Σάββατο 25 Απριλίου 2020

OI NEOTAΞITEΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!


ΤΟ YOUTUBE ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C Ή ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ COVID-19 ΜΕ ΤΟ 5G!!!

 ΒΙΝΤΕΟ




Ανακοίνωση μέσω CNN για τα βίντεο που θα κατεβαίνουν άμεσα...

Η διευθύνων σύμβουλος του Youtube, Susan Wojcicki, εμφανίστηκε στο CNN, προβαίνοντας σε μία δήλωση «βόμβα»!

Η Wojcicki είπε ευθέως πως το YouTube θα κατεβάσει όποια βίντεο παρέχουν «προβληματικές» πληροφορίες σχετικά με τον κορωνοϊό και εκείνα που θα στρέφονται κατά του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας.

«Οτιδήποτε δεν είναι ιατρικά τεκμηριωμένο (σ.σ. βάσει των οδηγιών της καθεστηκυίας άποψης των γιατρών), όπως«Πάρτε βιταμίνη C» πάρτε κουρκούμη, αυτά σας θεραπεύουν’, αυτά είναι παραδείγματα πραγμάτων, τα οποία θα παραβίαζαν την πολιτική μας. 

Οτιδήποτε, λοιπόν, θα ήταν αντίθετο με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα ήταν παραβίαση της πολιτικής μας», δήλωσε η Wojcicki.

Τα βίντεο λοιπόν που δεν συμφωνούν με τις «οδηγίες» της Διεθνούς Κοινότητας και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος, όπως σας αποκαλύψαμε (ΕΔΩ), στηρίζεται κυρίως στην χρηματοδότηση από τον Bill Gates, θα κατεβαίνει από το Youtube.

Μάλιστα, γίνεται αρνητικός υπαινιγμός και στις βιταμίνες που χρειάζεται, γενικά, το ανθρώπινο σώμα, προκειμένου να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα απέναντι στους όποιους ιούς.

Θα εφαρμοστεί άραγε ο λεγόμενος «διατροφικός κώδικας – Codex Alimantrarius», ο οποίος θα επιτρέπει μόνο τα τρόφιμα εργαστηρίου και συγκεκριμένα φάρμακα, καταργώντας τις βιταμίνες ως «γιατροσόφια»;

Τι λέτε τελικά; Σιγά-σιγά προς τα πού οδεύουμε;









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου