Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

H MONH ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣGAME OVER! ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ… 

 Γράφει ο Γεωκών

Τα παιδιά μας αύριο θα λένε: «Οι γονείς μας ήταν Έλληνες», όπως τώρα λέμε εμείς «οι παππούδες μας ήταν Μικρασιάτες»! 

Δυστυχώς, η εθνική άμυνα και η ασφάλεια της χώρας δεν έχουν καμία αξία για την σύγχρονη ελληνική πολιτική ελίτ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Aν οι Τούρκοι βαρεθούν να μας βλέπουν να υποχωρούμε και μας πουν ότι θέλουν επιτέλους να πλακωθούμε; 

Εμείς τι κάνουμε… Θέλουμε πόλεμο; Όχι βέβαια! 


Καλοκαιριάτικα να πάμε σε πόλεμο, είσαι καλά ρε, και να αφήσουμε τις παραλίες, τις διακοπές μας, την άνεση μας, το φραπεδακι μας, τις τουρκικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση, ποιος έχει όρεξη τώρα να σηκωθεί και να πάει για να πολεμήσει για την Πατρίδα και για την Ορθοδοξία…. με απλά λόγια… 

Θέλουμε να μην ταλαιπωρηθούμε και αν γίνεται να κερδίσουμε τον πόλεμο χωρίς μάχη…. περιμένοντας κάποιους άλλους να πολεμήσουν στην θέση μας…

Το παιχνίδι, σχεδόν το χάσαμε διότι υποχωρούμε συνεχώς, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτε αν ενοχλεί τους πασάδες (δεν πρόκειται ποτέ ας πούμε να ψάξουμε για πετρέλαιο στο Αιγαίο!) και οι Έλληνες πολιτικοί θα λένε πάντα τις ίδιες μ@λ@κίες: 

Aυτοί που είναι στην κυβέρνηση, θα λένε στους Τούρκους ότι θα τους μαλώσει η Ε.Ε. και η αντιπολίτευση θα καταγγέλλει με την ίδια γελοιότητα, ανύπαρκτες αιτίες (“διαλύσατε το στρατό με τον κομματισμό”, “ανέχεστε την προκλητικότητα κ.λ.π.). taxalia

Κι αν κάποιος πιλότος μας, "τρελαθεί"; και απαντήσει στρατιωτικά, θα τον περάσουμε από στρατοδικείο και θα τον εκτελέσουμε, σε ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στο θηρίο; 

 Τι θα του πούμε; ότι δεν φταίμε εμείς αφέντη, αυτός ο τρελός, που προέβη σε “μεμονωμένη ενέργεια” φταίει. Έτσι δεν είναι; Δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς.

Να μας πει κάποιος επιτέλους ποιά είναι η κόκκινη γραμμή με την Τουρκία…Έχουμε κουραστεί με όλα αυτά που ακούμε περί προστασίας των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και ότι “δεν παραχωρούμε σπιθαμή εδάφους” και άλλες φλυαρίες. Πείτε μας, πότε θα απαντήσει η Ελλάδα; 

Η Τουρκία διαχρονικά «γωνιάζει» την Ελλάδα. Έκαμε διάτρητη την Κυριαρχία της. Γελοιοποίησε κυριολεκτικώς την «ψυχραιμία» και τη «σύνεση» που μονίμως αντιτάσσει η Ελλάδα. 

Αυτή η «ψυχραιμία» και αυτή η «σύνεση» επαναλαμβάνονται και σήμερα. Η Τουρκία τρυπά τις κυπριακές θάλασσες και με βεβαιότητα θα τρυπήσει αύριο το Αιγαίο.

Και η επίσημη Ελλάδα; Βάφτισε τη «φοβία», την «αδυναμία» και την «υποταγή» στις τουρκικές επιθέσεις ως «συνετή» αντίδραση… 

Η Τουρκία, όμως, γνωρίζει την πραγματικότητα. Γνωρίζει ότι οι πολιτικοί στην Αθήνα είναι φοβισμένοι (για να μη χρησιμοποιηθεί πιο κυριολεκτική λέξη). Η Αθήνα αδυνατεί να αντιδράσει…… στις καθημερινές Τουρκικές «Εισβολές» κατά της Κυριαρχίας της.

Αυτές τις μέρες τι γίνεται; Τα ίδια και χειρότερα. Η Ελλάδα είναι και πάλιν «συνετή» και «ψύχραιμη». Δεν απαντά ΠΕΙΣΤΙΚΑ στις τουρκικές προκλήσεις. Δεν είναι όμως τώρα… προκλήσεις. 

 Η Τουρκία παίρνει, αρπάζει, κατακτά. Χαρτογραφεί και τιτλοποιεί τα εδάφη και τις θάλασσές μας. Η επίσημη Αθήνα το «παίζει» νηφάλια ισχυρή δύναμη, η οποία κάθε στιγμή μπορεί να τιμωρήσει και να… διπλώσει την Τουρκία. 

Η Τουρκία ξέρει την αδυναμία της «συνετής» Ελλάδος και προχωρεί (χωρίς αντίσταση) στο κενό της… «σύνεσης»…

Και η Ευρώπη; Η Ευρώπη για την Τουρκία δεν είναι πρόβλημα… Δεν λαμβάνει υπ’ όψιν ο Ερντογάν την Ευρώπη. Γιατί; Επειδή δεν πρόκειται να πάρει εναντίον του αποφάσεις τις οποίες θα μπορεί να υλοποιήσει. 

Και η Ελλάς και η Κύπρος, που ελπίζουν σε αποτρεπτική επέμβαση της Ευρώπης; Δεν γνωρίζουν ότι η Ευρώπη απλώς προειδοποιεί και απλώς καταγγέλλει; Δεν γνωρίζουν ότι ουδέν περισσότερο μπορεί να πράξει; 

Συμπέρασμα; Αθήνα και Λευκωσία τουλάχιστον ας παύσουν να εμπαίζουν με καθημερινές, ανόητες και απερίσκεπτες ρητορικές για «μέτρα» και «συμμαχίες» κατά των Τουρκικών νέων Εισβολών. 

Τουλάχιστον, αν δεν κατανοούν ότι όλα αυτά αυξάνουν την κατακτητική βουλιμία του Τούρκου, ας κατανοήσουν ότι ένας εξαπατημένος και απληροφόρητος Λαός (από μιαν αμήχανη Ηγεσία) ουδεμία ετοιμότητα και ουδεμία δυνατότητα έχει για οποιαδήποτε σοβαρή αντίδραση.

Η Τουρκία, ανεξαρτήτως των λόγων, των σκοπών και των παρανομιών της, όσα εξήγγειλε τα εφαρμόζει στην περιοχή. Όσα υπεσχέθη και είπε, τα πράττει. 

Και όσα προλέγει, θα τα υλοποιήσει… Η δική μας πλευρά δεν έχει πλέον την επιλογή να αντιμετωπίσει τους ατέλειωτους εξευτελισμούς της Κυριαρχίας της, με το βόλεμα της «σύνεσης» και της «ψυχραιμίας».

Είναι μόνο με στρατιωτική ΔΥΝΑΜΗ που μπορεί να επιτευχθεί η Αποτροπή… Αυτήν τη Στρατιωτική Δύναμη την έχει η ΕΛΛΑΔΑ …sigmalive

Ένα μονάχα μήνυμα πρέπει να στείλει η Αθήνα στην Άγκυρα : GAME OVER! Τέλος Παιχνιδιού, Τέρμα η Ανοχή, Τέρμα οι διεκδικήσεις της Τουρκίας, η τουρκικές ενέργειες στο Αιγαίο, πρέπει να απαντηθούν αποφασιστικά.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ…ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ1 σχόλιο:

  1. Μωρέ εσύ καλά τα λες η πραγματικότητα ποια είναι?????
    Εδώ που φτάσαμε μόνο ένας πόλεμος θα μας σώσει ως έθνος 😔😔😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή