Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΟΤΑΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!!


Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΖΑΡΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: ΠΑΡΕ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ…


ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ Ο Βαρθολομαίος ευχαρίστησε τηλεφωνικά τον Ερντογάν…. για το άνοιγμα της Sümela μετά την αποκατάσταση. 
Ο Βαρθολομαίος ευχαρίστησε τηλεφωνικά τον Ερντογάν για το άνοιγμα της Sümela μετά την αποκατάσταση της αφού χθες ο Σουλτάνος έκανε ψηφιακά τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Μονής. 

Υποταγμένος στην Υψηλή Πύλη ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..

Την ώρα που οι Νεοθωμανοί ύψωσαν ξίφη μέσα στην Αγια Σοφιά και κήρυξαν εναντίον μας θρησκευτικό ιερό πόλεμο τζιχάντ, κάλυψαν την Παναγία βλαστημώντας την ότι είναι ακατανόμαστη αυτήν που Χαίρε βάθος δυσθεώρητον κι Αγγέλων οφθαλμοίς και δεν είχε την παραμικρή τσίπα να κάνει την παραμικρή δήλωση καταγγελίας, προσκύνησε τον Ερντογάν και τον ξεπλένει για την ψευτοπαράτα του, για τίποτα νέο, ότι η Σουμελά παραδόθηκε σε λειτουργία..

Kατάντησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο θρησκευτικό ασκέρι Γενιτσαρισμού και Βάση Αμερικάνικη… Νάτη η Κερκόπορτα βγήκε.. πάντα στο τέλος βγαίνει ο Προδότης για την απαιτούμενη Κάθαρση….

Το μόνο που ψέλλισε από την Τένεδο ο Τούρκος κατά κυριολεξίαν Υπήκοος Οικουμενικός ήταν το εξής ανιστόρητο «κάθε Ορθόδοξος ναός είναι τόσο μεγάλος όσο και η Αγιά Σοφιά» ήταν το μήνυμά του, δύο ημέρες μετά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και μετά την πρώτη προσευχή.Δηλ. ας πάει και το παλιάμπελο…



Στη δήλωση της τούρκικης προεδρίας αναφέρεται πως ο Βαρθολομαίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Πρόεδρος Erdoğan για τα έργα ανακαίνισης της Μονής Σουμελά. 

Και προσθέτει πως ο Βαρθολομαίος ευχήθηκε και συνεχάρη τον για την επικείμενη μουσουλμανική Γιορτή Kurban Bayramını κατά την τηλεφωνική συνομιλία του με Ερντογάν αναφέρει το anadolu…..E βέβαια και να το γιορτάσουν στην σκλαβωμένη Μεγάλη Εκκλησιά…









2 σχόλια:

  1. Τον διεψευσε ο πατριαρχης.δεν ανοιξε την παναγια την σουμελα.ψεμματα λεει.το εχει στην ιστοσελιδα iefimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον διεψευσε ο πατριαρχης.δεν ανοιξε την παναγια την σουμελα.ψεμματα λεει.το εχει στην ιστοσελιδα iefimerida

    ΑπάντησηΔιαγραφή