Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο BILL GATES ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

5 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

 «Τα χαρτιά σας, παρακαλώ. Δεν έχετε κανένα; Πρέπει να επιστρέψετε στο σκοτάδι».

Για άλλη μια φορά, σε αυτό το άρθρο, μπαίνουμε στον κόσμο της επίσημης ασυναρτησίας σχετικά με την επιδημία και τον ιό και τις δοκιμές και ούτω καθεξής. 

Επισημαίνουμε τις εσωτερικές αντιφάσεις στην κυβερνητική θέση. Και μετά κάνουμε πίσω και κοιτάζω τι πραγματικά σχεδιάζουν, με τον τρόπο μιας μυστικής λειτουργίας.





Ας ξεκινήσουμε με την επίσημη λέξη για τα λεγόμενα πιστοποιητικά ανοσίας.


«Δρ. Ο Anthony Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, αποκάλυψε την Παρασκευή ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να εκδώσει Αμερικανούς πιστοποιητικά ανοσίας από τον κοροναϊό, καθώς η κυβέρνηση Τραμπ προσπαθεί να εντοπίσει καλύτερα εκείνους που έχουν μολυνθεί και να επανεκκινήσει την αμερικανική οικονομία τις επόμενες εβδομάδες». 

Covert Martial Law: FEMA Took the Keys to the White House on ‘3/11’ – Is It Time to Take Them Back?




«Η πρόταση εξαρτάται από την ευρεία ανάπτυξη δοκιμών αντισωμάτων που τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων βρίσκονται στη διαδικασία επικύρωσης στις ΗΠΑ», δήλωσε ο Fauci. 

«Παρόλο που μέχρι στιγμής οι δοκιμές κορανοϊού ήταν σε θέση να προσδιορίσουν εάν ένα άτομο έχει ενεργή λοίμωξη, οι δοκιμές αντισωμάτων αναφέρουν εάν ένα ασυμπτωματικό άτομο είχε προηγουμένως μολυνθεί, αλλά έκτοτε έχει ανακάμψει [και είναι άνοσο], επιτρέποντας πιθανώς την επιστροφή στις εργασίες.


Video shows US government inaction caused America’s pandemic




Τώρα ας ξεχωρίσουμε αυτό το πολιτικό άρθρο.

Τα πιστοποιητικά ανοσίας θα εκδίδονταν σε άτομα που βγαίνουν ΘΕΤΙΚΑ σε μια δοκιμή αντισωμάτων. Σημασία: τα αντισώματα στο σώμα ενός ατόμου είναι ένα σημάδι ότι έχει αποκτήσει ανοσία από τον κοροναϊό.

Αλλά περίμενετε. Τι λέτε για αυτό;

Science News, 27 Μαρτίου: «Η Science News μίλησε με τον… Charles Cairns, πρύτανη του Πανεπιστημίου του Πανεπιστημίου Drexel, για το πώς λειτουργούν οι δοκιμές αντισωμάτων και ποιες είναι μερικές από τις προκλήσεις της ανάπτυξης των δοκιμών».

«Cairns:» Το μεγάλο ερώτημα είναι: Μήπως μια θετική απάντηση για τα αντισώματα σημαίνει ότι το άτομο είναι ενεργά μολυσμένο ή ότι έχει μολυνθεί στο παρελθόν [και τώρα είναι άνοσο] …; «»

Τι;

[LIVE] Coronavirus Pandemic: Real Time Counter, World Map, News







Με άλλα λόγια, όταν διεισδύετε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων , θα βρείτε ακόμη και επίσημες / γενικές αμφιβολίες, σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με τη σημασία ενός θετικού τεστ αντισωμάτων. Θα μπορούσε να σημαίνει ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ή θα μπορούσε να σημαίνει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.





Αυτό θα ήταν σαν να λέμε: «Η φωτογραφία είτε αποδεικνύει ότι υπήρχε ναυάγιο δεκαέξι αυτοκινήτων στον αυτοκινητόδρομο 5 είτε ήταν ομαλή και δεν υπήρχε καθόλου ατύχημα.


The 90 Seconds in February That Locked Down Earth and Cost the WHO a $500 Million Check From Trump





Στην πραγματικότητα, από το 1984, μια θετική δοκιμασία αντισωμάτων θεωρείται γενικά ότι σημαίνει ότι το άτομο έχει μολυνθεί, έχει την εν λόγω ασθένεια.

Γιατί λοιπόν η ξαφνική ανάκαμψη τώρα; Γιατί ο Fauci και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι ισχυρίζονται ότι ένα θετικό τεστ αντισωμάτων σηματοδοτεί ανοσία;

Απάντηση: Επειδή, με την ευρεία χρήση αυτής της απλής και γρήγορης δοκιμής αντισωμάτων (πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη από την τρέχουσα δοκιμή PCR), επινοείται ένας λόγος για την έκδοση πιστοποιητικών ασυλίας. Και αυτός είναι ο στόχος. Εισαγάγετε στον πληθυσμό τα πιστοποιητικά ανοσίας.

Ως συντονισμός για την υποκείμενη λειτουργία, η οποία είναι:

Πιστοποιητικά ανοσίας για άτομα που τελικά λαμβάνουν εμβολιασμούς κατά του COVID-19 (και, τέλος, όλα τα εμβόλια).

Απλώς πάρτε το εμβόλιο COVID-19 και θα είστε άτρωτοι και μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα πιστοποιητικό, όπου κι αν πάτε – και θα σας επιτραπεί να πάτε εδώ και εκεί και να ζήσετε μια φυσιολογική ζωή. Με το χαρτί ή το ψηφιακό ή πιστοποιητικό ανοσίας τατουάζ.

Το αν το σχέδιο πιστοποιητικών θα εφαρμοστεί αυτή τη φορά (COVID-19), ή στην επόμενη ψεύτικη πανδημία, μένει να δούμε. Αλλά η ΙΔΕΑ είναι πλέον σταθερά εμφυτευμένη στο κοινό. Μπορείτε να κερδίσετε ένα «χρυσό αστέρι» στον πίνακα από τον δάσκαλο – το πιστοποιητικό σας για μια καλύτερη ζωή. Απλώς υπακούστε και ακολουθήστε τις εντολές. ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Να είστε ελεύθεροι ή να είστε περιορισμένοι.


Εάν, πράγματι, δούμε ένα εμβόλιο COVID-19 που εισήχθη, μια άλλη παραλλαγή αυτής της επέμβασης θα ήταν: «Σύμφωνα με τους κανονισμούς έκτακτης ανάγκης, όλοι πρέπει να κάνουν τη λήψη». Αλλά όταν το κάνετε, θα λάβετε το πολύτιμο πιστοποιητικό ανοσίας. Θα κερδίσετε ένα βραβείο. Δεν είναι υπέροχο;

Όχι. Δεν είναι.

Είναι η Κορώνα Μπολόνια.

Είναι όλα σχετικά με τον απόλυτο έλεγχο των λαών .

Και σε αυτό το άρθρο, δεν έουμε συζητήσει ερωτήσεις σχετικά με το τι θα ήταν στην πραγματικότητα το εμβόλιο COVID-19. Πήραμε αυτό το θέμα σχετικά με τα εμβόλια DNA.


Η νέα τεχνολογία DNA, εάν εισαχθεί, θα άλλαζε Μόνιμα τη γενετική σύνθεση του λήπτη εμβολίου.

Και εν τω μεταξύ… δεν σας αρέσει απλώς η ιδέα της κυβέρνησης να σας κλειδώσει πρώτα και μετά να σας «απελευθερώσει» με μια επίσημη σφραγίδα έγκρισης;

«Η πύλη είναι ανοιχτή για εσάς, κύριε. Έχετε τα χαρτιά σας. Αλλά εσύ, κύριε, πρέπει να επιστρέψεις. Χωρίς χαρτιά.»

Ποιος ελέγχει την απάντηση των ΗΠΑ στο COVID-19: The White House ή Bill Gates;

Ο Πρόεδρος Τραμπ ξεκίνησε την τρέχουσα δουλειά του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιανουάριο του 2017. Με βάση τις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου 2020, η δουλειά του θα λήξει είτε τον Ιανουάριο του 2021 είτε τον Ιανουάριο του 2025. Η δουλειά του είναι μια προσωρινή εργασία, διάρκειας είτε 4 χρόνια ή το πολύ 8 χρόνια.

Ο Μπιλ Γκέιτς, από την άλλη πλευρά, δεν είναι εκλεγμένος αξιωματούχος. Ως ένα από τα πλουσιότερα άτομα στον πλανήτη, έχει επηρεάσει την πολιτική δημόσιας υγείας για δεκαετίες, καλύπτοντας τη διοίκηση πολλών προέδρων των ΗΠΑ.




Δεν πρόκειται να τερματίσει τη δουλειά του σύντομα και είναι αμφίβολο ότι υπάρχει κάποια οντότητα στη γη αρκετά ισχυρή για να τον αναγκάσει να το κάνει.

Στις 7 Απριλίου 2020, ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να μην υποστηρίζουν πλέον τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), επειδή πιστεύει ότι αυτός ο οργανισμός έχει χειριστεί λανθασμένα την πανδημία του κορωναϊού. Δήλωσε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λαμβάνει περισσότερη χρηματοδότηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Αυτό μπορεί να ισχύει όσον αφορά τις χώρες, αλλά κανείς δεν συνεισφέρει περισσότερο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας από ό, τι κάνει ο Μπιλ Γκέιτς, είτε απευθείας μέσω του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς του, είτε μέσω άλλων οργανισμών και επιχειρήσεων που χρηματοδοτεί.

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι πλουσιότερος και ισχυρότερος από τις περισσότερες χώρες του κόσμου και είναι υπόλογος σε κανέναν.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο απώτερος σκοπός του στην απάντηση COVID19 που έχει δημιουργήσει, και αυτό έχει καταστρέψει την οικονομία όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και σχεδόν κάθε άλλη χώρα του κόσμου;

Η θεραπεία δεν μπορεί να είναι χειρότερη από το πρόβλημα;

Ενώ μπορεί να φαίνεται σαν μια αιωνιότητα πριν, όταν η Ομάδα Εργασίας COVID19 του Λευκού Οίκου δημιουργήθηκε πριν από λίγο πάνω από 3 εβδομάδες, η πρόταση ήταν για όλους τους Αμερικανούς να «κλειδώσουν» για 15 ημέρες και να ασκήσουν κοινωνικές αποστάσεις, μεταξύ άλλων.

Καθώς παρακολουθήσαμε με τρόμο, η αμερικανική οικονομία σταμάτησε, και ο Πρόεδρος Τραμπ φάνηκε να προετοιμάζει το αμερικανικό κοινό για να επιστρέψει στη δουλειά και να συνεχίσει τις κανονικές δραστηριότητες στη μέση του φόβου του κορωναϊού. Η δήλωση που είπε συνεχώς ήταν:

Η θεραπεία δεν μπορεί να είναι χειρότερη από το πρόβλημα.

Φαινόταν να καταλαβαίνει ότι οι συνέπειες, συμπεριλαμβανομένων των συνεπειών για την υγεία, της διατήρησης των ανθρώπων από την εργασία και της κοινωνικής απομόνωσης ήταν πολύ χειρότερες από τους φόβους για το τι θα μπορούσε να κάνει ο κορωναϊός.

Ακόμη και οι ιατρικοί του σύμβουλοι φάνηκαν να μας διαβεβαιώνουν ότι οι περισσότεροι από τους ηλικιωμένους και τους αδύναμους ήταν σε κίνδυνο, και όχι η πλειοψηφία του πληθυσμού.

Αλλά όλα αυτά άλλαξαν πολύ γρήγορα και σύντομα ανακοινώθηκε ότι αυτοί οι περιορισμοί θα συνεχιστούν για άλλες 30 ημέρες.

Τι άλλαξε;


Ο Μπιλ Γκέιτς είχε άλλα σχέδια

Δύο από τους γιατρούς με εθνική εξέχουσα θέση εμφανίστηκαν με τον Πρόεδρο Τραμπ στις περισσότερες από τις ενημερώσεις της Ειδικής Ομάδας Κοροναϊού του Λευκού Οίκου και είναι σαφές ότι αυτοί οι δύο γιατροί έπεισαν τον Πρόεδρο Τραμπ να κρατήσει τη χώρα κλειστή για περισσότερο χρόνο από ό, τι προφανώς ήθελε.

Αλλά αυτό που πιθανότατα δεν γνωρίζουν οι περισσότερες χώρες, είναι ότι και οι δύο γιατροί έχουν οικονομικές σχέσεις με τον Μπιλ Γκέιτς.




Ο Δρ Anthony Fauci είναι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ενός τμήματος των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH).

Το 2019, το NIH ανακοίνωσε ότι ξόδεψε 100 εκατομμύρια δολάρια (αμερικανικά κυβερνητικά κονδύλια) «για την ανάπτυξη γονιδιακών θεραπειών για 2 ασθένειες: HIV και δρεπανοκυτταρική νόσος (SCD)». Το NIAID του Dr. Fauci ήταν μέρος αυτού.

Στην ίδια ανακοίνωση, το Ίδρυμα Gates δεσμεύτηκε επίσης 100 εκατομμύρια δολάρια σε συνεργασία με το NIH.

Το Ίδρυμα Γκέιτς και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ένα μέρος του ΝΙΗ, διερευνούν επί του παρόντος και οι δύο θεραπείες που βασίζονται σε γονίδια για τον HIV, μαζί με άλλες θεραπείες, και σημείωσαν ότι αυτή η συνεργασία θα τους επιτρέψει να εντείνουν έρευνα, συντονισμός των προσπαθειών τους και επιτάχυνση των μελετών σε πρώιμες κλινικές δοκιμές για δοκιμή συμβιβαστικών παρεμβάσεων.

«Αυτή η συνεργασία είναι ένα φιλόδοξο βήμα προς τα εμπρός, αξιοποιώντας τα πιο πρωτοποριακά επιστημονικά εργαλεία και η μεγάλη παγκόσμια ερευνητική υποδομή για τον ιό HIV για μια μέρα προσφέρει μια θεραπεία και τερματίζει την παγκόσμια πανδημία για τον HIV», δήλωσε ο διευθυντής του NIAID Anthony S.Fauci, MD, σε ένα δήλωση που ανακοινώνει την πρωτοβουλία.

Η φαρμακευτική εταιρεία Moderna ήταν η πρώτη εταιρεία που έλαβε χρηματοδότηση για την ανάπτυξη εμβολίου για το COVID19. Θα αναπτυχθεί υπό την ηγεσία του Δρ. Fauci και του NIAID.

Η Moderna απέστειλε φιαλίδια εμβολίου στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) στη Bethesda, MD. Η κλινική στοχεύει να δοκιμάσει το εμβόλιο σε περίπου 20 έως 25 υγιείς εθελοντές μέχρι τα τέλη Απριλίου.

 Ο στόχος της μελέτης θα είναι να δούμε αν δύο δόσεις του εμβολίου είναι ασφαλείς και να παράγουν μια απόκριση στο ανοσοποιητικό σύστημα για την καταπολέμηση της μόλυνσης με COVID-19.

Ο διευθυντής του NIAID, Dr. Anthony Fauci, δήλωσε στο περιοδικό ότι πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ταχύτητα με την οποία θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα πιθανό εμβόλιο για ένα παγκόσμιο ξέσπασμα νόσων.

Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, αυτό το εμβόλιο πρόκειται να είναι ένα εμβόλιο με βάση το mRNA το οποίο δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ προηγουμένως στην αγορά. Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το ανθρώπινο DNA.

Η Moderna είχε ήδη αναπτύξει ένα πιθανό εμβόλιο με βάση το mRNA μαζί με τους Dr. Fauci και Bill Gates για μόλυνση από HIV.

Αλλά χάρη στην επίκληση του νόμου PREP (Public Readyiness and Emergency Prepared Act) για πρώτη φορά στην ιστορία του έθνους μας, το εμβόλιο COVID19 παρακολουθείται ταχέως χωρίς τις συνήθεις προφυλάξεις δοκιμών και ασφάλειας και αναμφίβολα θα γίνει το πρώτο mRNA- εμβόλιο που βασίζεται σε δοκιμή στις ΗΠΑ και στον παγκόσμιο πληθυσμό.




Η Δρ Debra Birx, ο άλλος γιατρός της Ειδικής Ομάδας Coronavirus του Λευκού Οίκου, συνεργάστηκε με τον Dr. Fauci σχετικά με την έρευνα για το HIV / AIDS και την ανάπτυξη εμβολίων και έχει επίσης οικονομικούς δεσμούς με τον Bill Gates.

Σύμφωνα με τον Patrick Howley, γράφοντας για το Εθνικό Αρχείο, ο Δρ. Birx απορρίπτει αρκετά προτεινόμενα μοντέλα για το ξέσπασμα του Coronavirus και επέλεξε ένα ενιαίο μοντέλο χρηματοδοτούμενο από τον Bill Gates, μέσω του Ινστιτούτου Μετρήσεων και Αξιολόγησης Υγείας (IHME)

Ο Howley αναφέρει επίσης:

Η Deborah Birx κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο του Global Fund, το οποίο χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από το οργανωτικό δίκτυο του Bill Gates, όπως ανακάλυψε ο δημοσιογράφος Jordan Schactel. Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς έδωσε στο Global Fund ένα γραπτό σημείωμα 750 εκατομμύρια δολάρια το 2012

Το Παγκόσμιο Ταμείο εξηγεί: «Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι βασικός εταίρος του Παγκόσμιου Ταμείου, παρέχοντας εισφορές σε μετρητά, συμμετέχει ενεργά στο διοικητικό συμβούλιο και τις επιτροπές του και υποστηρίζει τις προσπάθειες υπεράσπισης, επικοινωνίας και συγκέντρωσης κεφαλαίων του Παγκόσμιου Ταμείου. 

Το Ίδρυμα Γκέιτς έχει συνεισφέρει μέχρι σήμερα 2,24 δισεκατομμύρια δολάρια στο Παγκόσμιο Ταμείο και δεσμεύτηκε 760 εκατομμύρια δολάρια για την Έκτη Αναπλήρωση του Παγκόσμιου Ταμείου, για την περίοδο 2020-2022. «



Η παγκόσμια ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς δεν είναι μυστικό και τις τελευταίες ημέρες έκανε τα μέσα ενημέρωσης για να προωθήσει την ατζέντα του.

Θέλει ολόκληρο τον πληθυσμό να εμβολιαστεί με ένα νέο εμβόλιο COVID19 που βασίζεται σε mRNA και θέλει να συνεχιστούν οι κλειδαριές μέχρι να αναπτυχθεί αυτό το εμβόλιο. Μόλις αναπτυχθεί, μόνο εκείνοι που έχουν πιστοποιητικό εμβολίου COVID19 θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν.

Ο Bill Gates ζητά πιστοποιητικά εμβολίου ως απαίτηση για ταξίδια

Αυτό δεν είναι κάτι νέο για τον Μπιλ Γκέιτς. Αυτό το σχέδιο ισχύει εδώ και πολλά χρόνια, και με τον τρέχοντα τρόμο του κοροναϊού και τον παγκόσμιο αποκλεισμό, πλησιάζει να δει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα με τον εμβολιασμό κάθε ανθρώπου στον πλανήτη με ένα εμβόλιο που χρηματοδοτεί.

Οι άνθρωποι εκπέμπουν συναγερμό στην παγκόσμια ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς εδώ και χρόνια, και όχι μόνο εκείνοι που έχουν μια σκεπτικιστική άποψη για τα εμβόλια. Ακόμη και μερικά από τα μέσα που χρηματοδοτούνται από την εταιρεία έχουν εκφράσει ανησυχίες με την πάροδο των ετών σχετικά με τον έλεγχο του Γκέιτς στην παγκόσμια υγεία και την επιρροή που έχει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).

Γνωρίστε τον πιο ισχυρό γιατρό του κόσμου: Μπιλ Γκέιτς

Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εδώ και χρόνια ότι το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνεισφέροντες στον ΠΟΥ, δεύτερος μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και ξοδεύει όλα τα άλλα έθνη του κόσμου.

Ωστόσο, αυτό μετρά απλώς τις άμεσες συνεισφορές. Ο ΠΟΥ αντλεί λιγότερο από το 20% του προϋπολογισμού του από τις κυβερνήσεις των εθνών σε όλο τον κόσμο. Το υπόλοιπο 80% + προέρχεται κυρίως από ιδιωτικά ιδρύματα και ιδιώτες.

Ο ΠΟΥ έχει δύο κύριες πηγές εσόδων:

• εκτιμώμενες εισφορές (καθορισμένα ποσά που αναμένεται να καταβληθούν από τις κυβερνήσεις των κρατών μελών, κλιμακωτά από το εισόδημα και τον πληθυσμό) και


• εθελοντικές συνεισφορές (άλλα κεφάλαια που παρέχονται από τα κράτη μέλη, συν συνεισφορές από ιδιωτικούς οργανισμούς και άτομα).




Το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών μέσω του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates προορίζεται για την ανάπτυξη εμβολίων. Βρίσκονται πίσω από τον οργανισμό Global Alliance for Vaccine and Immunization (GAVI), ο οποίος συμπληρώνει όσα ξοδεύει ο ΠΟΥ για την ανάπτυξη εμβολίων.


Όπως αναφέραμε εδώ στο Health Impact News τον Ιανουάριο, το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates συνεργάστηκε με το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πέρυσι για να παρουσιάσει το Event 201, το οποίο διεξήγαγε ασκήσεις προσομοίωσης για το πώς να σχεδιάσετε παγκόσμια πανδημία εξαιτίας ενός κοροναϊού, έξι εβδομάδες πριν από την εμφάνιση της επιδημίας στην Κίνα Γουχάν.

Σχεδόν όλα όσα σχεδίαζαν έχουν συμβεί τώρα με τις τρέχουσες αντιδράσεις COVID19.

Το μόνο πράγμα που ΔΕΝ συνέβη, είναι η διακοπή του Διαδικτύου για τον έλεγχο της ροής πληροφοριών.

Ο πιο πιθανός λόγος που αυτό δεν συνέβη, είναι ότι το κοινό ως επί το πλείστον συμμορφώθηκε με την ατζέντα τους και έμεινε σπίτι. Δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες ή αστικές αναταραχές, κάτι που μάλλον δεν περίμεναν, καθώς υπήρξε σχεδόν πλήρης συμμόρφωση με το κλείδωμα της χώρας και την καταστροφή της οικονομίας.




Και με όλους όσους μένουν στο σπίτι, υπήρξε αύξηση ρεκόρ στη χρήση Διαδικτύου καθώς οι άνθρωποι βαριούνται με τίποτα να κάνουν και μεταδίδουν περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε. Αν αυτό ήταν περιορισμένο, πιθανότατα θα υπήρχαν αστικές αναταραχές λόγω του τρέχοντος εθισμού των Αμερικανών στην ψυχαγωγία.

Έτσι τουλάχιστον αυτό επιτρέπει στους ιστότοπους του Διαδικτύου όπως το Health Impact News να συνεχίσουν να δημοσιεύουν πληροφορίες που είναι αντίθετες με την ελεγχόμενη αφήγηση που προέρχονται από τα εταιρικά μέσα και τον Λευκό Οίκο – προς το παρόν.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παγκόσμια ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς, η οποία υπερβαίνει τον εμβολιασμό όλων στον πλανήτη και περιλαμβάνει το ψηφιακό νόμισμα και τον έλεγχο του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, αυτή η αναφορά βίντεο από τον Σπύρο Σκούρα είναι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ενώ είναι ακόμα διαθέσιμη.

Henry Kissinger & Bill Gates Call For Mass Vaccination & Global Governance


Σε ένα ακόμη άρθρο που θα δημοσιευτεί, θα υποθέσω τα κίνητρα πίσω από τον Μπιλ Γκέιτς και την παγκόσμια ατζέντα του, αλλά ήθελα να διατηρήσω αυτό το άρθρο όσο το δυνατόν πιο πραγματικό.

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό όλων, εάν ακολουθήσουν τους συνδέσμους που παρέχονται σε αυτό το άρθρο και παρακολουθήσουν την αναφορά βίντεο του Spiro παραπάνω, ότι ο Μπιλ Γκέιτς και όχι ο Πρόεδρος Τραμπ κάνουν επί του παρόντος τα πλάνα σχετικά με την απάντηση των ΗΠΑ στην κατάσταση COVID19.

Εάν ο Πρόεδρος Τραμπ εκπροσωπεί πραγματικά τα συμφέροντα του αμερικανικού πληθυσμού, πρέπει να ξεχωρίσει τον Δρ Fauci και τον Δρ Birx και να επιτρέψει σε άλλες φωνές να γίνουν μέρος του εθνικού διαλόγου που δεν υποστηρίζει την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς.

BILL GATES GLOBAL VACCINE «TAKE OVER» & JEFFREY EPSTEIN & CHEESE PIZZA CONNECTION




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου