Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!


ΣΕ ΣΧΙΣΜΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΔΙΣ-ΤΥΧΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ
ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΜΑΣΚΕΣ (ΜΑΣΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ;) ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

ΒΙΝΤΕΟ



Επαληθεύθηκε λίγα 24ωρα μετά ο ομολογητής ιερομόναχος Ιγνάτιος που δήλωσε καταχειροκροτούμενος ότι ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωναϊό γιατί...δεν πιστεύει στον Θεό!!

Ο Ιερώνυμος ο ΔΙΣ-εβής βγήκε μόλις χθες σε κανάλι και δήλωσε
«Αν οι ειδικοί μας το συνιστούν πρέπει να κάνουμε υπακοή».
Ακούστε αρχιεπίσκοπο που δεν υπακούει στο Θεό αλλά στους...  «ειδικούς»!!! 

Και το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας; Και η πρόσωπο προς πρόσωπο λατρεία του Θεού; Και «η Θεία Χάρις η τα ασθενή θεραπεύουσα και τα ελλείποντα αναπληρούσα»

Ο Χριστός που κατασκεύασε τον άνθρωπο και παντού αλλ΄ ιδιαίτερα σε όσους προσέρχονται στον Οίκο Του,«θεραπεύει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν»(κάθε αρρώστια και κάθε χτύπημα) , δεν μπορεί να τα βάλει με μια γριπούλα; 

Είναι σαφές ότι ο κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης δεν πιστεύει (δεν έχει εμπιστοσύνη) στον Θεό γι αυτό εμπιστεύεται τους «ειδικούς», αλλά είναι και βέβαιο ότι θα οδηγήσει την εκκλησία σε σχίσμα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών είναι εναντίον της μάσκας!

Το τραγικό είναι ότι με τις δηλώσεις του λειτούργησε και σαν «λαγός» του συστήματος ζητώντας εξίσωση προς τα κάτω, να μπουν δηλαδή και άλλοι χώροι στην δυναστεία της σιωπής και υποταγής που συμβολίζει η μάσκα. Είπε: 

 «Χρειάζεται όμως μια εξήγηση, η οποία έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Αυτό θα γίνει μόνο στην εκκλησία; Αυτό θα γίνει στα γήπεδα; Αυτό θα γίνει όπου υπάρχουν συνάξεις; 

Διότι η μέχρι τώρα εμπειρία απέδειξε ότι δεν είμαστε ειλικρινείς και τίμιοι σε αυτό το θέμα. Δεν είναι δυνατόν στα κομμωτήρια, στις πλαζ να μην επιβάλλονται τέτοια μέτρα και να επιβάλλονται στον χώρο της εκκλησίας».

Δηλαδή βάλτε και τους άλλους στο μασκαριλίκι κι ευθύς θα δεχτούμε να μπούμε και εμείς!!!

Και φυσικά είναι τόσο άθεος που δεν αντιλαμβάνεται (ή ακόμα χειρότερα το λέει συνειδητά;) ότι εξισώνει τον χώρο της Θείας Λατρείας με τα γήπεδα, τις πλαζ και τα κομμωτήρια!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ 




Στο βίντεο ξεκαθαρίζεται και το γεγονός ότι ο Ιερώνυμος έκλεισε τις Εκκλησίες! Στο 1.20 ο πρύτανης Α. Δημόπουλος διευκρινίζει ότι «τα απαραίτητα μέτρα πρέπει να παίρνονται σε συνεργασία με την εκκλησία »


ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ! Ή ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!


ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο «ΣΩΤΗΡΑΣ» ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ!!!


Οι «ειδικοί» αναλαμβάνουν την υγειονομική τύχη της χώρας - Κ.Μητσοτάκης: «Κάντε ότι θέλετε»

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου