Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ…ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ


           

Γράφει ο Γεωκών


Από τον αναπληρωτή σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Θάνο Ντόκο : «Έχει αλλάξει το μομέντουμ της σύγκρουσης επισημαίνοντας πως ο Χάφταρ στον οποίον είχαμε κι εμείς επενδύσει κατά κάποιον τρόπο είχε το πάνω χέρι αλλά τώρα φαίνεται ότι χάνει στο πεδίο των μαχών και ίσως οι πολιτικές του ημέρες να είναι μετρημένες»
Δηλαδή αυτό που είπε ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος είναι ότι ο Χαφταρ  μετρά μέρες, στην αρχή γέλασα με αυτά που είπε, μετά προβληματίστηκα,  δεν μπορεί ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού να ρίχνει τέτοια «βόμβα» χωρίς να γνωρίζει κάτι…

Έχω μελετήσει το θέμα και πιστεύω ότι σύντομα τον Χαφταρ θα τον περιθωριοποιήσουν, λογω άλλων συμφωνιών, αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσει η Τουρκία, κάτι άλλο ετοιμάζουν, και αυτό το γνωρίζει όχι μόνο ο Θάνος Ντόκος αλλά και ο Πρωθυπουργός.

 Την Λιβύη θα την διχοτομήσουν και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, πιστεύω ότι πριν την διχοτομήσουν θα αφήσουν να γίνει μια μεγάλη σύρραξη εκεί…

- ο Θάνος  Ντόκος, πριν από καιρο μιλησε  και για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τους Τούρκους…

Πολύ δύσκολες μέρες έρχονται…η εποχή που διανύουμε, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις…Όλα δείχνουν πως οι μέρες που διανύουμε είναι ιστορικές και οι παγκόσμιες εξελίξεις θα μας φέρουν σύντομα αντιμέτωπους με διλήμματα και κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της Πατρίδας και του κόσμου.

Οι εκαστοτε πολιτικοί ηγέτες έχουν αυτοεγκλωβισθεί σε μια πορεία αυτοκαταστροφής, και διαπραγματεύονται με την επεκτατική Τουρκία, η οποία ονειρεύεται την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας

8 Ιουλίου του 1997, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και ο Τούρκος πρόεδρος Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ υπέγραψαν κοινή δήλωση, γνωστή ως «Συμφωνία της Μαδρίτης», στην οποία, για πρώτη φορά, γινόταν αναφορά σε «ζωτικά συμφέροντα  και  ενδιαφέροντα»  της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1988 στο Νταβός υπέγραψε με τον Οζάλ κείμενο που άνοιξε την πόρτα στους Τούρκους για το Αιγαίο

Την εποχή αυτή θα δούμε δυστυχώς την μεγαλύτερη εθνική προδοσία…Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ δεν δύνανται να αποφασίσουν την τύχη του Ελληνισμού 

ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ…

Και μην ξεχνάτε, Έλληνες, ότι κάθε φορά που τα πεπρωμένα μας σαν έθνους και σαν ανθρώπων συνθλίβονται από τους ανέμους του κακού και της αδικίας, κάθε φορά που δοκιμάζεται η αντοχή του γένους και πλήττεται η τιμή και η ύπαρξη μας, κάθε φορά που η Ελευθερία πλανάται για να μελετήσει την αντίδραση των παιδιών της, είναι κάτι δυνάμεις μυστηριακές που προβάλουν ξαφνικά σαν φάρος και είναι αυτοί που φέρνουν μαζί τους, μέσα στο κάθε κύτταρο τους, παρθενικές όλες τις ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ και ακατάλυτες αρετές της φυλής ζυμωμένες με την χάρη Του Θεού και την τυραννία του χρέους .

Τέτοιοι ήρωες ηφαιστειακοί, ενσαρκωτές της ελευθερίας και της Ιστορίας στέφονται οι ημίθεοι του 1821 του 1955 …εύχομαι στον Θεό να μην είναι οι τελευταίοι.

ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ : ‘’ θα πουν οι κυβερνώντες : φτάνει ως εδώ! Τους ταΐσαμε, τους θρεψαμε ! τώρα είναι ώρα να τους ρίξουμε στην ΑΡΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ( λαθρομετανάστες) ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ…Έρχονται παιδιά μου δύσκολα για εσάς , κρατηθείτε ! όπως το θήραμα σας έχουν στην μέση και θα θελήσουν να σας ξεσχίσουν, να σας κατασπαράξουν !

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ !

Παιδιά μου, έχετε φτάσει στα ¾ των γεγονότων ! ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ¼ ακόμη για την Ελλάδα.

Μέσα στο τελευταίο τέταρτο τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί, θα φθασει η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, που και εάν μια τρίχα θα την σπρώξει , θα πεση μέσα.

ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…από εκεί και μετά θα αλλάξουν τα πάντα, όπως σας έχω πει.

Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά….


ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

Ο δρόμος για την ελευθερία είναι μονόδρομος για τον Έλληνα. Τον ανοίγει με την επιστήμη του, με την σκέψη και με την παιδεία – και όταν χρειάζεται, δεν φοβάται να τον σχίσει και με το σπαθί του!



1 σχόλιο:

  1. Τα ιδια ειπε και η γεροντισσα με διαφορετικα λογια οπως παιδια μου δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ εχετε προδοθει απο τους πολιτικους σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή