφωθεί και θα έχουν γίνει σαν επιθανάτια αγωνία, βλέποντας παράλληλα τι γίνεται και συζητιέται μέσα στην πτέρυγα και εξακολουθώντας να ακούει τις ειδήσεις.

 Το ανοσοποιητικό του σύστημα και γενικώς η υγεία του θα επιδεινωθούν και πιθανώς ραγδαία, μόνο και μόνο από το βαρύ περιβάλλον γύρω του και από την δική του ψυχολογική κατάσταση, βάσει και του γνωστού φαινομένου Nocebo δηλαδή της αρνητικής αυθυποβολής λόγω αρνητικών προσδοκιών.

Πόσο μάλλον αν λόγω δύσπνοιας ή άλλου προβλήματος, λόγου χάριν καρδιολογικού, τελικώς μπει στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Εκεί οι πιθανότητες να μην τα καταφέρει αυξάνονται κατακόρυφα, θα τον αποτελειώσει ο ίδιος του ο τρόμος και η αγωνία.

Σε αυτήν την κατάσταση και ευρισκόμενος σε ένα περιβάλλον εντόνως μολυσμένο, είναι εξαιρετικά πιθανό να νοσήσει ταυτόχρονα από περισσότερα του ενός είδη ιών, άλλωστε είχε ήδη αρχόμενη ίωση πριν την εισαγωγή του, άρα ήταν εξ αρχής σε αδύναμη κατάσταση.

Σε περίπτωση που τελικά αναπτυχθεί πνευμονία (όπως μπορεί να συμβεί και στα νοσήματα τύπου γρίπης), ενδέχεται ως επόμενη επιπλοκή της πνευμονίας να αναπτυχθεί σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας – ARDS. 

Το σύνδρομο αυτό μπορεί να αναπτυχθεί λόγω πνευμονίας, ανεξαρτήτως της αιτιολογίας της πνευμονίας, αλλά και από άλλες αιτίες. Σε αυτό το σύνδρομο μπορεί να υπάρξει διαρροή υγρού στους πνεύμονες από τα τριχοειδή τους αγγεία, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση υγρού και την οριακή δυσλειτουργία της ανταλλαγής αερίων. 

Σε αυτήν την φάση, ο ασθενής δεν θα έχει - όπως διαδίδεται - ένα οδυνηρό αίσθημα πνιγμού και αντιστοίχως έναν οδυνηρό βασανιστικό θάνατο αν αποβιώσει, διότι θα έχει ήδη ναρκωθεί και διασωληνωθεί. Αν απλώς έχει δύσπνοια που αντιμετωπίζεται με παροχή οξυγόνου χωρίς διασωλήνωση, τότε προφανώς δεν θα υποφέρει, ή θα ενοχλείται τόσο όσο κάποιος που έχει μία ελεγχόμενη δύσπνοια.


Να επισημάνουμε για όσους δεν το κατάλαβαν, ότι αν τελικώς αποβιώσει, δεν θα έχει αποβιώσει απαραίτητα εξ αιτίας του συγκεκριμένου κορωνοϊού, διότι βάσει όσων έχουμε ήδη πει, μπορεί - πέραν του κορωνοϊού - να είχε μολυνθεί από πριν ή να μολύνθηκε εντός του νοσοκομείου από ποικίλους άλλους ιούς, αναπτύσσοντας πολλαπλή λοίμωξη ή να είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ο συνδυασμός των παραπάνω εκτεθέντων παραγόντων, μπορεί να δικαιολογήσει και τα αυξημένα περιστατικά που εισέρχονται στα νοσοκομεία και την αυξημένη νοσηρότητα και την αυξημένη θνητότητα και αυτό ισχύει είτε ο ιός είναι νέος είτε προϋπήρχε.


Συμπληρωματικά με τα όσα γράψαμε για την Ιταλία πιο πάνω, δημιουργείται το εξής ερώτημα:

Γιατί στην Ιταλία υπήρχαν τόσοι θάνατοι και έλλειψη αναπνευστήρων; Διότι η Ιταλία έχει τον πιο γηραιό πληθυσμό της Ευρώπης και από τους πιο γηραιούς στον κόσμο. (Σημείωση τ. Σ: μέσος όρος ηλικίας θανόντων από κορωνοϊό 78 έτη - βλέπε πιο πάνω). 

Το ποσοστό καπνιστών είναι πολύ μεγάλο και επίσης το ίδιο τα ποσοστά χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και στεφανιαίας νόσου, ασθενειών που έχουν πολύ κακή εξέλιξη σε περιπτώσεις λοιμώξεων του αναπνευστικού όπως του κορωνοϊού. Επίσης είναι αδιευκρίνιστο αν αυτοί οι θάνατοι είναι εξ αιτίας του κορωνοϊού ή με απλή παρουσία του κορωνοϊού. 

Η Ιταλία έχει πολύ χαμηλό αριθμό κλινών ανά πληθυσμό σε μονάδες εντατικής θεραπείας - το 1/3 από ότι οι ΗΠΑ και οι μονάδες αυτές λειτουργούν κάθε χρόνο στην εποχή της έξαρσης, σχεδόν στο όριο κορεσμού τους. 

Επί πλέον στην Ιταλία επειδή ξεκίνησε πιο νωρίς η εμφάνιση των κρουσμάτων από ότι σε άλλες χώρες, εισήγαγαν ασθενείς στα νοσοκομεία ακόμα και χωρίς να έχουν σοβαρά συμπτώματα, οπότε συντόμως δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο και επιπλέον τα νοσοκομεία μολύνθηκαν βαρέως από τον ιό. - Ι. Ιωαννίδης καθηγητής ιατρικής, επιδημιολογίας και δημόσιας υγείας, στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ των ΗΠΑ, βίντεο, από το λεπτό 3.15΄΄.


Ας αναρωτηθούμε: η «τραγικότητα» των θανάτων στην Ιταλία με τους νεκρούς, τα φέρετρα, τους νεκροθαλάμους σε φορτηγά ψυγεία, τον οδυρμό, το δράμα και τα κροκοδείλια δάκρυα των ΜΜΕ, πόσους νομίζετε θανάτους αφορούν ανά ένα εκατομμύριο 
πληθυσμού;

Βάσει των όσων είχαμε πει παραπάνω για τον ίδιο δείκτη (με αφορμή την Σουηδία), πόσοι περίπου να είναι;

Η δήθεν τρομακτική καταστροφή στην Ιταλία που υποτίθεται ότι μας γεμίζει όλους αγωνία για το μέλλον μας, έχει προκαλέσει (ενημέρωση 20/4/20) 400 θανάτους ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού και αυτούς με μέση ηλικία αποβιωσάντων τα 78 έτη!
Πόσοι όμως να είναι οι θάνατοι στις …μαρτυρικές ΗΠΑ;
Η δήθεν τραγική καταστροφή που πλήττει τις ΗΠΑ έχει προκαλέσει (ενημέρωση 20/4/20) 128 θανάτους ανά ένα εκατομμύριο!

Τόσο μεγάλη είναι η δήθεν αντικειμενικότητα και ειλικρίνεια της απόδοσης του μεγέθους του κινδύνου από τα ΜΜΕ, τους κρατικούς παραπλανητές και τους πολιτικούς.


4. Συμπεράσματα

Συνοψίζοντας, αυτή η πανδημία μπορεί να είναι ένα αμιγώς σκηνοθετημένο γεγονός που
επιβεβαιωμένα δεν ελέγχει την αιτιώδη σχέση του ιού με την ασθένεια και καταχωρίζει ψευδώς σε μεγάλο μέρος των περιπτώσεων τον ιό ως αιτία θανάτου,
επιβεβαιωμένα παραποιεί τις στατιστικές μετρήσεις διογκώνοντας ψευδώς και τους θανάτους και την θνησιμότητα (θάνατοι προς πληθυσμό) και την θνητότητα (θάνατοι προς κρούσματα),
επιβεβαιωμένα τρομοκρατεί έως θανάτου τις ευάλωτες ομάδες, αυξάνοντας την νοσηρότητα και θνητότητά τους και
πιθανόν να ανιχνεύει έναν όχι νεοδημιουργημένο, αλλά έναν προϋπάρχοντα ιό (και αν είναι προϋπάρχων, αυτό είναι επαρκής λόγος για να καταρρεύσει η σκηνοθεσία).


Σε αυτήν την περίπτωση του προϋπάρχοντας ιού, το πιθανότερο είναι ότι το ίδιο έργο θα παιχθεί ξανά και ξανά στο μέλλον, με διαφορετικό κάθε φορά ιό πρωταγωνιστή και με όλο και πιο ολοκληρωτικά μέτρα.

Τελικώς, η αβεβαιότητά μας δεν έγκειται στο ότι δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ή όχι ανεντιμότητα και εξαπάτηση, αλλά στο ότι δεν γνωρίζουμε το ακριβές εύρος αυτών.

Αυτό δεν πρέπει να μας προκαλεί καμία έκπληξη. Είναι απολύτως αναμενόμενο μέσα σε ένα τόσο χαμηλής ποιότητας διεθνές περιβάλλον και με οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ σε θεσμική ηγετική θέση.

Αυτά τα μέτρα στρατιωτικού χαρακτήρα (τα τόσο καλόδεκτα από τους τρομοκρατημένους που φοβούνται την δήθεν …σούπερ θανατηφόρο ίωση), θα επιφέρουν πιθανώς τεράστιες οικονομικές καταστροφές (βλέπε: Κορωνοϊός: Ύφεση - σοκ σε ΗΠΑ και Ευρώπη προβλέπουν οι διεθνείς οίκοι - CNN.gr) και επομένως κοινωνικές καταστροφές, με εκτίναξη της ανεργίας, της φτώχειας, των αυτοκτονιών, της νοσηρότητας, της θνησιμότητας και συνακόλουθα μείωση του μέσου όρου ζωής, δηλαδή τελικά πολύ μεγαλύτερη αύξηση των θανάτων (και της δυστυχίας), αλλά επειδή αυτοί οι δευτερογενείς θάνατοι δεν θα οφείλονται στον κορωνοϊό, όλοι οι τωρινοί τρομοκρατημένοι ίσως τότε να αισθάνονται καθησυχασμένοι!

Το σπουδαιότερο όμως, θα επιφέρουν μακροπρόθεσμα τρισχειρότερη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας πολλών κρατών, τρισχειρότερη μείωση των ατομικών ελευθεριών και παράδοση όλων αυτών από συνεργαζόμενες με ανεξήγητη(;) προθυμία ενδοτικές κυβερνήσεις, στο όνομα ψευδών δικαιολογιών, σε σκιώδεις υπερεθνικούς οργανισμούς που ο μόνος τους σκοπός είναι η όλο και μεγαλύτερη συσσώρευση πλούτου και εξουσίας των πολύ λίγων σε βάρος όλων των άλλων, μέρος της οποίας εξουσίας θα ασκείται από κοινού με τις υπάρχουσες υπερδυνάμεις για να συναινούν.


Η καινοφανής δήθεν τρομακτική πανδημία έχει προκαλέσει (ενημέρωση 20/4/20) περίπου 2,6 εκατομμύρια κρούσματα μόλυνσης, δηλαδή το τρομακτικό 0,03% επί του παγκόσμιου πληθυσμού (των 7,8 δισεκατομμυρίων) και 22 θανάτους ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού παγκοσμίως!


Οι θάνατοι ίσως να φτάσουν τις 250.000 ή περισσότερο μέχρι την ύφεσή της πανδημίας. Από αυτούς μόνο ένα μέρος ενδεχομένως και αρκετά μικρό, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, οφείλεται πραγματικά στον ιό.

Οι ετήσιοι θάνατοι είναι παγκοσμίως περίπου 57.000.000 με μικρή ετήσια διακύμανση. Όμως οι θάνατοι από τον κορωνοϊό δεν αυξάνουν τον συνολικό αριθμό των θανάτων ετησίως, εκτός ίσως από ένα ελάχιστο απόλυτο αριθμό θανάτων, διότι ήδη αυτοί οι θάνατοι από κορωνοϊό συμπεριλαμβάνονται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε αυτά τα 57 εκατομμύρια. 

Αυτό συμβαίνει διότι κάποιος που την γλύτωσε από την γρίπη (η γρίπη επιφέρει έως 650.000(!) θανάτους ετησίως - Up to 650,000 respiratory deaths per year) θα αποβιώσει από κορωνοϊό, κάποιος που την γλύτωσε από κορωνοϊό θα αποβιώσει ενδεχομένως από γρίπη και κάποιος που την γλύτωσε και από τα δύο θα αποβιώσει από κάτι τρίτο, εφόσον στις ευάλωτες ομάδες, αυτές οι φερόμενες ως αιτίες θανάτου είναι στην πραγματικότητα οι αφορμές του θανάτου.

 Δηλαδή με ή χωρίς τον κορωνοϊό οι περισσότεροι από τους θανάτους αυτούς, θα συμπεριλαμβάνονταν ήδη στην ετήσια στατιστική των 57 εκατομμυρίων θανάτων, διότι όσοι από παθολογική άποψη είναι κοντά στον θάνατό τους, αποτελούν συνολικά μία πίτα που θα την μοιραστούν μεταξύ τους οι πιθανές αιτίες θανάτου, κάθε μία από τις οποίες θα πάρει ένα μερίδιο.
(Επαναλαμβάνουμε ότι τέτοιες δηλώσεις δεν είναι κυνικές αλλά είναι η ορθή περιγραφή της πραγματικότητας).

Ή για να το πούμε αλλιώς, η πανδημία αυτή δεν μειώνει το προσδόκιμο ζωής του πληθυσμού, σε αντίθεση με τις οικονομικές κρίσεις και την τραγωδία μιας παγκόσμιας χούντας που ναι, μειώνουν το προσδόκιμο ζωής.

Πόσο μάλλον αν αυτός ο ιός προϋπήρχε και προκαλούσε πάντοτε θανάτους (αν και όσους προκαλούσε), οπότε πλέον αυτοί οι θάνατοι θα συμπεριλαμβάνονται εξ ολοκλήρου στα 57 εκατομμύρια, διότι αυτοί θα προϋπήρχαν στο σύνολο.

Όλα αυτά θα όφειλαν να τα σκεφτούν οι παραζαλισμένοι τηλεθεατές που φοβούνται για την ζωή τους και σκέφτονται τους θανάτους με νευρωτικό τρόμο, ντοπαρισμένοι από τα ΜΜΕ, χωρίς να βλέπουν πέρα από την μύτη τους και την μάσκα που την καλύπτει. 

Άλλωστε η μικροβιοφοβία είναι ή κατ’ εξοχήν ψυχολογική παρέκκλιση σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, την οποίαν η «επιστήμη» επιδέξια έχει υποδαυλίσει. Όλοι αυτοί οι φανατικοί φοβισμένοι, είναι οι καλύτεροι ακούσιοι συνεργοί αυτών που σκάβουν τον λάκκο των ίδιων αυτών των φοβισμένων.

-

Είναι πολύ ευκολότερο να ξεγελάσεις κάποιον παρά να τον πείσεις ότι έχει ξεγελαστεί. Και αυτό είναι πολύ πιο έντονο σε μαζικό επίπεδο, όπου όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται, όταν μάλιστα κινητοποιείς τεράστιους πόρους για να το διαδόσεις και να το επιβάλλεις. Εδώ ακριβώς βρίσκεται η δύναμη αυτού του μηχανισμού. Ποιος απλός άνθρωπος διανοείται να μην πιστέψει κάτι στο οποίο μοιάζει να συναινεί όλη η ανθρωπότητα;

Κάθε ένας από τους πολλούς, πιστεύει ότι πιστεύουν και οι υπόλοιποι – η αγέλη, και ο λόγος είναι ότι απλώς συμμορφώνεται για συναισθηματικούς λόγους με την γνώμη των υπολοίπων και ο κάθε ένας από τους υπόλοιπους πιστεύει το ίδιο για τον ίδιο λόγο.
Ο μαέστρος - τηλεσυντονιστής της μάζας είναι οι διεθνείς οργανισμοί, οι αξιωματούχοι μαριονέτες και τα ΜΜΕ. Και το κάθε μέλος της μάζας εγκρίνει την «επίσημη» άποψη, επίσης επειδή την εγκρίνουν και οι υπόλοιποι.

Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολία να κρίνουν με τις δικές τους δυνάμεις και είναι επιρρεπείς στην προπαγάνδα, (η οποία χρηματοδοτείται συχνά από τους φόρους τους!!), διότι δεν διαμορφώνουν τις απόψεις τους βάσει της λογικής και βάσει των διαθέσιμων δεδομένων (τα οποία σπανίως ερευνούν λόγω έλλειψης χρόνου ή ενδιαφέροντος ή εξοικείωσης με μία τέτοια δραστηριότητα), αλλά βάσει του συναισθήματος, βάσει της γνώμης των πολλών – της αγέλης και βάσει της αίσθησης κύρους που μπορεί να τους εμπνέει το αξίωμα κάποιου, η «αυθεντία» (που μπορεί να ψεύδεται ασύστολα) ή στην εποχή μας, και βάσει της αίσθησης κύρους που δημιουργεί η «επιστήμη», δηλαδή συχνά αυτοί που την καπηλεύονται, την διαστρέφουν και κατόπιν την επικαλούνται. (Ασφαλώς δεν ισχυριζόμαστε ότι η κρίση μας είναι αλάνθαστη και παροτρύνουμε τον οποιονδήποτε να ερευνά).
-21-

Ποιος γιατρός μπορεί στην πράξη να αντιταχτεί (με λίγες εξαιρέσεις που αμέσως χαρακτηρίζονται ως «αρνητές», γραφικοί, συνωμοσιολόγοι), όταν το σύνολο των γιατρών συναινεί και κάνει ότι κάνουν πάντοτε οι γιατροί, δηλαδή ακολουθούν πρωτόκολλα θεραπείας υπαγορευόμενα από τους μεγάλους διεθνείς ιατρικούς οργανισμούς; Τα ακολουθούν με στρατιωτική πειθαρχία, φοβούμενοι τις διοικητικές και ποινικές συνέπειες της τυχόν απόκλισης και πιστεύουν οποιαδήποτε ιατρική θεωρία είναι η κρατούσα, επειδή προέρχεται από «έγκριτες» επιστημονικές μελέτες, ενώ συχνά είναι επιστημονικοφανείς παραποιήσεις και απάτες υπέρ κολοσσιαίων φαρμακευτικών συμφερόντων - (βλέπε και Γιατί τα περισσότερα δημοσιευμένα ερευνητικά ευρήματα είναι εσφαλμένα ).


Βρισκόμαστε εν μέσω μίας τεράστιας παγκόσμιας ψυχολογικής επιχείρησης από αυτές που θα γίνονται όλο και συχνότερα και πιο προκλητικά στο μέλλον.


Σκεφτείτε για λίγο: 
και η Γη μπορεί να φιλοξενεί σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο είδη οργανισμών και μικροοργανισμών και από αυτά μόλις το ένα χιλιοστό του 1% έχουν ανακαλυφθεί, ενώ το 99,999% παραμένουν άγνωστα ). 

Αυτά τα μικρόβια μέρος των οποίων είναι οι ιοί, βρίσκονται παντού σε αστρονομικά μεγάλους πληθυσμούς χωρίς να εξαιρείται το ίδιο το ανθρώπινο σώμα.

Βλέπε και: Η ισορροπία υγείας και νόσου (οξείας ή χρόνιας) φαίνεται ότι είναι πολύ πιο σύνθετη από το απλό σκεπτικό: μικρόβιο – λοίμωξη – θεραπεία – ίαση. Η ισορροπία υγείας και νόσου φαίνεται ότι εξαρτάται κατ ́ εξοχήν από το μικροβίωμα. Τεράστιος αριθμός διαφορετικών ειδών και ομάδων που συμπληρώνουν η μία την άλλη, αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με τα κύτταρα του ξενιστή, συμβάλλοντας σε κάθε φυσιολογική ή παθολογική διεργασία του καθημερινού βίου από την οποία μπορεί και να επηρεάζονται. Όπως το σύνολο των ανθρωπίνων γονιδίων καλείται «γονιδίωμα», το μικροβίωμα σημαίνει το συνολικό άθροισμα των γονιδίων όλων των μικροβίων του ξενιστή. Ουσιαστικά είναι ένα «μεταγονιδίωμα» ή ένα ακόμη γονιδίωμα. Αποτελείται από περίπου 100 τρις μικροβιακά κύτταρα, με περίπου 8.000.000 γονίδια (περίπου 20.000-30.000 στο γονιδίωμα του ανθρώπου).

και 
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ (MICROBIOME)ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

.- όπου μεταξύ άλλων: 

Αυτό το εύρημα θα υποστηρίξει την υπόθεση, σύμφωνα με την οποία το άσθμα προκαλείται από έλλειψη μικροβιακής έκθεσης στις αρχές της ζωής και των επακόλουθων επιδράσεων στην ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος. Η επιδημιολογική έρευνα έδειξε σταθερά ότι ένα πλούσιο μικροβιακό περιβάλλον στην πρώιμη ζωή παρέχει προστασία έναντι της ανάπτυξης του άσθματος, υποδηλώνοντας την ανάγκη να κατανοηθεί η έκταση και η φύση της φυσιολογικής χλωρίδας των αεραγωγών
-(Οι έχοντες μικροβιοφοβία μπορούν να τα διαβάσουν άφοβα)


Αυτοί οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς, το κάθε ένα διαφορετικό είδος επί τα αναρίθμητα είδη που υπάρχουν. Έχουν τόσες μα τόσες ευκαιρίες να αφανίσουν την ζωή από την γή, αλλά δεν το καταφέρνουν αν και είναι παρόντες στην Γη μάλλον από την αρχή της δημιουργίας της ζωής.

Συνεπώς κάτι δεν πάει καλά στην επιστημονική ερμηνεία του φαινομένου. Μην ξεχνάμε ότι οι ασθένειες εμφανίζονται σε φυτικούς, ζωϊκούς ή ανθρώπινους οργανισμούς μόνο όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο περιβάλλον ή στις συνθήκες διαβίωσης ή στην θρέψη αυτών των οργανισμών, που δημιουργεί αφύσικες συνθήκες για το αντίστοιχο είδος.

Οι πρακτικώς άπειροι σε αριθμό μικροοργανισμοί είναι συνεπώς αναπόσπαστο μέρος του φυσικού περιβάλλοντος και φυσιολογικό μέρος του ανθρώπινου σώματος εξωτερικά και εσωτερικά. Οι υγιείς οργανισμοί ανθρώπων, ζώων και φυτών, ζούν σε συμβιωτική σχέση με τους μικροοργανισμούς που τους αποικίζουν, αποτελώντας το μικροβίωμα, και συνεπώς υπάρχει αμοιβαία ωφέλεια.


Αυτό σημαίνει ότι αν με κάποιο τρόπο βρισκόμασταν σε ένα τελείως αποστειρωμένο περιβάλλον και αποστειρώναμε και το ίδιο μας το σώμα μέσα και έξω, το αποτέλεσμα θα ήταν ότι θα ήμασταν συνεχώς άρρωστοι, με κακή θρέψη λόγω κακής πέψης και απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών, με χρόνιες άσηπτες (χωρίς λοίμωξη) φλεγμονές και με σοβαρά χρόνια εκφυλιστικά προβλήματα υγείας και η ζωή μας θα συντομευόταν.

Όταν διαταράσσετε η υγεία, για αρχικούς λόγους άσχετους με αυτό το ίδιο το μικροβίωμα, τότε διαταράσσεται και αυτή η ισορροπημένη σχέση, αφενός των διαφόρων ειδών μικροοργανισμών μεταξύ τους, αφετέρου των μικροοργανισμών με τον ίδιο τον οργανισμό μας. 

Τότε είναι που προκύπτουν δευτερογενώς τα προβλήματα των λοιμώξεων. Επομένως κάποιοι ιοί, ανεξαρτήτως είδους, μεταλλαγμένοι ή μη, θα προσβάλλουν όσους ανθρώπους έχουν ευάλωτη υγεία, ενώ οι υπόλοιποι άνθρωποι, ανάλογα με τον βαθμό της υγείας τους, θα είναι ή ασυμπτωματικοί ή θα νοσήσουν ελαφρά και ακίνδυνα.

Συνοψίζοντας, στην βιόσφαιρα που βρισκόμαστε, δηλαδή στο εξωτερικό τμήμα του πλανήτη που βρίσκονται οι ζωντανοί οργανισμοί, είμαστε βουτηγμένοι σε μία σούπα μικροοργανισμών, μέρος των οποίων είναι και οι ιοί. Είναι παντού, στον αέρα, στην θάλασσα, στην στεριά, στο χώμα, στο νερό, στην βροχή, στα φυτά, στα ζώα, στα ίδια τα σώματά μας μέσα και έξω, 

Τα βακτήρια, (χωρίς να υπολογίσουμε άλλα είδη μικροοργανισμών), βρίσκονται σε ποσότητα ενός δισεκατομμυρίου ανά γραμμάριο γόνιμου κηποχώματος, και εκατομμυρίων σε μια σταγόνα σάλιου! Βρίσκονται ακόμα και στα πυρηνικά απόβλητα όπως και σε πυρηνικούς αντιδραστήρες

Και παντού βρίσκονται σε ασύλληπτα μεγάλους αριθμούς και ποικιλία ειδών.
«Όχι μην επιμένεις, θα μείνω μέσα. Όσο ο ιός κυκλοφορεί έξω εγώ θα μείνω μέσα»! 

Μπράβο μεγάλε, όταν κάποια στιγμή θα βγεις, όλα θα είναι αποστειρωμένα και δεν θα κυκλοφορεί τίποτα έξω, με εξαίρεση μερικά τρισεκατομμύρια ιούς και βακτήρια κάθε είδους - σε κάθε σου βήμα και σε κάθε σου αναπνοή.


Και ενώ έτσι είναι τα πράγματα, εμείς ψάχνουμε δήθεν για την προφύλαξη από τον «θανατηφόρο» τάδε ιό. Είναι προφανές σε κάθε λογικά σκεπτόμενο, ότι οι μικροοργανισμοί είναι η αφορμή της ασθένειας, ενώ η αιτία είναι το χαμηλό επίπεδο της υγείας και ευεξίας αυτού που παθαίνει λοίμωξη.

Αντί να ανησυχούμε για το επίπεδο της υγείας μας ανησυχούμε για τον κορωνοϊό και το εμβόλιο που δεν έχει βγει ακόμα, το οποίο δήθεν θα μας σώσει.

Αυτές είναι βασικές αλήθειες που θα έπρεπε να τις έχει κατά νου κάθε τρομοκρατημένος από την προπαγάνδα.

Οι πληθυσμοί που εμφανίζουν αυξημένα ποσοστά θανάτων από κάποια λοιμώδη ασθένεια, το οφείλουν στην πιο μεγάλη έκθεσή τους σε παράγοντες επιβαρυντικούς για την υγεία, παράγοντες οικονομικούς, εργασιακούς, κοινωνικούς, διατροφικούς, τρόπου ζωής, πολεμικών συγκρούσεων, περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Σε ιστορικές περιόδους γενικευμένων δεινών, πολέμων, λιμών - υποσιτισμού και κοινωνικής αποσύνθεσης, αυξάνονται οι επιδημίες ή οι πανδημίες.

Το να μην εξετάζουμε τις συνθήκες του χώρου και του χρόνου είναι εθελοτυφλία που βολεύει το φαρμακευτικό σύστημα. Αυτό ισχύει και για την ισπανική γρίπη του 1918 (με τον ελαστικό αριθμό των θανάτων συνήθως εικαζόμενο από 17 έως 100 εκατομμύρια, που συνέβη την περίοδο του πρώτου παγκοσμίου πολέμου και για ένα χρόνο μετά την λήξη του, δηλαδή εν μέσω συμφορών και ερειπίων, που επηρέαζαν βεβαίως και τον τρίτο κόσμο και τις αποικίες των δυτικών χωρών, με τους κατεχόμενους πάμφτωχους πληθυσμούς. 

Δεν πρέπει να παραβλέπουμε και την συμμετοχή διαφόρων «θεραπειών» σε αυτήν την πανδημία γρίπης- πχ. η Εφημερίδα της Αμερικανικής Ιατρικής Εταιρείας συνιστούσε πολύ μεγάλες δόσεις από 8 έως 31 γραμμάρια ασπιρίνης την ημέρα ως μέρος της θεραπείας).


Όπως εξ ίσου ισχύει και για τους κάθε είδους λοιμούς σε όλες τις εποχές, όπως επίσης για την πανώλη στον μεσαίωνα, με τους αέναους πολέμους και την εξαθλίωση, την έλλειψη πόρων και τις στερήσεις, ή για την δήθεν προϋπάρχουσα έλλειψη ανοσίας των ιθαγενών της αμερικανικής ηπείρου στις νέες ασθένειες που έφεραν οι κατακτητές τους, παραβλέποντας την υποδούλωση τους και την μακρά γενοκτόνο μαζική φοβερή σφαγή που διαπράχθηκαν από αυτούς τους κατακτητές και που έφεραν τους ιθαγενείς αυτούς, όσους δεν φονεύτηκαν, σε κατάσταση παντελώς ασυμβίβαστη με οτιδήποτε υποστηρίζει σωματικά ή ψυχολογικά την υγεία και την ανοσοποιητική άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού.

Επίσης τα ίδια ισχύουν και για τις επιδημίες στην Αφρική, ήπειρο με ενδημική φτώχεια (φτώχεια και υπανάπτυξη που προξενούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα μεγάλων ομάδων πολυεθνικών εταιριών που τοποθετούν στις διάφορες αυτές χώρες διεφθαρμένους πολιτικούς ηγέτες συνεργάσιμους με αυτές τις ίδιες – όπως άλλωστε κάνουν και στην Ευρώπη και ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα, για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα) και ως εκ τούτου στην Αφρική συχνά έχουν παιδικό υποσιτισμό που κάνει τα μικρά παιδιά εύκολο θύμα στις ασθένειες και πολύ καλό υλικό για την δακρύβρεχτη προπαγάνδα της σχετικής βιομηχανίας εμβολίων που νοιάζεται δήθεν για την σωτηρία τους. (Τα πειράματα του Bill Gates με τα εμβόλια, με τις "πλάτες" του ΠΟΥ)


Αυτές οι απλές αλήθειες είναι ο απόλυτος εχθρός των βιομηχανιών εμβολίων, όπως και των πολιτικών προπαγανδιστικών επιχειρήσεων σοκ και δέους, όπως αυτή που ζούμε σήμερα, που επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους πάντες ώστε να επιταχυνθούν τα σχέδια μίας απολυταρχικής υπερκρατικής διακυβέρνησης.

Ακόμα και αν μόνο ένα μικρό κλάσμα από τα απειράριθμα είδη ιών που υπάρχουν μεταλλάσσεται - που αναμφισβήτητα το κάνει και ακόμα και αν μόνο μία ανά πολλές χιλιάδες μεταλλάξεις είναι θανατηφόρα, δημιουργώντας σημαντικές απώλειες στους βιολογικούς πληθυσμούς ανά κάθε τέτοια θανατηφόρα μετάλλαξη, τότε από τα πεντάκις ή εξάκις εκατομμύρια μεταλλάξεις που προκύπτουν ανά τακτά διαστήματα, το φυτικό και ζωϊκό βασίλειο και η ανθρωπότητα θα έπρεπε προ πολλού - όπως ήδη έχουμε πει - να έχουν εξαλειφθεί από τον πλανήτη και τότε δεν θα υπήρχαν ούτε άρθρα ούτε αναγνώστες.


5. Ποιος είναι ο στόχος

Και ερχόμαστε στο 2019 όπου ένας ικανός και τυχερός ιός σε μία επεισοδιακή πορεία από νυχτερίδα σε φίδι ή σε μυρμηγκοφάγο και σε άνθρωπο, αν και ενδιάμεσα δεν αποκλείεται να υπήρχε και ένας βάτραχος, επί τέλους τα κατάφερε και πραγματοποίησε το όνειρό του: να μεταλλαχθεί αποτελεσματικά. Μόλις λοιπόν εγκαταστάθηκε στον πρώτο άνθρωπο που μόλυνε, έπιασε αμέσως δουλειά και σε λίγους μήνες οι απόγονοί του μόλυναν όλη την ανθρωπότητα και έτσι έγινε η πανδημία, που λέτε παιδιά μου. 
Αν όμως τον νικήσουμε αυτόν το φοβερό και τρομερό ιό, τότε ευτυχώς που δεν υπάρχουν τα εκατομμύρια άλλα είδη δυνητικά θανατηφόρων ιών οπότε είμαστε ασφαλείς!

Όμως τελικά υπάρχουν, συνεπώς αν δεν μας προστατεύσει η βιομηχανία εμβολίων (βάσει αυτής της βολικής θεωρίας) και ο άνθρωπος βιτρίνα, ο Bill Gates, τότε θα χαθεί η ανθρωπότητα και η ζωή στον πλανήτη Γη και ίσως και στην Σελήνη, που λέτε παιδιά μου.

(Βλέπε για το παρελθόν του Bill Gates Who was Bill Gates Before Microsoft? )
-27-

Η ιδέα του να εξαλείψουμε από την ανθρωπότητα τους επικίνδυνους «βλαβερούς» μικροοργανισμούς και την δράση τους μέσω καθολικών εμβολιασμών, είναι παρανοϊκή και αντιεπιστημονική. Είναι μόνο ένα πρόσχημα για εγκληματικές μεθοδεύσεις, που αποσκοπούν στα κέρδη των φαρμακευτικών βιομηχανιών σαν ένας παγκόσμιος φόρος προς αυτές. Επίσης αποσκοπούν στην εδραίωση ολοκληρωτικών μηχανισμών ελέγχου και καταναγκασμού, φυσικά όχι μόνο στο υγειονομικό επίπεδο. 

Τέλος και σε σκοτεινές επιδιώξεις που πιθανότατα παραπέμπουν σε πολύ κακές προθέσεις για το βιολογικό μέλλον όλων μας.
Θα επιβάλλουν εξαναγκαστικό καθολικό εμβολιασμό στο όνομα της προστασίας των ευάλωτων ομάδων. 

Αυτός που δεν είναι ευάλωτος θα εξαναγκάζεται διά της βίας σε εμβολιασμό, για να προστατευτούν δήθεν όσοι έχουν επιβαρυμένη υγεία, οι οποίοι μπορούν να εμβολιαστούν και θεωρητικώς να είναι προστατευμένοι! 

Και όσοι κινδυνεύουν(!) από τον εμβολιασμό (δεν είναι συγγραφικό λάθος – κινδυνεύουν από τον εμβολιασμό), όπως πχ οι ανοσοκατεσταλμένοι, θα πρέπει υποτίθεται να προστατευτούν μέσω του βίαιου εμβολιασμού όλων των άλλων. (Να επαναλάβουμε ένα ενδεικτικό απόσπασμα από προηγούμενη παραπομπή: «…το άσθμα προκαλείται από έλλειψη μικροβιακής έκθεσης στις αρχές της ζωής και των επακόλουθων επιδράσεων στην ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος. 

 Η επιδημιολογική έρευνα έδειξε σταθερά ότι ένα πλούσιο μικροβιακό περιβάλλον στην πρώιμη ζωή παρέχει προστασία έναντι της ανάπτυξης του άσθματος, υποδηλώνοντας την ανάγκη να κατανοηθεί η έκταση και η φύση της φυσιολογικής χλωρίδας των αεραγωγών»)


Αν γλυτώσουμε από αυτήν την «επιστήμη», θα πρέπει όταν υπάρξει η δυνατότητα, να συγγραφεί στην ιστορία της ιατρικής η μελανή αυτή περίοδος, προς γνώση των επερχόμενων γενεών.

Το αν ενδεχομένως κάποια μεμονωμένα εμβόλια είναι τυπικώς αποτελεσματικά για κάποια ασθένεια, (χωρίς να εξετάσουμε την αναγκαιότητα ή την βλαπτικότητά τους), δεν αναιρεί στο ελάχιστο το βασικό νόημα των παραπάνω, αφενός για τις προθέσεις αυτών των συμφερόντων, αφετέρου για τους φυσικούς νόμους στα ζητήματα υγείας και νόσησης.
-28-
Κατά σύμπτωση εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μία συνεχής φιλολογία γύρω από τα ζητήματα των ιών και των πανδημιών, που εμπλέκει οργανισμούς («SOS» από ΠΟΥ για νέα πανδημία γρίπης 
«Το ερώτημα δεν είναι αν θα έχουμε, αλλά το πότε» - Το Βήμα Online ), νομοθετήματα που προβλέπουν ποινές έως και ισόβια κάθειρξη, σε περίπτωση που δεν γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός και μολυνθούν άλλοι από εσένα και χάσουν την ζωή τους: (Πόσο 

Τυχαίο Μπορεί Να Είναι Αυτό;;; Η Μήπως Δεν Είναι;;;
και Γιατί δεν είναι τυχαίο; ), παράδοξες εκδηλώσεις (Η άσκηση event 201 προσομοίωσης πανδημίας του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates ένα χρόνο πριν και Bill Gates: Πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους από μια άγνωστη πανδημία μέχρι το 2019 (Σημείωση τ. Σ: δεν πέτυχε τον αριθμό των θανάτων αλλά πέτυχε την χρονιά!) | HuffPost Greece), κινηματογραφικές ταινίες (Contagion και πολλές άλλες παρόμοιες), βιβλία (Πανδημία / Kalla Daniel), παιχνίδια (Pandemic - Video Games) και πολλά άλλα (“Τάξη μέσα από το Χάος”: Πως τα σχέδια της ελίτ είχαν προαναγγελθεί από την λαϊκή κουλτούρα (μουσική βιομηχανία, βιομηχανία του θεάματος)- δείτε και για το σόου της Μαντόνα!).

Σαν να ήταν όλοι αυτοί προφήτες έτοιμοι από καιρό και μία μυστική φωνή τους έλεγε ότι κάτι θα φανεί στον ορίζοντα και έτσι δημιουργούσαν το κατάλληλο κλίμα. Και να που δεν έπεσαν έξω. Και επειδή πλέον είναι εξασκημένοι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι.

Ως γνωστόν το μέλλον το γνωρίζουν:

α) ο προφήτης

β) ο επιστήμονας που εκτιμά τις εξελίξεις με επιστημονικές μεθόδους και τέλος

γ) ο σχεδιαστής, οργανωτής και χρηματοδότης των εξελίξεων.
Ο τελευταίος, αν απαιτείται, δημιουργεί και το κατάλληλο κλίμα, το πρώτο στάδιο του επαίσχυντου μάρκετινγκ στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Τι από τα τρία να ισχύει;
-29-
Εμείς σαν συνωμοσιολόγοι που είμαστε σας απαντάμε και σας λέμε ότι υπάρχουν δύο ειδών συνωμοσιολογίες: αφενός οι ειλικρινείς, καταγγελτικές, αποκαλυπτικές και λογικές, αφετέρου αυτές που αποτελούν αντίδραση των θιγομένων συμφερόντων στις πρώτες και είναι κάλπικες . 

Αυτές οι κάλπικες συνωμοσιολογίες προέρχονται από εντεταλμένους, που παρουσιάζουν αυτές τις καταγγελίες με ανεπαρκή, υποβαθμισμένο, γελοίο και γραφικό τρόπο, ώστε να αντικρούονται εύκολα και να μην γίνονται πιστευτές. Τελικώς η σχετική προπαγάνδα έχει καταφέρει να τις χαρακτηρίσει όλες απαξιωτικά ως «συνωμοσιολογίες», που ηχεί σαν συνώνυμο της αναξιοπιστίας. 

Συχνά, μία τέτοια αληθής καταγγελία είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο να αποδειχθεί ευθέως, όπως με την υπόθεση αυτής της πανδημίας. Αυτοί που απαξιώνουν κάθε άποψη πέραν της επίσημης, θα ισχυριστούν ότι ο καθένας φέρει το βάρος της απόδειξης του ισχυρισμού του, οπότε και οι συνωμοσιολόγοι το ίδιο και θα αξιώνουν αδιάσειστες αποδείξεις. 

Όμως αυτοί οι ίδιοι οι υποστηρικτές της επίσημης άποψης, αποφεύγουν να αναφέρουν ότι ούτε η επίσημη θεωρία μπορεί να αποδειχθεί, οπότε και αυτή είναι μία απλή υποθετική θεωρία των ιδίων, συνεπώς μία αναπόδεικτη θεωρία ΜΗ συνωμοσίας.

Τελικά το αν μία τέτοια καταγγελία ή άποψη είναι ορθή ή λανθασμένη, είναι το υπό κρίση ζήτημα, και όποιος θέλει να το ερευνήσει οφείλει να εξετάσει τις αποχρώσες ενδείξεις και ιδίως το ποιός ωφελείται.

Όσοι συντάσσονται με την κρατούσα «επίσημη» άποψη για ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα και εφόσον δεν έχουν εξαρτημένα συμφέροντα, συνήθως ή νομίζουν ότι η αντίθετη άποψη εκπροσωπείται από τον εγκάθετο συνωμοσιολόγο ή ενημερώνονται για αυτά από εκπρόσωπο της κρατούσας άποψης ο οποίος τα διαστρέφει (με άρθρα τύπου: 10 μύθοι για το τάδε ζήτημα) ή αγνοούν τα επιχειρήματα της αντίθετης άποψης με την οποίαν διαφωνούν συχνά φανατικά και δεν έχουν ενδιαφέρον να τα μάθουν.

Το ότι χαρακτηρίζεται μία άποψη ως συνωμοσιολογία δεν προδικάζει το ότι είναι λανθασμένη, οπότε σας παροτρύνουμε να χρησιμοποιείτε την δική σας κρίση και να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί απέναντι στο εγχώριο και διεθνές πλέγμα πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων και οργανισμών, καθώς και των πολυάριθμων οργάνων και προσώπων που τα υπηρετούν. 

Δεν εργάζονται όλοι αυτοί για το καλό των λαών σε καμία περίπτωση, μην έχετε καμία αμφιβολία. Το ότι κάθε φορά που οι ίδιοι περιγράφουν τον εαυτό τους και τα έργα τους, χρησιμοποιούν πομπώδεις όρους, όπως φιλάνθρωπος, υπεύθυνος, συναίσθηση ευθύνης, κοινωνική ευθύνη και λοιπές αυτάρεσκες εμετικές φιλοφρονήσεις, κάτι θα έπρεπε να μας δείχνει.





Οι στόχοι αυτής της επιχείρησης πρέπει να είναι πολλοί. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται σαν εισαγωγή, η απολύτως αυστηρή, καθολική υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, είτε η υποχρέωση κατοχής βιβλιαρίου εμβολιασμών προκειμένου να επιτρέπεται να ταξιδέψεις διεθνώς ή προκειμένου να σου επιτρέπεται η χρήση των δημόσιων μέσων μεταφοράς ή η είσοδος σε κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα κλπ.

Φυσικά θα ισχυριστούν ότι ο κατ’ οίκον περιορισμός έσωσε τις διάφορες χώρες, ισχυρισμός βεβαίως αυθαίρετος και αναπόδεικτος, όπως και ότι η πανδημία αυτή θα έχει πολύ περισσότερα θύματα κάθε επόμενο χρόνο, αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Όποιος παρακούσει, θα θεωρηθεί ότι θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την δημόσια υγεία αλλά και την οικονομία, επειδή, όπως θα ισχυριστούν, θα μπορεί να προκληθεί αναζωπύρωση της επιδημίας, οπότε να ξαναοδηγηθούμε σε αναστολή της παραγωγικής – οικονομικής δραστηριότητας! Με αυτά τα δικολαβικά συνθήματα θα επιβάλλουν σταδιακά δρακόντεια μέτρα.


Τι προβλέπεται και τι θα προβλέπεται για αυτούς τους παραβάτες;
ποινές έως και ισόβια κάθειρξη, σε περίπτωση που δεν γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός και μολυνθούν άλλοι από εσένα και χάσουν την ζωή τους: Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό;;; η μήπως δεν είναι;



και Στις 11-3-2020, εν μέσω πανδημίας, συντάχθηκε και ψηφίστηκε ένας κεντρικής σημασίας νόμος για την δημόσια υγεία και την διοικητική της δομή, που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι αποφασίστηκε και συνεγράφη την ίδια περίοδο. Πρόκειται για τον νόμο 4675/2020 ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020.

Ο νόμος αυτός περιλαμβάνει τομείς όπως το Πρόγραμμα πρόληψης των κινδύνων για την υγειά «Σπύρος Δοξιάδης» (με θέσπιση μέσω αυτού, του Εθνικού Πρόγραμματος Εμβολιασμών (ΕΠΕΜΒ), το οποίο απευθύνεται σε ειδικές και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, παιδιά, ανηλίκους και ενηλίκους, μετακινούμενους πληθυσμούς και πληθυσμούς που βρίσκονται σε κίνδυνο (Σημείωση τ. Σ: δηλαδή όλους, μηδενός εξαιρουμένου), και περιλαμβάνει τα προγράμματα εμβολιασμών όλων των ανωτέρω).

 Στό άρθρο 4 εξειδικεύει: «Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου».

και Σε μία δήλωση που ανέδειξαν αμερικανικά δίκτυα με πρώτο το Fox, ο αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας μας λέει ξεκάθαρα ότι οι κατά τόπους αρχές θα είναι σε θέση να εισβάλλουν στις οικίες των ανθρώπων για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιος που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Στην απευκταία περίπτωση που βρουν κάποιο μέλος οικογένειας χαρακτηρίζοντάς το ως «υγειονομικά επικίνδυνο» , τότε ακόμη και δια της βίας θα τον οδηγούν σε ειδικούς χώρους συγκέντρωσης».
\
και Στην Γερμανία, τα μέτρα θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένα όρια και συνθηκες συγκέντρωσης του πληθυσμού καθώς και την ταχεία ανίχνευση της αλυσίδας που δημιουργεί μια νέα εστία λοίμωξης. Το σχέδιο δράσης της Γερμανικής κυβέρνησης προβλέπει την ανίχνευση και παρακολούθηση του 80% των ατόμων με τα οποία ήρθε σε επαφή ένα κρούσμα Κορονοϊού, εντός 24 ωρών από τη διάγνωσή του.(Σημείωση τ. Σ: προφανώς με ηλεκτρονική παρακολούθηση και καταγραφή των πάντων). Οι μολυσμένοι και εκείνοι με τους οποίους ήρθαν σε επαφή θα μπαίνουν σε καραντίνα, είτε στα σπίτια τους είτε σε ξενοδοχεία.)
και όσα περιγράφονται παρακάτω για τις επιδόσεις της Κίνας και τα σχέδια άλλων χωρών, για την καταστρατήγηση των ελευθεριών.


Επίσης ένας βασικός στόχος είναι η μεγαλύτερη χρήση των ψηφιακών - διαδικτυακών συναλλαγών και η σταδιακή αχρήστευση και κατάργηση των μετρητών υπέρ του ηλεκτρονικού χρήματος (κατάσταση απόλυτης σκλαβιάς και πλήρους εξάρτησης άνευ όρων από την εξουσία, που δικαιολογείται ψευδώς με το πρόσχημα της πάταξης της φοροδιαφυγής και του οργανωμένου εγκλήματος και τώρα πλέον και με το πρόσχημα της αποφυγής της μόλυνσης από τον ιό!).
-33-
Επίσης στόχος είναι η θεσμοθέτηση της διαρκούς κοινωνικής επιτήρησης ακόμα και στο φυσικό χώρο (κάτι πού ήδη το κάνει η Google - Αντιδράσεις χρηστών όταν ανακαλύπτουν ποια στοιχεία συλλέγει η Google για αυτούς, και φυσικά τα κράτη) και η κατάργηση της δυνατότητας ανώνυμης χρήσης του διαδικτύου και η υποχρεωτικότητα της ταυτοποιημένης χρήσης του.
Όλες αυτές είναι ολοκληρωτικές καταστάσεις που συνιστούν την οργουελική ταφόπλακα κάθε ελευθερίας. Έτσι μεθοδεύουν την σταδιακή αλλά ριζική μετάλλαξη των κοινωνιών προς το πολύ χειρότερο, σαν μέγγενη που κλείνει αθόρυβα.
Προς αυτήν την κατεύθυνση μας ειδοποιεί υποκριτικά και ο ΟΗΕ που είναι κατ’ εξοχήν εργαλείο του συστήματος:
Η απύθμενη υποκρισία είναι ένα βασικό μέσο δράσης για αυτούς τους μηχανισμούς επιβολής. Πουλάνε τρέλα ως δήθεν ανησυχούντες και επισημαίνουν με πάθος τους κινδύνους και τα κακώς κείμενα, ενώ άμεσα ή έμμεσα οι ίδιοι προμελετημένα τα προξενούν.
και Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας : Χρειάζονται επιπλέον 6 εκατ. νοσηλευτές παγκοσμίως - ΤΑ ΝΕΑ (Ξέχασε να μας προειδοποιήσει για ουροκαθετήρες και σφουγγαρίστρες).

Σε ποιούς απευθύνονται άραγε αυτές οι προειδοποιήσεις που δεν έχουν καμία λογική; Απευθύνονται στο ευρύ κοινό και ο σκοπός τους είναι να συμβάλλουν στην διάδοση κλίματος πανικού. 
Πιστεύει κανείς ότι οι ειδικές υπηρεσίες κάθε κράτους περιμένουν τον ΟΗΕ ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να τους προειδοποιήσει για το πόσοι νοσηλευτές τους λείπουν;
-34-
Τα μέτρα που λαμβάνονται και που υπονομεύουν τις ελευθερίες ή συγκεντρώνουν την εξουσία σε όλο και πιο λίγους ή έμμεσα μεταφέρουν πλούτο από τους φτωχούς στους πλούσιους και ειδικώς στην ελίτ των βαθύπλουτων, αυτά τα μέτρα, χρησιμοποιούν πάντοτε κάποιο ωραιοποιημένο ψέμα ως πρόσχημα, ενώ ο πραγματικός στόχος είναι κάθε φορά διαφορετικός.

Ταυτόχρονα έχουν επιστρατευτεί παλιά και καινούργια φερέφωνα του παγκοσμίου βαθέως συστήματος που σαν κουρδισμένοι κούκοι στις εκάστοτε προκαθορισμένες περιστάσεις εκφωνούσαν και εκφωνούν το μήνυμά τους για την ανάγκη για μία παγκόσμια διακυβέρνηση: 


και Χένρι Κίσινγκερ: Η πανδημία του κορονοϊού θα αλλάξει για πάντα την παγκόσμια τάξη: «… Πρέπει να αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες και τεχνικές για έλεγχο των μολύσεων, καθώς και τα κατάλληλα εμβόλια σε μεγάλους πληθυσμούς. Οι πόλεις, οι πολιτείες αλλά και τα κράτη πρέπει συνεχώς να προετοιμάζονται για την προστασία των ανθρώπων από πανδημίες (Σημείωση τ. Σ: δηλαδή εξαναγκαστικώς χορηγούμενη «προστασία» μέσω εμβολιασμών και ιχνηλάτησης και επιτήρησης της δραστηριότητας κάθε ανθρώπου) μέσω της αξιοποίησης της επιστήμης. Το επόμενο βήμα είναι να θεραπεύσουμε (Σημείωση τ. Σ: όπως τόσο καλά ξέρουν να το κάνουν) τις πληγές της παγκόσμιας οικονομίας».

Οπότε δημιούργησαν το πρόβλημα, δηλαδή την διακοπή της λειτουργίας της οικονομίας, στην συνέχεια με πρόσχημα αυτήν την πανδημία θα προκαλέσουν την επερχόμενη πιθανή οικονομική κατάρρευση και τώρα τα απανταχού φερέφωνα φωνάζουν για την λύση, αυτήν της παγκόσμιας διακυβέρνησης(!), που είναι βέβαια παράλογη.

Μετά από μερικά χρόνια θα αρχίσει να ολοκληρώνεται θεσμικά μία υβριδική πολυπλόκαμη παγκόσμια διακυβέρνηση, ένα πολυεργαλείο διεθνών συμφωνιών που θα λειτουργεί μέσα από πολλούς «ανεξάρτητους» και «τεχνοκρατικούς» παγκόσμιους οργανισμούς, και η οποία εξ ορισμού ως παγκόσμια δεν μπορεί να είναι δημοκρατική, αλλά θα εξυμνείται ως δημοκρατική (βλέπε παραπάνω και δήλωση Παπανδρέου).

Τότε η οικονομική κρίση, όσο μεγάλη και αν θα είναι, θα έχει αποκατασταθεί σταδιακά, αλλά θα μας έχει μείνει μία παγκόσμια δικτατορία και η πολύ μεγαλύτερη από σήμερα συγκέντρωση εξουσίας και πλούτου σε λίγους, έναντι ανέχειας για τους πολλούς ή το πολύ «λιτότητας» για κάποιους από αυτούς, χωρίς ελπίδα ουσιαστικής αλλαγής. 

Πάρα πολλοί θα είναι δια παντός εξαρτημένοι από επιδόματα. Επιδόματα τύπου παγκοσμίου ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, που θα χορηγείται, από κάποιο χρονικό σημείο οργουελικής ολοκλήρωσης και μετά, βάσει point system συμμόρφωσης.

και Ο «Μεγάλος Αδελφός» στα κινητά για τον εντοπισμό της διασποράς του κορονοϊού- Η Ευρωπαϊκή Εποπτική Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων (EDPS) ζήτησε σήμερα να δημιουργηθεί μία ενιαία ευρωπαϊκή εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα για τον εντοπισμό της διασποράς του κορονοϊού. Τα μέτρα αυτά έχουν προκαλέσει επικρίσεις από προασπιστές των ατομικών δικαιωμάτων και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που φοβούνται πως οι εφαρμογές αυτές θα παραμείνουν σε λειτουργία και μετά την πάροδο της κρίσης. | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | thepressroom.gr
-36-


Και αν στην Κίνα είναι αδύνατον να ανατραπεί η δικτατορία λόγω του μεγέθους της – 1,3 δισεκατομμύρια, αναλογιστείτε πόσο πιο δύσκολο είναι να ανατραπεί μία σκιώδης δικτατορία σταδιακά εγκατεστημένη παγκοσμίως.

6. Τα χρησιμοποιούμενα μέσα για την ύπνωσή μας
Βασικά εργαλεία χειραγώγησης, που παίζουν τον ρόλο του δεξιού χεριού του αφεντικού, είναι τα ισχυρά καθεστωτικά ΜΜΕ, τηλεοπτικά και ιντερνετικά, που αποτελούν ολιγοπώλιο ελεγχόμενο από λίγους παγκοσμίως.



Ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα δημόσια γεγονότα αποκλειστικά μέσα από το παραμορφωτικό φίλτρο αυτών των ΜΜΕ. Ότι αποκρύψουν αυτά είναι σαν να μην έγινε ποτέ, το καλύπτει το σκοτάδι. 

Ο κόσμος εξακολουθεί να τα παρακολουθεί και αφελώς να τα εμπιστεύεται, παραδίδοντάς τους το μυαλό του και τον συναισθηματικό του κόσμο για να τα κάνουν ότι θέλουν, δηλαδή να τα βυθίσουν σε μία σκηνοθετημένη εικονική πραγματικότητα αποτελούμενη από παραπληροφόρηση, μισές αλήθειες, διαστρεβλωμένες ιδέες και ερμηνείες των γεγονότων και των καταστάσεων, ψεύδη και απόκρυψη.

Δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε ότι ακριβώς το ίδιο κάνει και η βιομηχανία του θεάματος και ακροάματος του δικτύου των μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών εταιρειών όπως και της μουσικής βιομηχανίας, που ενώ νομίζουμε ότι μας ψυχαγωγούν, στην πραγματικότητα έχουν αναλάβει εργολαβικά την «εκπαίδευσή» μας – όλων των ηλικιών - με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, και μας αποβλακώνουν χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, υποβάλλοντάς μας πρότυπα σκέψης και συμπεριφοράς ώστε να γίνουμε οι υποδειγματικοί βραδύστροφοι αναλώσιμοι υπόδουλοι.
-38-


Όσο αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, τόσο τα πράγματα θα πηγαίνουν μόνο προς το χειρότερο με ανεξέλεγκτο ρυθμό.
Έτσι η δυνατότητα επιβίωσής μας θα επαφίεται στα σχέδια και τις αποφάσεις τρίτων, στα οποία δεν θα έχουμε την παραμικρή πρόσβαση.

 Η μόνη μας «επιρροή» θα προέρχεται από τον βαθμό εκδήλωσης μιάς παραπονιάρικης διαμαρτυρίας, σαν ένα παιδάκι που παραπονιέται στην μαμά του. Όσο λιγότερη ή καθόλου δυσανασχέτηση, τόσο πιο γρήγορα θα εφαρμόζουν τα σχέδιά τους, όπως σε πολύ μεγάλο βαθμό ήδη κάνουν.
Μας σέρνουν από την μύτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου