Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΟΙ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡΣ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ


ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ»! 

ΒΙΝΤΕΟ



Είναι δυνατόν ευθέως τα ΜΜΕ να απειλούν κοινωνικές ομάδες, για οποιονδήποτε λόγο...; Για αυτό σας έδωσε η κυβέρνηση 11 εκ. Ευρώ;

Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου, αλλά και άλλων δημοσιογράφων; Να ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα και να ευαισθητοποιούν ή να απειλούν; 

Και από ποια ακριβώς θεσμική θέση μπορεί ο καθένας να απειλεί ή και να προδιαθέτει για μελλοντικές αποφάσεις; Είστε δικαστές και τιμωροί τελικά ή δημοσιογράφοι κύριοι;


Στην ενημερωτική εκπομπή Livenews στο Mega, καλεσμένες του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, καθώς επίσης και μία μητέρα και εκπαιδευτικός η Όλγα Γεράκη.

Η συζήτηση, από τα σχέδια της κυβέρνησης για το άνοιγμα των εκπαιδευτικών μονάδων, στράφηκε στο εμβόλιο κατά του κορωναϊού και ειδικότερα σε όσους θα αρνηθούν να εμβολιαστούν, όταν έρθει το εμβόλιο...! Τυχαία...!

Οι διάλογοι που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω απόσπασμα είναι ενδεικτικοί της αντιμετώπισης που θα έχουν όλοι όσοι δεν δεχθούν να τους χορηγηθεί το όποιο εμβόλιο.

Καταλάβατε τώρα το λόγο που η κυβέρνηση έδωσε 11 εκ. Ευρώ στα ΜΜΕ για τη κάλυψη του κορωναϊού;;






ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Κάποιος να τον μαζέψει!!! Κάποιος να τον ενημερώσει ότι:


Άντε γιατί το παραξηλώσατε....




6 σχόλια:

  1. Φίλε Ρωμανε, Χριστός Ανέστη.
    Επέτρεψε μου να αναδημοσιεύσω στο φιλόξενο blog σου, το σχόλιο που ανηρτησα για το θέμα σε άλλο blog, ορμωμενος από τα πολλά προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει με λογής-λογης φάρμακα και θεραπείες.

    Έγραψα λοιπόν το εξής:

    «Υπήρξαν εμβόλια στην ιατρική Ιστορία που έσωσαν εκατομμύρια ζωές - όπως το εμβόλιο για την ευλογιά, που ΕΞΑΦΆΝΙΣΕ τελείως την τρομερή αυτή αρρώστια.

    Σήμερα όμως, κάτι βρωμάει πολύ άσχημα σε αυτή την υπόθεση... Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι μιλάνε για υποχρεωτικό εμβολιασμό με ενα εμβόλιο που, επισήμως τουλάχιστον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ! Ακόμη δεν το είδαμε, υποχρεωτικό το βαφτίσαμε! Ακόμη κι αν δεν συνδέεται, όπως πολλοι υποψιάζονται, με «αλλοτρια» σχέδια, πως να πάρεις ένα εμβόλιο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ και άρα ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟ; Μόνο και μόνο οι πιθανές παρενέργειες θα πρέπει να φοβίσουν κάθε εχέφρονα άνθρωπο, όχι μονο εμάς τους χριστιανούς. Και, πιστέψτε με, ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΕΧΩ ΠΙΚΡΑ ΠΕΙΡΑ, γιατί είμαι καρκινοπαθης και πολυεγχειρισμενος...»

    Να επισημάνω ότι προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχτώ τη ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ αντιεμβολιακη τακτική. Προσωπικά εμβολιαζομαι κάθε χρόνο για τη γρίπη, και με τον τρόπο αυτό ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ οι ιώσεις που με ταλαιπωρούσαν κάθε χειμώνα! Το ίδιο συνέβη και στη σύζυγο μου και σε πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω.

    ΑΥΤΟ όμως ΕΙΔΙΚΑ το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΚΟΜΗ εμβόλιο, ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τους λόγους που προανέφερα. Ακόμη και τιποτ' άλλο να μη συμβαίνει, από όσα "αποκαλυπτικά" φοβούνται πολλοί, ποιός θα ήθελε να καταστήσει τον εαυτο του πειραματόζωο της φαρμακευτικής βιομηχανίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σκοποί μιας διεθνούς αναδιάταξης υπό την ηγεσία μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης και ο ρόλος των πανδημιών όπως του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Covid-19) με τις χαλκευμένες στατιστικές.

    http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2020/04/sars-cov-2-covid-19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστός Ανέστη ! Ζητήστε από όποιον γιατρό θέλετε, γιατρό της γειτονιάς σας, γιατρό σε νοσοκομειακή μονάδα, γιατρό καθηγητή πανεπιστημίου, τον ιατρικό σύλλογο η τέλος, αν μπορέσετε, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να σας ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ πως δεν θα πάθετε ΤΙΠΟΤΑ από την χρήση έστω και από το πιο ελαφρύ φάρμακο που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά φαρμάκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή