Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Η ΒΕΒΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ


ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί θα αποτελέσει αυτογκόλ της Τουρκικής πολιτικής διότι θα την απομονώσει όχι μόνο από τις Χριστιανικές χώρες αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο  αναγκάζοντας την σε εσωστρέφεια η οποία στο τέλος θα την καταστρέψει. Δεν πιστεύω ότι οι Τούρκοι είναι τόσο βλάκες διότι ο πληθυσμός τους δεν είναι ομοιογενής και θα υπάρξουν αντιδράσεις μέσα στην ίδια τους την χώρα.
Το αιώνιο ενδιαφέρον τους είναι προς νέες κατακτήσεις πραγμάτων που δεν τους ανήκουν και άμεσο στόχο έχουν το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο  και όχι να ξανακατακτήσουν κάτι που όλοι, πλην από την δική μας κρυφή ελπίδα, θεωρούν ότι είναι δικό τους.

Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι η ελίτ των Αθηνών, δηλαδή η προδοτική αριστερο-δεξιά ηγεσία μας, υπό την καθοδήγηση της ανθελληνικής Δύσης (ΗΠΑ, ΕΕ) έχει ήδη συμφωνήσει να κάνει παραχωρήσεις όχι μόνο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αλλά και την ίδια την χώρα με νυν και τέως πρωθυπουργούς υπερήφανους που την μετατρέπουν σε πολυπολιτισμική κοινωνία. 

Δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν ότι μία κοινωνία νοείται μόνο όταν έχει έναν γενικά αποδεκτό πολιτισμό και ότι οι Μυσουλμάνοι λαθροεισβολείς δεν είναι αφομοιώσιμοι σε ένα Χριστιανικό περιβάλλον.

Για να μην ξεφτιλιστούν τελείως με την επερχόμενη προδοσία, οι Δυτικοί σύμμαχοι μας  για να καλύψουν τους προδότες θα αναγκάσουν την Τουρκία να υποχωρήσει στο θέμα της Αγίας Σοφίας οπότε μετά το μαστίγιο θα μας προσφέρουν το καρότο θριαμβολογώντας. 

Το έργο το έχουμε ξαναδεί με την προδοσία της Κύπρου όταν ο «εθνάρχης» είπε ότι η Κύπρος κείται μακράν και έδωσε την ευκαιρία στους Τούρκους να καταλάβουν την μισή Κύπρο αποσύροντας όσο στρατό είχε απομείνει στο νησί και αναγκάζοντας τα πλοία και τα υποβρύχια να επιστρέψουν. 

Το καρότο τότε ήταν η αποκατάσταση της  «Δημοκρατίας» που οδήγησε τον λαό στον αμοραλισμό, τον εγωκεντρισμό και γέμισε το Δημόσιο με κομματικούς υπαλλήλους για να καταλήξει στην προδοσία της Μακεδονίας.

Σαν έθνος οδηγούμαστε σε μία αυτό-ευθανασία, όπως λέει ο Χ. Γιανναράς.  Για να αποφύγουμε αυτόν τον θάνατο της ντροπής πρέπει να απαλλαγούμε από τους τρείς εχθρούς μας που με σειρά επικινδυνότητας είναι το κομματικό σύστημα, οι Δυτικοί μας σύμμαχοι και τέλος οι Τούρκοι. 

Όλους αυτούς δεν θα μπορέσουμε να τους νικήσουμε παρά αναλαμβάνοντας τον κίνδυνο του θανάτου που οδηγεί στην Ελευθερία. Θα μπορέσουμε άραγε να ξυπνήσουμε από τον ύπνο της εικονικής ευδαιμονίας που μας νανουρίζουν τα μέσα μαζικής αποπλάνησης;

Μας ετοιμάζουν μία εορταστική φαμφάρα για τα 200 χρόνια της Επανάστασης αλλοιώνοντας την σημασία της και αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Ηλίας Σταμπολιάδης

Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ - ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!! - ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=t0Njr1QytB4

    ΑπάντησηΔιαγραφή