Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

ΕΝΑΣ ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ...ΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


ΜΗΝΥΜΑ ΓΑΛΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ»...



Όταν περπατάω στους δρόμους και βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους να φορούν μάσκες, να πλένουν τα χέρια τους στην είσοδο κάθε καταστήματος, με αρρωσταίνει να βλέπω πόσο υπάκουοι και αδαείς είναι οι άνθρωποι. 

Πειθήνιοι επειδή υπακούουν τα λόγια των μέσων ενημέρωσης και των κυβερνήσεων που τους λένε ψέματα όλη την ημέρα, διαδίδοντας ένα σταθερό κλίμα φόβου και ανασφάλειας.

Οι τρομοκράτες εξαφανίστηκαν περιέργως τους τελευταίους μήνες, έπρεπε να βρεθεί κάτι να περιοριστούν... Έχουν αντικατασταθεί από ένα πολύ πιο ενδιαφέρον, πανταχού παρόν, αόρατο, παντοδύναμο εχθρό, σαν φάντασμα ή Θεός, ...ο τέλειος εχθρός: Ο κορωνοϊός. Χάρη σ' αυτόν, το όνειρο κάθε μεγαλομανή μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Αρχίζει με τον περιορισμό στο σπίτι, αποφεύγεται το κόστος της φυλακής, η φύλαξη, οι κρατούμενοι που πρέπει να τρέφονται οι ίδιοι. Είναι όλα κέρδος. 

Στη συνέχεια, με την μάσκα μειώνουμε την πρόσληψη οξυγόνου, πηγή ενέργειας και υγείας, κι αυτό θα οδηγήσει σε άλλες ασθένειες και την πώληση φαρμάκων (ξέρω κάποιους που τρίβουν τα χέρια τους εκ των προτέρων).

Θα συνεχιστεί μέσω του περιορισμού της ελευθερίας μας, αναγκάζοντάς μας να αποκαλύπτουμε συνεχώς τις κινήσεις μας, τις συναντήσεις μας, όπως στην Κίνα.

 Και θα καταλήξει σε έναν πλανήτη φυλακισμένων, και το μυαλό μας με τη σειρά του θα περιοριστεί να αντιλαμβάνεται περιορισμένες καθεστωτικές λέξεις, όπως στο ολοκληρωτικό καθεστώς του βιβλίου "1984", που ήδη είναι εδώ.

Και όλα αυτά με τις ευχαριστίες και τη συγκατάθεση ενός πληθυσμού ευτυχή που έχει ξεφύγει από μια πιθανή επικίνδυνη γρίπη, (MDR), ένας πληθυσμός τόσο δηλητηριασμένος από βαρέα μέταλλα που καταναλώνει για δεκαετίες στα τρόφιμα, τον αέρα και το νερό του, που τώρα όμως σταμάτησε και να σκέφτεται.

Δεν είναι όμορφη η ζωή;

Από τότε όμως που βομβαρδίστηκε με ταινίες ζόμπι, δεν έχουμε καν συνειδητοποιήσει ότι τα ζόμπι είμαστε εμείς, μια παράνοια και παντού να κυριαρχεί ο φόβος της μόλυνσης.

Τα ζόμπι των ταινιών, αυτό είναι το επόμενο βήμα, μόλις αναπτυχθεί το 5G και τα άτομα εμβολιαστούν και τσιπαριστούν, και οι επικυρίαρχοι διαμορφώσουν και το κλίμα όπως θέλουν. 

Στη συνέχεια, θα γίνουμε αυτά τα τέρατα, τόσο καλά όπως περιγράφεται σε αυτές τις ταινίες. Νομίζετε ότι υπερβάλλω; Παρακολουθήστε προσεκτικά, μάθετε, θα δείτε ότι πάμε κατ' ευθείαν σούμπιτοι προς αυτό το μέλλον που κατασκευάζουν για εμάς.

Ταυτόχρονα, όταν ένα είδος δεν είναι σε θέση να ζήσει σε αρμονία με τους φυσικούς νόμους, ανίκανο να σκεφτεί από μόνο του, είναι καταδικασμένο να εξαφανιστεί, επειδή είναι ανεπαρκές. Έτσι είναι.

Ας επιστρέψουμε στις μάσκες..

Οι μάσκες είναι άχρηστες και επικίνδυνες. Άχρηστες, επειδή οι ιοί είναι τόσο μικροί (0,1 micron) που περνούν μέσα από το πλέγμα των πιο εξελιγμένων μασκών (0,3 micron). Είναι λίγο σαν το μέγεθος του πλέγματος να αντιστοιχεί σε μια σήραγγα του μετρό για εμάς, ..υπάρχει χώρος.

Θα πρέπει να φορέσουμε μια εντελώς αδιάβροχη φόρμα για να προστατευτούμε από τον ιό. Από την άλλη πλευρά, η εκ νέου εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα δεν είναι καλό για την υγεία μας, μπορεί να δημιουργήσει πολλές διαταραχές και επιπλοκές όπως δηλητηρίαση και υποξία (στέρηση επαρκούς οξυγόνωσης).

Αυτή η μάσκα είναι επίσης ένα σύμβολο κοινωνικής μάσκας που όλοι φοράμε. Κρύβει ποιοι πραγματικά είμαστε, ..ή να πω διαφορετικά.. φανερώνει τί από πάντα είμαστε...

Το σώμα μας περιέχει 300.000 δισεκατομμύρια ιούς, και υπάρχουν τόσα πολλά επίσης στον αέρα ή το νερό. Ζουν σε όσμωση από την αυγή του χρόνου, με βακτήρια. 

Καταστρέφοντας τη βακτηριακή χλωρίδα μας στα χέρια μας πλένοντας τα με αυτά τα τζελ, καταστρέφουμε το αμυντικό μας σύστημα και θέτουμε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μας. 

Αρκεί να εξετάσουμε τον εκρηκτικό αριθμό των περιπτώσεων νοσοκομειακών ασθενειών για να συνειδητοποιήσουμε ότι αν η υγιεινή είναι απαραίτητη, η υπερβολή της κάνει κακό αν σκοτώσουμε τα βακτήρια συγκατοίκους του σώματός μας, τα οποία αποκρούουν την είσοδο των εξωτερικών θανατηφόρων βακτηρίων.

Τα μέτρα αποστασιοποίησης, ξέρουν αυτοί.., έχουν ως στόχο μόνο να δημιουργήσουν μια ψυχική απόσταση μεταξύ μας. Ολοκληρώνουν έτσι την παραβίαση της αλληλεγγύης μας, η οποία μας επέτρεψε στο παρελθόν να καταπολεμήσουμε τις άδικες απαιτήσεις και νόμους τους.

Τώρα, πάντα με το πρόσχημα του "σεβασμού, των καλών προθέσεων", αυτής της πρακτικής, μας απομακρύνουν περισσότερο τον έναν από τον άλλο, απανθρωπίζοντάς μας περισσότερο.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι αν το κακό υπάρχει, και το πιστεύω, τα κύρια όπλα του είναι η πονηριά και τα ψέματα, και ξέρει πώς να μεταμφιεστεί ως καλός ιερέας ή φορώντας Prada να οδηγήσει στην "πείνα".


Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα φορέσω μάσκα, ούτε θα πάω σε ένα κατάστημα όπου είμαι αναγκασμένος να την φορέσω, μπορεί να φαίνεται υπερβολικό, αλλά το να το κάνω αυτό θα ήταν μια πράξη υποταγής στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του φόβου. Η αντίσταση στο φόβο ας αρχίσει από αυτό.

Τέλος, μην νομίζετε ότι είμαι ασεβής προς τους ανθρώπους και ότι η συμπεριφορά μου θέτει τις ζωές ορισμένων ανθρώπων σε κίνδυνο. Αντιθέτως, σέβομαι πολύ τη ζωή, αλλά δεν καταπίνω τα παραμύθια τους.

Αν αυτός ο ιός υπάρχει, θα χρειαστεί να μάθουμε να ζούμε με αυτόν, αφομοιώνοντας τον όπως κάναμε με όλους τους άλλους. Εάν δεν υπάρχει, ποιο είναι το νόημα όλων αυτών, αν όχι το να κρυφτούν τα απαράδεκτα σχέδια της ελίτ..

Και στις δύο περιπτώσεις η μάσκα είναι άχρηστη.

Παρακαλώ σκεφτείτε το και μοιράστε τις σκέψεις μου παντού!




1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΣΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή