Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ!!! ΕΛΕΟΣ!!!


Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!



Τα ''παπαγαλάκια'' του αρχιεπίσκοπου Αμερικής (π.χ. πρ. υφυπουργός Αντ. Διαματάρης) και θλιβεροί πολιτικοί Ελλάδας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Ελπιδοφόρο ως ''άξιο διάδοχο του Ιάκωβου'', με αφορμή δήλωσή του γιά την δολοφονία του George Floyd.

Η δήλωση του αρχιεπίσκοπου στα κοινωνικά δίκτυα (facebook και twitter) ανάφερε: «Η άδικη δολοφονία του George Floyd δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει τις ΗΠΑ. 

Η βία γεννά μόνο βία, αλλά όταν αυτή ασκείται από κάποιους στην εξουσία, τότε οφείλουμε να μην μένουμε σιωπηλοί. Να εναντιωθούμε στον ρατσισμό και να απαιτήσουμε ισονομία για όλους».

Η γραφή του πρ. υφυπουργού και ιδιοκτήτη του ''Εθνικού Κήρυκα'': «H δήλωση αυτή έρχεται ως συνέχεια της συμμετοχής του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Ιακώβου στο πλευρό του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην διαδήλωση στη Σέλμα της Αλαμπάμα το 1965, για την οποία είχε τότε τόσο κατηγορηθεί, αλλά δικαιώθηκε, βέβαια, από την Ιστορία. Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος έκανε το καθήκον του στο ακέραιο».

Υπάρχει όμως μιά πολύ μεγάλη διαφορά. Ο Ιάκωβος, δεν έβγαλε απλά μία ανακοίνωση, δεν έκανε απλά μιά δήλωση. ΠΗΓΕ στην Σέλμα, σε εποχή άγριου ρατσισμού στις ΗΠΑ (1965) και ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ μαζί του στην ιστορική πορεία.

Ο Ελπιδοφόρος έκανε ΜΟΝΟ μία δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα, από την άνεση του διαμερίσματός του στην Αρχιεπισκοπή και τίποτα άλλο. ΔΕΝ πήγε, έστω γιά 5 λεπτά, σε μία διαδήλωση διαμαρτυρίας ''ενάντια στον ρατσισμό'', στην Νέα Υόρκη.


Ο πρ. υφυπουργός, όπως το συνηθίζει, πάλι μπέρδεψε ''σώβρακα με γραβάτες'', νομίζοντας ότι απευθύνεται σε αφελείς.

Σημ.: Ούτε μία ομογενειακή Οργάνωση στις ΗΠΑ, ούτε ένας ''επιφανής ομογενής'', διαμαρτυρήθηκε γιά την (ρατσιστική) δολοφονία του Floyd από αστυνομικό. Και το γεγονός αυτό, έχει μεγάλη σημασία.



.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου