Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΛΟΓΟ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΜΙΛΙΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ Ή ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

ΒΙΝΤΕΟ



Για νέα Ίμια μας πάνε οι νέοι προδότες. Οι τούρκοι μπήκαν στα στενά χωρικά μας ύδατα και μετά από παρεμβάσεις των αμερικανών και των γερμανών οι κονδυλοφόροι του συστήματος μιλάνε για αποκλιμάκωση επειδή και καλά κάποια τουρκικά πλοία αποχώρησαν!

Η αλήθεια είναι ότι καμμιά αποκλιμάκωση δεν έγινε  αλλά  περισσότερα από 22 πολεμικά και βοηθητικά πλοία του τουρκικού Στόλου, βρίσκονται παραταγμένα στην περιοχή όπου υπάρχουν αντίστοιχα και 15, ίσως και περισσότερα ελληνικά πολεμικά, υποβρύχια και βοηθητικά πλοία.

Ο καθηγητής Γεωπολιτικής στη Σχολή Ευελπίδων και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών , Κωνσταντίνος Γρίβας, μιλώντας πρίν μερικές μέρες στον 98.4, επεσήμανε ότι δυστυχώς ακόμη και σήμερα η πλειοψηφία του ελληνικού πολιτικού συστήματος, σε αντίθεση με την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, τρέφει αυταπάτες ότι κάποιος άλλος και ιδίως «σύμμαχοι» που «αμφισβητούν» ακόμη και τις θαλάσσιες ζώνες σου, θα παρέμβουν για σένα. 

Στο σημείο που φτάσαμε είπε, ή στέλνεις αποφασιστικό μήνυμα ισχύος αποτρεπτικής ή οδηγήσει μαθηματικά σε «εθνικό ακρωτηριασμό». 
   
Ο κ. Γρίβας σημείωσε, πως είτε στο Καστελόριζο, είτε στο Σύνταγμα, η εθνική επικράτεια είναι αδιάσπαστη και οφείλεις να την υπερασπιστείς ενιαία, διαφορετικά αν «ξηλωθεί» το Καστελόριζο , τότε η ρωγμή ανοίγει σε όλο το Αιγαίο για να «εξαφανίσει» η Τουρκία όλα τα νησιά μας. 

Είναι προφανές , είπε ο κ. Γρίβας, ότι χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Γερμανία, θα ήθελαν σε μια τέτοια κρίση να ανοίξει συζήτηση για συνδιαχείριση, αλλά για εμάς πρόκειται για μοιρασιά των δικών μας δικαιωμάτων. Αν γκριζάρει το Καστελόριζο η Ελλάδα  τελείωσε

Ο ίδιος ανέλυσε πως στρατηγικά η Ελλάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την κρίση. 

Είναι μύθος ότι η τουρκία είναι ισχυρότερη από την Ελλάδα, έχει κάποια αριθμητική υπεροχή αλλά η Ελλάδα υπερέχει ποιοτικά. 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ! ΤΡΕΜΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!





ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου